merhabalar.
sezon sonu itibaiyle yeni bir motor binicisiyim. sıra şimdi kask seçiminde malum. bir arkadaşım airoh öneriyor. markayı ve ürünlerini bilen var mı? ne dersiniz? italyan malı olması güvenilir gibi geliyor bana.....teşekkürler selamlar
airoh kask alacak paran warsa biraz daha ekle nolan al kafan rahat görsün benim airoh'um war werdiğin paranın hakkı değil kesinlikle tecihin bence 1. nolan 2. nolan 3. nolan ............... yani illada nolan
airohta güzel kask ama çok güvenilir ama rahatlık açısından nolan
yabir kask çene açılan modeli airoh.kaza olmamasına ragmen yan kısmından çatladı ve açıldı baya.sözde italyaya fab.na gönderdik kaskı hor kullandıgımı söyledi ithalatçı firma aydın motor.caberg kullandım 5 sene dısı ciziklerle dolu içide baya deforme olunca emekli ettim.geçen sene nolan 101 kullanıyodum onuda çaldırdım.340ytl hala içim sızlıyor.sharkı öneririm.camı buhar yapmayan modelllerini.yıldız tic.ten 200 civarına alabilirsin.sıkı almanı tavsiye ederim hangi kask olursa olsun _________________
Kayıt: Mar 16, 2005 Mesajlar: 618 Nereden: ISTANBUL/Bostancy
Tarih: 28.09.2006 - 22:47 Mesaj konusu:
airoh için çok atılıp tutulur ama ben tavsiye edebilirim.Alternatif olarak kesinlikle shark bakabilirsin uygun fiyatlı.. _________________ DÜZ YOLDA ESERIM, MAKASTA GEÇERIM, VIRAJDA KAYARIM. NE GTI NE STI NE GSI.HEPSI HIKAYE ! MOTORCUYUM BEN G E Ç I L M E Z I M ! ! ! since1998 Licensed by YAMAHA-R1
YAMAHA-R1 SERİ ÜRETİMİ OLAN "DÜNYANIN EN İYİ MOTORU!!"
Tarih: 02.11.2006 - 19:51 Mesaj konusu:
Nolan yeterli ve güvenilir bir markadır.Diğer yüksek fiyatlı kasklar işin biraz da fantazisi...Bütçeniz varsa satınalabilirsiniz ama illada şart değil...Nolan tamamdır...
Tarih: 02.11.2006 - 19:57 Mesaj konusu:
bende nolan kullanıyorum gayette memnunum çok rahat kardeş camda buhu falanda olmuyor güneş wizörü falan (N102 modeli için konuştum diğerleri hakkında bi bilhim yok ama) ama para biriktirip işallah bende arai alacam....(çünkü race e geçiyorum)
ana bayisi yanılmıyorsan aydınticaretti getirmiyorlar artık şikayetlerin çogalması üzerine.piyasadakiler elde kalanlar.almayın kardeşim dandik kask derim 1.5 yıl kullandım _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız