Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 600 RR yada R6 sizce ???

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

600 RR yada R6 sizce ???

600 RR yada R6 sizce ???
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
lewent
Üye
Üye

MesajTarih: 03.11.2006 - 14:34    Mesaj konusu: 600 RR yada R6 sizce ??? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili Arkadaşlar 600 cc motor almak istiyorum !!!

forumda 600 cc hakkında biçok yazı var ve çoğunuda okudum benim sizden öğrenmek istediğim 600 rr yada r6 hangisi iyidir değil !!!

15-17 milyara 2006 model 600rr movistar (ilk göz ağrım)
17-18 milyara 2006 kasa r6 siyah
fuarı bekleyip muhtemelen 21-22 milyara 2007 kasa 600rr

seçeneklerim bunlar sizce hangisini tercih etmeliyim neden ???

BU ARADA motoru sadece hafta sonları keyif almak amacı ile kullanacağım amacım 1000 cc yada hayabusa ya geçiş amacıyla 2-3 sene kullanmak

TEŞEKKÜRLER

Başa dön
lewent Çevrimdışı lewent Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Arctura
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iST

MesajTarih: 03.11.2006 - 14:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HONDA türkiye de daha güçlü ve daha ucuz. Bunlar sayesinde 2 nci eli daha hareketli. Bence hangisi beğeniyorsan onu al. içine sinen hasgisiyse en fazla zevki ondan alırsın. bütün japonlar hemen hemen aynı kalitede Bravo
Başa dön
Arctura Çevrimdışı Arctura Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_CrazYDriveR81_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 03.11.2006 - 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tabiiki r6 ama cbr daha cazip Gülümsüyorum
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı _CrazYDriveR81_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 03.11.2006 - 14:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yamaha'nın tipi daha güzel bence. 2007 Honda da HESD standart. SS makinalarda direksiyon amörtisörü hayati bir parçadır, hele ki Turkiye yollarında önemi 2 kart artıyor. Bana kalırsa eski kasa 600rr ı seçeneklerden çıkar. 2007 cbr veya yeni R6 arasında karar ver.
http://www.sahibinden.com/shoei_xr-1000_diabolicWQQaXQQ11344912WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 03.11.2006 - 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lewent, fiziki bakımdan soruyorsun galibe ve r6 diyorum tam bir böcek Bravo
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.11.2006 - 15:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben yorum yapmıyım ne zaman bu tip topiclere yazı yazsam o topice bir bereket geliyor....

lewent, sen hangisini begeniyorsan onu al Bravo
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 03.11.2006 - 15:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MOVISTAR çok dehşet duruyor bece onu al.....
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
lewent
Üye
Üye

MesajTarih: 03.11.2006 - 15:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ZX-636R demiş ki:
ben yorum yapmıyım ne zaman bu tip topiclere yazı yazsam o topice bir bereket geliyor....

lewent, sen hangisini begeniyorsan onu al Bravo

lütfen yorumunu yaz

teşekkürler
Başa dön
conan81
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: miami

MesajTarih: 03.11.2006 - 15:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

17-18e 06 r6 nerde buldun???
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 03.11.2006 - 15:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

conan81 demiş ki:

eski kasa r6 bulabilir. Göz kırpıyorum
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.11.2006 - 15:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lewent, eger sadece bu iki motor arasında kalmışsan yanı kawasaki dusunmuyorsan cevap vermen tek bir soru var....Nasıl bir motorun olmasını istiyorsun...ve sen nasıl surmeyı seversin....

eger cevabın "benim makinam HIRÇIN olsun " diyorsan R6 al....movistardan daha hızlı hırcın butun verileri daha iyi...yok eger ben kişilik olarak pek hırcın bır ınsan degılım makınanımda oyle olmasınna gerek yok diyorsan 600rr al......

unutmadan benım makınam en hırçın en hızlı 600cc olsun diyorsan benim gibi kawasaki al Bravo Bravo
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 03.11.2006 - 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ZX-636R demiş ki:
lewent, eger sadece bu iki motor arasında kalmışsan yanı kawasaki dusunmuyorsan cevap vermen tek bir soru var....Nasıl bir motorun olmasını istiyorsun...ve sen nasıl surmeyı seversin....

eger cevabın "benim makinam HIRÇIN olsun " diyorsan R6 al....movistardan daha hızlı hırcın butun verileri daha iyi...yok eger ben kişilik olarak pek hırcın bır ınsan degılım makınanımda oyle olmasınna gerek yok diyorsan 600rr al......

unutmadan benım makınam en hırçın en hızlı 600cc olsun diyorsan benim gibi kawasaki al Bravo Bravo

son kasa r6 dan bahsetmiyor arkadaş heralde. Eski kasa ve kullanılmış r6 alacağına bence 0 km acenteden motor almak daha iyidir. Üzerinde hesd de var 600rr'ın
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Arctura
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iST

MesajTarih: 03.11.2006 - 15:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ZX-636R seninki hariç kawaları sevmiyorum. 636 yı bana da sevdirdin Gülümsüyorum ama galiba gelecek yıllarda 636 üretilmeyecekmiş.
Başa dön
Arctura Çevrimdışı Arctura Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
lewent
Üye
Üye

MesajTarih: 03.11.2006 - 15:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alptoker demiş ki:
conan81 demiş ki:

eski kasa r6 bulabilir. Göz kırpıyorum

18700 e yeni kasa 2700 km de xenon far akrapoviç eksoz plakalık iptali vardı ve çiziksizdi özel serviste baktırdım sorunsuzdu sırf kararsızlığım yüzünden alamadım

ayrıca şu anda 19 milyar civarı rahatlıkla yeni kasa r6 bulabilirisiniz ki bu rakamlar yılbaşına doğru çok rahat 17-18 düşer diye düşünüyorum düşmezsede 17-18 değil 19 olur artık karar verdikten sonra 1 milyar çok öenmli deil diye düşünüyorum

benim asıl önemli olan 600rr yada r6 meselesi yukarıda belirttiğim gibi

teşekkürler

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

ZX-636R demiş ki:

sevgili dostum değerli yorumların için teşekkürler

benim için kriterler

1- görünüm
2- kalite

o yüzden r6 biraz daha sıcak geliyor özellikle görünümü çok hoşuma gidiyor

zx 636r ise hiç incelemediğim bir makina o yuzden bir fikrim yok ama şu andan itibaren forumda araştırmaya başlıyorum

teşekkürler
Başa dön
recep34
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.11.2006 - 16:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence yamaha derim tekniği daha iyi kullanıyor. tek soru hangisi önce 5 sübap sistemine geçti kaç yılında. (silindir başına dişen )
Başa dön
recep34 Çevrimdışı recep34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal