Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - airoh kask alsam mı?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

airoh kask alsam mı?

airoh kask alsam mı?
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
bimota_990
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 28.09.2006 - 21:32    Mesaj konusu: airoh kask alsam mı? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merhabalar.
sezon sonu itibaiyle yeni bir motor binicisiyim. sıra şimdi kask seçiminde malum. bir arkadaşım airoh öneriyor. markayı ve ürünlerini bilen var mı? ne dersiniz? italyan malı olması güvenilir gibi geliyor bana.....teşekkürler selamlar
Başa dön
bimota_990 Çevrimdışı bimota_990 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
freddy_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.09.2006 - 21:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence o airoh denen şeyi alma.tırışka bi kask

http://www.facebook.com/group.php?gid=6079229276

Başa dön
freddy_ Çevrimdışı freddy_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
crunch
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancy E-5 ;) Motoru:CBF 150

MesajTarih: 28.09.2006 - 21:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uygun fiyatlı istiyosan nolan - paran varsa shoei, arai, suomy...

Başa dön
crunch Çevrimdışı crunch Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
cimmy85
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 28.09.2006 - 21:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

airoh kask alacak paran warsa biraz daha ekle nolan al kafan rahat görsün benim airoh'um war werdiğin paranın hakkı değil kesinlikle tecihin bence 1. nolan 2. nolan 3. nolan ............... yani illada nolan

airohta güzel kask ama çok güvenilir ama rahatlık açısından nolan Dil çıkarıyorum
Başa dön
cimmy85 Çevrimdışı cimmy85 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
freddy_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.09.2006 - 21:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yabir kask çene açılan modeli airoh.kaza olmamasına ragmen yan kısmından çatladı ve açıldı baya.sözde italyaya fab.na gönderdik kaskı hor kullandıgımı söyledi ithalatçı firma aydın motor.caberg kullandım 5 sene dısı ciziklerle dolu içide baya deforme olunca emekli ettim.geçen sene nolan 101 kullanıyodum onuda çaldırdım.340ytl hala içim sızlıyor.sharkı öneririm.camı buhar yapmayan modelllerini.yıldız tic.ten 200 civarına alabilirsin.sıkı almanı tavsiye ederim hangi kask olursa olsun

Başa dön
freddy_ Çevrimdışı freddy_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
crunch
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancy E-5 ;) Motoru:CBF 150

MesajTarih: 28.09.2006 - 22:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sitemizden msutcu nun yaptığı kazada airoh kaskın çeneliği açılmış.

Başa dön
crunch Çevrimdışı crunch Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
YAMAHA-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/Bostancy

MesajTarih: 28.09.2006 - 22:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

airoh için çok atılıp tutulur ama ben tavsiye edebilirim.Alternatif olarak kesinlikle shark bakabilirsin uygun fiyatlı.. Dil çıkarıyorum

http://www
Başa dön
YAMAHA-R1 Çevrimdışı YAMAHA-R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
emregym
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 23.10.2006 - 17:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar sallamak markalara sallamak istemem ama arkımda AİROH vardı kafasına cekic ile vurdular (minibüs söförü) inanın hiçbirsey olmadı cocuga bu nedenle ben tavsiye edebilirim bende kullanıyorum
Başa dön
emregym Çevrimdışı emregym Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
cgcbr
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 02.11.2006 - 19:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nolan yeterli ve güvenilir bir markadır.Diğer yüksek fiyatlı kasklar işin biraz da fantazisi...Bütçeniz varsa satınalabilirsiniz ama illada şart değil...Nolan tamamdır...
Başa dön
cgcbr Çevrimdışı cgcbr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
umut2323
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İst/El-aziz

MesajTarih: 02.11.2006 - 19:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende nolan kullanıyorum gayette memnunum çok rahat kardeş camda buhu falanda olmuyor güneş wizörü falan (N102 modeli için konuştum diğerleri hakkında bi bilhim yok ama) ama para biriktirip işallah bende arai alacam....(çünkü race e geçiyorum)
Başa dön
umut2323 Çevrimdışı umut2323 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
grimfandango
Üye
Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 03.11.2006 - 20:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu airoh fullface warrior2 :
http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44044

bu acik olan naked sport :
http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44037

bu da ceneden acilir sv55 cift vizorlu:
http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44101
Başa dön
grimfandango Çevrimdışı grimfandango Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
chaos106
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 04.11.2006 - 09:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

airoh speedfire 64 euro
www.galerisayan.com
Başa dön
chaos106 Çevrimdışı chaos106 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ByManiacGNY
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 04.11.2006 - 17:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emregym, bi kaza anında kaska gelen hasar bir çekiç vurmasının 10 katından daha fazladır...
Başa dön
ByManiacGNY Çevrimdışı ByManiacGNY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
freddy_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.11.2006 - 17:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ana bayisi yanılmıyorsan aydınticaretti getirmiyorlar artık şikayetlerin çogalması üzerine.piyasadakiler elde kalanlar.almayın kardeşim dandik kask derim 1.5 yıl kullandım Öfkeliyim İstemiyorum

Başa dön
ToSuNuM
Üye
Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 04.11.2006 - 21:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir de fiyatı uygun olan Cox ve Lazer marka kasklar var. Bunlar nasıl?
Başa dön
ToSuNuM Çevrimdışı ToSuNuM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal