HONDA türkiye de daha güçlü ve daha ucuz. Bunlar sayesinde 2 nci eli daha hareketli. Bence hangisi beğeniyorsan onu al. içine sinen hasgisiyse en fazla zevki ondan alırsın. bütün japonlar hemen hemen aynı kalitede
lewent, eger sadece bu iki motor arasında kalmışsan yanı kawasaki dusunmuyorsan cevap vermen tek bir soru var....Nasıl bir motorun olmasını istiyorsun...ve sen nasıl surmeyı seversin....
eger cevabın "benim makinam HIRÇIN olsun " diyorsan R6 al....movistardan daha hızlı hırcın butun verileri daha iyi...yok eger ben kişilik olarak pek hırcın bır ınsan degılım makınanımda oyle olmasınna gerek yok diyorsan 600rr al......
unutmadan benım makınam en hırçın en hızlı 600cc olsun diyorsan benim gibi kawasaki al
Tarih: 03.11.2006 - 15:23 Mesaj konusu:
ZX-636R demiş ki:
lewent, eger sadece bu iki motor arasında kalmışsan yanı kawasaki dusunmuyorsan cevap vermen tek bir soru var....Nasıl bir motorun olmasını istiyorsun...ve sen nasıl surmeyı seversin....
eger cevabın "benim makinam HIRÇIN olsun " diyorsan R6 al....movistardan daha hızlı hırcın butun verileri daha iyi...yok eger ben kişilik olarak pek hırcın bır ınsan degılım makınanımda oyle olmasınna gerek yok diyorsan 600rr al......
unutmadan benım makınam en hırçın en hızlı 600cc olsun diyorsan benim gibi kawasaki al
son kasa r6 dan bahsetmiyor arkadaş heralde. Eski kasa ve kullanılmış r6 alacağına bence 0 km acenteden motor almak daha iyidir. Üzerinde hesd de var 600rr'ın
18700 e yeni kasa 2700 km de xenon far akrapoviç eksoz plakalık iptali vardı ve çiziksizdi özel serviste baktırdım sorunsuzdu sırf kararsızlığım yüzünden alamadım
ayrıca şu anda 19 milyar civarı rahatlıkla yeni kasa r6 bulabilirisiniz ki bu rakamlar yılbaşına doğru çok rahat 17-18 düşer diye düşünüyorum düşmezsede 17-18 değil 19 olur artık karar verdikten sonra 1 milyar çok öenmli deil diye düşünüyorum
benim asıl önemli olan 600rr yada r6 meselesi yukarıda belirttiğim gibi
teşekkürler
Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:
ZX-636R demiş ki:
sevgili dostum değerli yorumların için teşekkürler
benim için kriterler
1- görünüm
2- kalite
o yüzden r6 biraz daha sıcak geliyor özellikle görünümü çok hoşuma gidiyor
zx 636r ise hiç incelemediğim bir makina o yuzden bir fikrim yok ama şu andan itibaren forumda araştırmaya başlıyorum
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız