Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - oldman2003 - Necdet Usta'yı kaybettik...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

oldman2003 - Necdet Usta'yı kaybettik...

oldman2003 - Necdet Usta'yı kaybettik...
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ALPER600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: FEar Of ThE DaRk:)

MesajTarih: 30.10.2006 - 02:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah yerını cennet etsin
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
dumrul
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bu dünya benim memleket

MesajTarih: 30.10.2006 - 02:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mekanın cennet olsun necdet usta
StaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbuL

MesajTarih: 30.10.2006 - 07:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH rahmet eyLesin..

(25)
AyyLak
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: denizli

MesajTarih: 30.10.2006 - 08:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aLLah rahmet eylesin... Mekanı cennet oLur inşaLLah...
Başa dön
AyyLak Çevrimdışı AyyLak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 30.10.2006 - 08:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başınız sağolsun allah rahmet eylesin üzücü bir haber
CLAW
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aşkın olmadığı yerden

MesajTarih: 01.11.2006 - 23:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah yerını cennet etsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 02.11.2006 - 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin Ağlıyorum
Başa dön
hayabusa_01 Çevrimdışı hayabusa_01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
azizoran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 02.11.2006 - 14:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah merhuma rahmet,ailesine ve dostlarınıda sabır versin.
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 02.11.2006 - 14:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin. Üzgünüm Kaza sonucumu vefat etti aceba bilen yokmu.?
KoRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 02.11.2006 - 15:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin .............
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 02.11.2006 - 15:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin Üzgünüm Üzgünüm
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Lovable
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 02.11.2006 - 15:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
Lovable Çevrimdışı Lovable Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oldman2003
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 04.11.2006 - 10:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başsağlığı dileyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim...

cruiserdem demiş ki;

Kendisi ile geçen sene 2 günlük kefken gezisinde tanışmıştık. Çok babacan hoş muhabbet bir abimizdi. Kaybettiğimize çok üzüldüm. Şu hayat o kadar boşki bazen isyan edesim geliyor. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun....

Kardeşim cruiserdem;

Yıkılmadım ayaktayım!..

Mekanı cennet olsun, vefat eden Necdet ağabey... Necdet ağabey, önceleri Ankara da daha sonra da Antalya da faaliyet gösteren muhteşem bir ustaydı...
Başa dön
oldman2003 Çevrimdışı oldman2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
600f
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 04.11.2006 - 20:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya bende başlığı okuyunca size birşey oldu zannettim.Merhumun kendisini tanımazdım ama allah rahmet eylesin.
Başa dön
600f Çevrimdışı 600f Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yamaha_YBR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA/dikmen

MesajTarih: 06.11.2006 - 09:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

06/11/2006 motorumu bakıma goturdum..Bakıma götürdüğüm yer vedat abimizi cok iyi tanır.. kendisine söyledim ustam oldman2003, nickli vedat abi mefaat etmiş dedim şaşırdı olamaz dedi neden dedim çünkü cumartesi beraberdik demesiyle şaşrırdım kaldım Şok oldum..!! Şahsen necdet abi'yi yanımda aradı ve konustu eee tabi bu haberin asılsız olmasıda beni sevindirdii Gülümsüyorum
Şahsen ben üzüldüm neden derseniz?
Bu konuyu 837 kişi gözlemlemiş amaa 58 kişi baş sağlığı dilemiş
sakın kimse demesinki bu sitede dost'luk beraberlik var diyee 32000 üye var diye sevinmesin kimseler Öfkeliyim
Başa dön
yamaha_YBR Çevrimdışı yamaha_YBR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal