Tarih: 04.11.2006 - 10:31 Mesaj konusu:
Başsağlığı dileyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim...
cruiserdem demiş ki;
Kendisi ile geçen sene 2 günlük kefken gezisinde tanışmıştık. Çok babacan hoş muhabbet bir abimizdi. Kaybettiğimize çok üzüldüm. Şu hayat o kadar boşki bazen isyan edesim geliyor. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun....
Kardeşim cruiserdem;
Yıkılmadım ayaktayım!..
Mekanı cennet olsun, vefat eden Necdet ağabey... Necdet ağabey, önceleri Ankara da daha sonra da Antalya da faaliyet gösteren muhteşem bir ustaydı...
Tarih: 06.11.2006 - 09:20 Mesaj konusu:
06/11/2006 motorumu bakıma goturdum..Bakıma götürdüğüm yer vedat abimizi cok iyi tanır.. kendisine söyledim ustam oldman2003, nickli vedat abi mefaat etmiş dedim şaşırdı olamaz dedi neden dedim çünkü cumartesi beraberdik demesiyle şaşrırdım kaldım ..!! Şahsen necdet abi'yi yanımda aradı ve konustu eee tabi bu haberin asılsız olmasıda beni sevindirdii
Şahsen ben üzüldüm neden derseniz?
Bu konuyu 837 kişi gözlemlemiş amaa 58 kişi baş sağlığı dilemiş
sakın kimse demesinki bu sitede dost'luk beraberlik var diyee 32000 üye var diye sevinmesin kimseler
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız