Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - benim bugun(cuma)(RESİmli) yaptıklarım herkes baksın

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

benim bugun(cuma)(RESİmli) yaptıklarım herkes baksın
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
03afyok
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: afyonkarahisar

MesajTarih: 16.10.2006 - 22:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

guzel gezi olmus bravo maceracı deli seni
Başa dön
03afyok Çevrimdışı 03afyok Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
muratgergerli
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Şanlıurfa

MesajTarih: 31.10.2006 - 21:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Emeğine Sağlık..Güzel çalışma
Başa dön
muratgergerli Çevrimdışı muratgergerli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
-spawn-
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Levent, İstanbul

MesajTarih: 31.10.2006 - 21:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

muci, koruman yok Beğenmedim
gezi güzel ama korumasız böyle işlere kalkışma bence
uzun zamandır downhill yapıyorum ve bacağımdaki kesikleri görsen çok şaşırırsın. dizine dirseğine taş girmesini istemezsin heralde.
çok eğlenceli bu gezin çok ufak yaşlardan beri bisikletime çok bağlıyım ben de ama motoru yok diye küçümseme kaykayda bile full koruma lazım.
tebrik ederim ufak maceranı Alkışlıyorum
-spawn- Çevrimdışı -spawn- Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 31.10.2006 - 22:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla bisikletle bu kadar şey yapıyorsun artık motorunu alınca neler yaparsın belli değil işşallah alırsın bir enduro en güzel yerlerde safari yaparsın.... OK Alkışlıyorum OK
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motocrazyracing
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KSK florya orda bulamazsan ALSANCAK kordon

MesajTarih: 31.10.2006 - 22:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yolun açık allah sanda iisinden bi HAYABSA nasip eylesin Göz kırpıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

-~--~--~--~--~--~--~--~-- ALEMİN SEXİ MOTORCUSU --~--~--~--~--~--~--~--~-
Başa dön
motocrazyracing Çevrimdışı motocrazyracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
muci
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AVEA' nın çektiği heryerden :)

MesajTarih: 03.11.2006 - 20:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hepinizi saolun amacım bu hafta pazar günü telefonum elimde olursa onunla f-1 pistine gitmek ve resimleri sizlerle paylaşmak olacak allah nasip ederse evim pendik te saten Çok gülüyorum Dans Dans
eray_91
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ..::YzMiR::..

MesajTarih: 03.11.2006 - 20:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

muci keşke yanında biri olsaydıda çıkarken çekseydi seni böyle pek bişey anlaşılmamış.Paylaşımın için saol emeine saygı duyuyorum ama ben açıkçası beğenmedim sanırım sen 14 yaşındasın ben bundan 2 sene önce bisikletimle yaptıklarımı gezdiğim yerleri görseydin aklın dururdu sanırım Çok gülüyorum ..İnş. 1 -2 seneye kadar ehliyet alayım bunları motorlada yapıcam.Şuan kullanıyorum ama öyle dağ tepe gezmiyorum sadece sokak arasında arada bi.....
Başa dön
eray_91 Çevrimdışı eray_91 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
03afyok
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: afyonkarahisar

MesajTarih: 03.11.2006 - 20:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bi gezi olmuş inş ilerde bi cross un olur
Başa dön
03afyok Çevrimdışı 03afyok Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
_wheelie_boi_
Üye
Üye

Nereden: aydyn

MesajTarih: 03.11.2006 - 20:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadasım cumaya gıtsedın daha ıyı olurdu gıbıme geldı Dil çıkarıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal