Kayıt: Mar 11, 2005 Mesajlar: 5973 Nereden: .:IZMIR:. Bornova
Tarih: 04.11.2006 - 02:03 Mesaj konusu:
Bizim mağazada şu anda SHARK mont ve kasklar var... Kask fiyatları 185 YTL civarı, aynı marka kışlık montlar ise 190 YTL... Ben bile NOLAN beyaz kaskımı değiştirip çok renkli bir SHARK kask aldım... Çok memnunum ... Tavsiye ederim...ByManiacGNY ne alırsan al, kaliteli bir şey olsun... _________________
Şimdiden hayırlı olsun allah kaza bela vermesin ama tek ricam, ltf alacağın malzemelerde fiyattan ziyade kaliteye önem ver. Piyasada 20 YTL den 600 Euroya kadar kask ta var montta. Ama hepsi bir düşmelik. İmkanlarını biraz daha zorlamanı ve kaza anında seni gerçekten koruyacak malzemeler almanı tavsiye ederim. Pişman olmazsın _________________ ZX10R - 2006
34 BB 8613
A Rh+
Kayıt: Mar 16, 2005 Mesajlar: 618 Nereden: ISTANBUL/Bostancy
Tarih: 04.11.2006 - 02:47 Mesaj konusu:
selis, +1 sharkın montlarını gormedim ama kaskları verdigin paranın fazlasını veriyor..
mont olarak ixon un guzel montları var sıkı pazarlıkla kapabilirsin _________________ DÜZ YOLDA ESERIM, MAKASTA GEÇERIM, VIRAJDA KAYARIM. NE GTI NE STI NE GSI.HEPSI HIKAYE ! MOTORCUYUM BEN G E Ç I L M E Z I M ! ! ! since1998 Licensed by YAMAHA-R1
YAMAHA-R1 SERİ ÜRETİMİ OLAN "DÜNYANIN EN İYİ MOTORU!!"
Kayıt: Mar 11, 2005 Mesajlar: 5973 Nereden: .:IZMIR:. Bornova
Tarih: 04.11.2006 - 03:08 Mesaj konusu:
SHARK'ın montu, kaskı ve pantalonu da diğer pahalı markalar kadar kaliteli... Verdiğiniz paranın hakkını veriyor.. Dizayn olarak da çok estetik... _________________
SHARK hakkında bende Kötü bişey duymadım Türkiye de yeni yeni yer yapmaya çalışıyor. Düşün derim _________________ İçimde Yılgın Rüzgarların Ayak Sesleri
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız