Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Sesinizi duymak istiyoruz anneler ve babalar!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Sesinizi duymak istiyoruz anneler ve babalar!

Sesinizi duymak istiyoruz anneler ve babalar!
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 8, 9 10, 11, 12  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
emre22
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iSTANBUL

MesajTarih: 03.11.2006 - 19:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben haberi gazetede okuduğumda böyle birşeyin olucana inanmak istedemedim ama malesef toplum olarak hangi noktalara geldiğimiz belli avrupa birliğine uyum yüzünden cezalar çok yetersiz bunu yapan insanı tabi buna insan denilebilirse direk idam etmeli Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim

BURGMAN 400
Başa dön
emre22 Çevrimdışı emre22 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
CLAW
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aşkın olmadığı yerden

MesajTarih: 03.11.2006 - 19:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aslında bir taraftan bakınca evet olayın devletle alakası yok bizimle ver biz ler koyun gıbı olmasaydık kas kafalı olmasaydık.biraz isyankar olsaydık bu devlet bukadar rahat olamazdı ve bu bır kaç senenın bırıkımı değil işte son 50 yılın biriki .baksana hadı dıyorum yürüyüş yapalım kortej yapalım pankart açalım diyoruz bir allahın kulundan ses çıkmıyor hadi ben konyadayım burda örgütleyeblecegım kımse yok ama sizler istanbuldasınız bu ülkenin kalbınde yaşıyorsunuz fazla değil ya 20 tane motorlu arkadaş bir gün dolaşsa istanbul yollarında en azından tepki koymuş oluruz ama nerdeeeeee
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.11.2006 - 19:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

clawman, güzel kardeşim söylüyosunda bu işleri hiçmi yapmadık sanıyosun.
yedigin dayak çıktıgın mahkemeler,polise mukavemet ten yattıgında yanına kar kalır..
CLAW
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.11.2006 - 19:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum ben sokaga cıkıp sağı solu yıkmaktan bahsetmiyorum bu olay beyazıtta her cuma cıkan olaylardan protestolardan çok farklı.hakiminden polisine kadar herkes aslında bu adamların lime lime edilmesini istıyor onun için kimsenın birsey yapacagını sanmıyorum.ve yürüyüştende bahsaetmiyorum ben motosikletlerle yapılacak sessiz bier şekilde kortej halınde neden olmasınki
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çanakkale

MesajTarih: 03.11.2006 - 20:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

suç hem devlette hem bizlerde bence.
devlette çünkü devletimiz batılılaşmayı yanlış anladı .reformları yaparken türk toplumunun sosyo-kültürel ve ekonomik yapısını göz önüne almadı.uyum yasası,insan hakkı vs yi yanlış anladı suçlu hakkı olarak getirdi zalimi korudu mazlumu daha mağdur duruma soktu.insanlar artık kendilerini soyan gaspçıdan şikayetçi olamıyor çünkü adliyenin ön kapısından giren suçlu tutuksuz yargılanmak üzere salıveriliyor.tecavüze uğrayan kadın rezil olmamak için şikayetçi olamıyor.olanlarada bir sürü bahane bulunuyor ağır tahrikmiş ,suça teşvikmiş vs.vs adam 2 yıl yatıp çıkıyor mağdure toplumun gözünde tecavüze uğrayıp değersizleşmiş olduğuyla kalıyor daha mağdur oluyor(BU BELKİ METROPOLLERDE BÖYLE OLMAYABİLİR AMA ANADOLUDA YADA MUHAFAZAKAR TOPLULUKLARDA BÖYLE).
eskiden bir HORTUM SÜLEYMAN varmış BEYOĞLU emniyet amiriymiş. askerdeyken bi erim vardı o anlatırdı çok dayağını yemiş.onun zamanında ödümüz kopardı diyordu polisten.şindi adam polisi afedersiniz şeyine bile takmıyor neden çünkü türkiyede SUÇLU HAKLARI var.
ve bizlerde suçluyuz çünkü bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyor ve gerekli tepkiyi vermiyoruz.
asmakla kesmekle olmaz diyenler var.OLUR OLUR bal gibi olur.eğer cezalar gerçekten can yakarsa olur.
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.11.2006 - 20:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ıraktaki müslüman kadınlara eşlerini bağlayarak gözleri önünde tecavüz eden amerikan askerlerinimi yazayım... Abi Onların töbe estafurulah.17 Aylık Bebeğe Bunu Yapanlara Yapılacak Tek Bişey Var İdam Başka Hiçbir Ceza Olmaz Onlara Sinirlendim İnsanlar Artık Ne Yapacaklarını Şaşırmışlar. Yahudi ler Azıttı Kıyamet Yakındır...

"Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır"..
Başa dön
Batuuu Çevrimdışı Batuuu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Bluenight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...::ÇORLU::...

MesajTarih: 03.11.2006 - 22:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Son zamanlarda ülkemizde yaşanan olayları gördükçe toplum olarak artık "sessiz çoğunluk" olmaktan çıkmamız gerektiğini düşünüyorum. Malesef kaygıyla izlediğimiz bu üzücü olaylar ülkemiz genelinde çığ gibi büyümekte.

Eğitim yuvası okullarımızda kavgalar, bıçaklamalar ve gasplar arttı. Sokaklarımızda can ve mal güvenliğimiz ciddi ölçüde azaldı. Bunlar yetmezmiş gibi daha iki gün önce manşetlerden verilen "17 aylık bebeğe tecavüz" haberi, bu yaşadıklarımızın son noktasıdır artık. Bundan daha büyük bir dejenerasyon, bundan daha acı verici bir olay olabilir mi? O masumun üzerinde namustan ırak sözde annesi kadar, toplumsal anlamda bizim de hakkımız yok mu? Toplumun bu gidişatını göre göre hala vurdumduymazlık gösterip sesimizi çıkartamıyorsak ve haklı tepkimizi gösteremiyorsak, bu olayların failleri kadar bizler de sorumlu olmuyor muyuz?

Zaman artık silkinip kendimize gelme zamanıdır! Sessiz çoğunluk maskesi arkasına gizlenerek, bu olayların son bulmasını bekleme lüksümüz kalmamıştır. Demokratik bir toplum olarak, resmi her türlü tepkimizi "toplumsal dayanışma" çerçevesinde göstermeliyiz. Bunu da yapamıyorsak, elimizdeki her türlü fırsatı değerlendirip artık sesimizin duyulması için ÇIĞLIK atmalıyız.

Gelin MD platformundan başlayarak buna bir start verelim. Bizi yönetmekle ve güvenliğimizi sağlamakla yükümlü yetkilileri çok daha duyarlı olmaya davet edelim. En azından artık SESSİZ olmadığımızı bilsinler...

Not: Bilinçli ve duyarlı birer vatandaş olarak sesimizi ne kadar çok duyurabilirsek, o derece mesafe katedeceğimizi düşündüğüm için başka platformlarda da paylaştığım bu yazımı sitemize de eklemeyi uygun gördüm. Bu arada teşekkürler Rabbit...

Başa dön
Bluenight Çevrimdışı Bluenight Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MEDYA
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.11.2006 - 22:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Akşam bu bebeğe yapılan tecavüzle ilgili bir bakanımız şunları söyledi kulaklarıma inanamadım. Gazeteciler abartmış şiddete maruz kaldığı doğru ama şu anda tecavüz olup olmadığı kesin değil gazeteciler bu olayı abartmış. Ben şu düşüncedeyim diyor birde olay savcılığa intikal etmiştir böyle olayları fazla refüze etmeden içimizde halletmeliyiz Öfkeliyim Öfkeliyim İnanılır gibi değil . Yarın biz gazatecilerdende bu tecavüz eden hayvanlardan özür dilememiz istenilebilir ne de olsa rencide ettik Sinirlendim Sinirlendim Arkadaşlar susmayalım artık elimizi sıkıp masaya vurma zamanı geldi. Topic'i açan arkadaşımızada duyarlılığından dolayı teşekkür ediyorum
Başa dön
MEDYA Çevrimdışı MEDYA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
nazsu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YZMYR

MesajTarih: 03.11.2006 - 22:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende o bakanın konuşmasına hayretler içeresinde dinledim Öfkeliyim Öfkeliyim Nasıl ya içimizde hallederiz bu ne demektir Öfkeliyim Gazeteciler halkın sesidir onlar olmazsa bu tecavüz olayından kimin haberi olacaktı Sinirlendim Allahım hangi birine üzüleyim ki inanın elim ayağım titriyor ya. İdammı evet abi böyle yaratıklara yapacaksın Öfkeliyim
Başa dön
nazsu Çevrimdışı nazsu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CLAW
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.11.2006 - 23:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya hadi diyoruz yürüyelim diyoruz bağıralım diyoruz ama herkes konusuyor.
Alıntı:

clawman, güzel kardeşim söylüyosunda bu işleri hiçmi yapmadık sanıyosun.
yedigin dayak çıktıgın mahkemeler,polise mukavemet ten yattıgında yanına kar kalır

demiş arkadaşım ama bunlar olmadan da ses duyuramıyorsun işte bu ülke için iki jop yemek yada iki gün kodes te yatmak çokmu sizce ki artık böyle şeylerde olmuyor gereklı izinleri alsdıktan sonra.arkadaşlar siz düzenleyın konyadan gelmezsem namerdim ya md ye birdaha girmıcem jop sa jop dayak sa dayak ama evde oturmakla hiçbir şey düzelmıcek yada topıcler acarak.en azından 20 motor ya fazlasına gerek bile yok sadece burda oldugumuzu ve tepkımızı gösterdıgımızı görecekler okadar.sadece 2 hafta sona vizelerım var ve 16 tane ders alıyorum 2 hafta sonra yapılacak her turlu protesto için konyadan istanbula gelırım ben.yeterkı istanbulda bır örgütlenme olayına gırın siz yok zaten topuluk guz da ufak bır el atmak lazım toplanabılmek için
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...::ÇORLU::...

MesajTarih: 03.11.2006 - 23:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hala inanamıyorum ve bunların, o kaygı ve nefretle izlediğim (sözüm ona) batılı medeniyetlerde değil de benim ülkemde yaşanmış olduğuna inanmak istemiyorum.

O masum melek büyüyüp aklı başına geldiğinde hangi psikolojiyle yaşamını sürdürecek? İçinde yaşadığı topluma yani bizlere dönüp de "ey halkım hadi annem olacak zavallıyı geçtim beni koruyamadı, peki bana bunu layık görenlere siz ne yaptınız, benim yaşadığım bu olayı "milad" kabul edip, o canileri idam edecek yasaları çıkarttınız mı" diye sorduğunda, bizler o evladın yüzüne nasıl bakacağız?

Yazıklar olsun, bir an önce kendimize gelmeliyiz toplum olarak. Kendimize gelip bizi en iyi şekilde yönetmek ve korumakla yükümlü yöneticileri de kendilerine getirmeliyiz. Ama bu öyle oturduğumuz yerden, klasikleşmiş ve artık köhneleşmiş tarzımızla "yönetici" seçmekle olmaz. Unutmayın her millet hak ettiği biçimde yönetilir. Biz bunları hala kendimize reva görüyorsak, yine hak etmeyenleri başımıza getirelim. Yok, artık bilinçlendik, birşeylerin kökten değişmesi gerekiyor diyorsak da ona göre davranalım.

En son Bluenight tarafından 03.11.2006 - 23:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
Bluenight Çevrimdışı Bluenight Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CLAW
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.11.2006 - 23:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

birde ben bu topıcın sabıtlenmesını istıyorum lütfen.böyle bir topıcı alttlarda görünce sinirlerim bozuluyor
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Izmir

MesajTarih: 03.11.2006 - 23:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BU, İNSANLIĞIN KALDIRABİLECEĞİ BİRŞEY DEĞİL.
Kanımız dondu. Bu kişiler insan olamaz. İnsanlıktan çıkmış bunlar. Dolayısı ile bunları aramızda görmek istemiyoruz. Tepki göstermeyenler veya bu insanların en ağır şekilde cezalandırılmalarını engelleyenler de bence bu suça ortaktır. Tek dileğim var o da İDAM cezası vermeme kuralının bu seferlik uygulanmamasıdır.

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

BİR FİKRİM VAR,
İzmirli arkadaşlar ve diğer şehirlerden gelecekler motorcu arkadaşlar, Buca Ceza evine gideceğiz ve önünde tüm motorcular sonuna kadar GAZ AÇACAĞIZ. Sağır edercesine. Belki duymak istemeyenler sesimizi bu şekilde duyar.
CLAW
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.11.2006 - 01:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

BİR FİKRİM VAR,
İzmirli arkadaşlar ve diğer şehirlerden gelecekler motorcu arkadaşlar, Buca Ceza evine gideceğiz ve önünde tüm motorcular sonuna kadar GAZ AÇACAĞIZ. Sağır edercesine. Belki duymak istemeyenler sesimizi bu şekilde duyar.

allha şükür biri çıktı bee evet bundan daha fazlası lazım
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 04.11.2006 - 07:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rezaleti örtbas Etmek İstiyorlar

Adli Tıp Raporu "DNA bulamadık" diyor. Oysa bebeğin ilk muayenesini yapan uzmanlar "Kesinlikle tecavüz var" diyor. Üstelik sperm veya DNA örneği alınabilecek bir doku artığı olmaması tecavüzü ortadan kaldırmıyor. Bir beğeğin cinsel organına veya poposuna yapılan şey her neyse, tecavüzdür. Üstelik bebek hastaneye çok sonra getirilmiş. Bu arada kanıtlar ortadan kalkmış veya kaldırılmış olabilir.
Dahası ortada "gerçek" bir pislik var. Daha önce doğurduğu çocuğu sokağa atıp, devletin korumasına terk eden bir anne, kendi kızını bile satmaktan utanç duymayan sapık bir baba.
Bu rezalet, "Ortada DNA örneği yok" diyerek örtbas edilemez.
Fatih Altaylı/04.11.2006

Bu başlığın açılmasındaki amaç sessiz kalmadığımızı artık yeter dediğimizi ispatlamak için start vermekti. Düşünün daha neler yapabileceğimizi lütfen düşünün..
dedik.Attığımız çığlıkların bu forumda kalmaması için,zanlıların 3-5 yıl hapis cezası ile ödüllendirilmemeleri için lütfen düşünün .Fikirleriniz önemli..

Hakan_Dinçer ve Pegasus32 verdiği örnek üzerinde duruyoruz.Gerekli araştırmalar yapılmakta..

"Bu adamları hangi hapishaneye yolladılarsa oranın önüne pankartlarla gidelim ve kinimizi kusalım..
İşte en güzel ve ses getirecek tepki budur.. "

"BİR FİKRİM VAR,
İzmirli arkadaşlar ve diğer şehirlerden gelecekler motorcu arkadaşlar, Buca Ceza evine gideceğiz ve önünde tüm motorcular sonuna kadar GAZ AÇACAĞIZ. Sağır edercesine. Belki duymak istemeyenler sesimizi bu şekilde duyar."

Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 8, 9 10, 11, 12  Sonraki
9. sayfa (Toplam 12 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal