Tarih: 03.11.2006 - 19:24 Mesaj konusu:
Sıfır R6 nın fiyatı 26500Ytl gibi..Fiyatların biraz uygun(!) geldi..Herneyse görünüm olarak R6 tartışılmaz üstünlükte..yeni kasadan bahsediyorum.Performans olarak sorarsanda R6 pist için tasarlanmış bir makine..ZX-636R, güzel yorum yapmış..Gazcı takılacaksan al..Ama Honda kadar rahat satamaz honda kadar rahat kullanamazsın..Ama bir 636nın üzerine oturup 2 tur atmadan kara verme derim _________________ BRASİL LA LA LA LAAAAA
bence 05-06 600rr veya 05 kasa r6 alll. 06 r6 dan tasarım olarak kat kat güzel.. tasarım harikasıııı... bide angel eyes koyarsın
07 rr ın plakalık olayı kötü 07 zx6 nında kuyruk tasarımı iğrenç.
bazı arkadaşlar yine 1000RR geçen zx636(puhahhaha) sını övmüş onlara hayırlı işler diyorum _________________ tiky_rider@hot only for girls ssrider.com
Barış TOK ustamın çok beğendiğim bir sözü var sizinle paylaşmak istediğim...'' motoru modifiye edeceğine kendini et'' der.ben çünkü daha güçlenmesi için ne yapmalıyım diye soruyordum sürekli..)..Burada çok keyifle okuyorum forumlarda sizlerin bu silindir başına düşen süpap sayısı,tork,2006 RR ın tepkilerini yok değerlerini falan o kadar güzel biliyor takip ediyorsunuz ki bu kesinlikle çok iyi..iyide bu motorlar mesela beğenmediğiniz 600 RR SS dünya şampiyonu oldu..Diyeceksiniz o Ten KATE HONDA... doğrudur... Diğer takımda Almanya YAMAHA fabrika takımı ama...doğru mudur?demek ki neymiş at biniciye göre olayı son derece doğru...siz ki caddede bineceğiniz motoru bu kadar ince detaylarına kadar inceliyorsunuz..ona da lafım yok olamazda zaten en iyiyi almak istiyorsunuz ama ne yapmak için onuda düşünün...Ama şunu belirteyim Race makine kullanmak otobana çıkıp gazı sona çevirip 280 yapmak, yok senin R6 285 yaptı R6 daha iyi..zx636 290 yaptı en iyisi o ...gibi değerlendirilmez bence..ki sizde bence öyle değerlendirmeyin..son sürat iş değil..altınızdaki motor yol müsaitse 400 yapsa çogunuz basabilir...o kolay..iş sizin o motorun üzerindeyken ona ne kadar hakim olabildiğiniz viraj içinde SİZİN ne kadar usta olduğunuz..Barış TOK ustamı dinleyin KENDİNİZE BİRŞEYLER TAKIN motor nasıl olsa gider..RR-R6-ZX6-gsxr farketmez...Kazasız sürüşler...
Barış TOK ustamın çok beğendiğim bir sözü var sizinle paylaşmak istediğim...'' motoru modifiye edeceğine kendini et'' der.ben çünkü daha güçlenmesi için ne yapmalıyım diye soruyordum sürekli..)..Burada çok keyifle okuyorum forumlarda sizlerin bu silindir başına düşen süpap sayısı,tork,2006 RR ın tepkilerini yok değerlerini falan o kadar güzel biliyor takip ediyorsunuz ki bu kesinlikle çok iyi..iyide bu motorlar mesela beğenmediğiniz 600 RR SS dünya şampiyonu oldu..Diyeceksiniz o Ten KATE HONDA... doğrudur... Diğer takımda Almanya YAMAHA fabrika takımı ama...doğru mudur?demek ki neymiş at biniciye göre olayı son derece doğru...siz ki caddede bineceğiniz motoru bu kadar ince detaylarına kadar inceliyorsunuz..ona da lafım yok olamazda zaten en iyiyi almak istiyorsunuz ama ne yapmak için onuda düşünün...Ama şunu belirteyim Race makine kullanmak otobana çıkıp gazı sona çevirip 280 yapmak, yok senin R6 285 yaptı R6 daha iyi..zx636 290 yaptı en iyisi o ...gibi değerlendirilmez bence..ki sizde bence öyle değerlendirmeyin..son sürat iş değil..altınızdaki motor yol müsaitse 400 yapsa çogunuz basabilir...o kolay..iş sizin o motorun üzerindeyken ona ne kadar hakim olabildiğiniz viraj içinde SİZİN ne kadar usta olduğunuz..Barış TOK ustamı dinleyin KENDİNİZE BİRŞEYLER TAKIN motor nasıl olsa gider..RR-R6-ZX6-gsxr farketmez...Kazasız sürüşler...
sevgili kardeşim bu motorların son sürati falan beni açıkçası ilgilendirmiyor
uzun süredir otomobil modifiyesi ile uğraşıyorum ve tek bildiğim bu işin sonu yok
bütçe olarak sıfır 600rr yada r6 yı gözüme kestirebiliyorum daha öncede yazdığım gibi benim için güzel görünüm sorun yaratmaması elden çıkartma kolaylığı gibi kriterler önemli ki amacım 1000cc yada hayabusa uzun vadede aslında şu an bile alabilirim bu motorları
ancak basamak meselesi tecrübe açısından
herkese teşekkürler yorumları için şu anda 2006 r6 yada 2007 600rr arasında karar aşamasındayım diyebilirim
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız