Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 600 RR yada R6 sizce ???

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

600 RR yada R6 sizce ???

600 RR yada R6 sizce ???
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
BerkinB
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 04.11.2006 - 01:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence sıfır motor her zaman ilk tercihin olmalı, ama 2. el diyosan bencede kesinlikle R6 derim. Daha güçlü daha hareketli bi makina. Ha illa limit kullanıcan diye bişi yok tabi ama ya kullanırsan??? Göz kırpıyorum Elinde imkan olsun da sen kullanma yine... Bravo
Başa dön
BerkinB Çevrimdışı BerkinB Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
BooRockRR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: yesilköy/ist.

MesajTarih: 04.11.2006 - 02:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2007 cbr600rr OK Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum Bravo
tek dezavantajı plakalığı sökersen stop unda onun üzerinde olması! Şok oldum ?
CBR1000RR06
Başa dön
BooRockRR Çevrimdışı BooRockRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pervert
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul/Bursa

MesajTarih: 04.11.2006 - 09:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gereksiz bir forum...Bu sorulur mu? tabii ki yamaha r6 Göz kırpıyorum
güç,kalite,tasarım,albeni,ye beni,sür benisi Gülümsüyorum estetik..600 içinde tek geçerim!
lewent
Üye
Üye

MesajTarih: 04.11.2006 - 13:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pervert demiş ki:
Gereksiz bir forum...Bu sorulur mu? tabii ki yamaha r6 Göz kırpıyorum
güç,kalite,tasarım,albeni,ye beni,sür benisi Gülümsüyorum estetik..600 içinde tek geçerim!

Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
lewent Çevrimdışı lewent Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crash
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: çesme-alaçati

MesajTarih: 26.11.2006 - 11:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benimde hayalim movistar bence daha sporduruyor gizem istiyorsan elbette siyah keyif senin alınca haber ver ama
Başa dön
crash Çevrimdışı crash Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kudretest
Üye
Üye

Nereden: IZMIR//BANDIRMA///954 RR

MesajTarih: 26.11.2006 - 12:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uzun vade kullanmak için honda makinasının daha iyi olduğu söyleniyor ve kullanması daha kolay...
2007 rr için hesd bir avantaj..
r6 nın viraj da önden boşalma gibi bi problemden söz ediliyor du ama son modelde olucağını sanmıyorum..
bence rr 3 senelik bi peryod için..
Başa dön
kudretest Çevrimdışı kudretest Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
gkzcbrRR
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.11.2006 - 17:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

movistar kasası olan rr gec bıkere.cunku 2007 yenı kasa gelcek sımdı alıp eski kasa motor sahibi olma. 2007 600rr la r-6 arasında karar ver.degerlerı birbirine cok yakın makineler.bende 2006 600rr kullanıyorum.r-6 daha yakısıklı makine.bıde yedek parca fiyatlarını servis giderlerini arastır ona gore ve zevkine gore karar ver.
Başa dön
gkzcbrRR Çevrimdışı gkzcbrRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
xenophobic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.11.2006 - 18:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MOVİSTAR 1 numara kral bi alet!! Alkışlıyorum Alkışlıyorum Çok gülüyorum
Başa dön
xenophobic Çevrimdışı xenophobic Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 28.11.2006 - 18:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RRRRRRRRRRRRR dıyorum baska bısey demıyorum Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YST/maltepe

MesajTarih: 28.11.2006 - 18:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

r6 gizemli ve seksi movistar gözdolduruyor dıkkat çekiyor ikisinin üstünede otur hangisinde rahatsan onu al hayabusa motorun babası bana gore ama istanbulda binilcek motor değil r1 daha rahattır fikrim .yanlışımım varsa af ola Bravo
Başa dön
GN125 Çevrimdışı GN125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 28.11.2006 - 19:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo honda cbr600rr Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Vulcan_Lionheart
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bagdat caddesi

MesajTarih: 28.11.2006 - 20:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondadan sasma derim herzaman Bravo acikca itiraf ediyorumki r6 nin gorunumu daha guzel ki ben hondaciyim ama saglamlik olarak ne yazikki hondanin yanina bile yanasamaz Delirdim

F.Volkan Mutlu (0RH+) YAMAHA R1
Başa dön
Vulcan_Lionheart Çevrimdışı Vulcan_Lionheart Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kasabali_racer_45
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 28.11.2006 - 20:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede r6 tı hen görünüm hemde kalite bakımından daha uygun
Başa dön
kasabali_racer_45 Çevrimdışı kasabali_racer_45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Vulcan_Lionheart
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bagdat caddesi

MesajTarih: 28.11.2006 - 20:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kasabali_racer_45 demiş ki:
bencede r6 tı hen görünüm hemde kalite bakımından daha uygun

hondanin kalitesini tartismak istediginden eminmisin dostum ? Göz kırpıyorum

F.Volkan Mutlu (0RH+) YAMAHA R1
Başa dön
Vulcan_Lionheart Çevrimdışı Vulcan_Lionheart Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
turgutlu_md_2009
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: KaSaBa 45(anladyn sen onu)

MesajTarih: 28.11.2006 - 20:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2006 r6 sanmıyorum ancak 2.el olursa 17 18 oda zor sıkışmazsa 20 den aşağı bulamazsın 26 750 geçen yazdı son şekliyle hız istersen r6 derim tip desen r6 derim karizma desen r6 derim...son fiyat durumuda 27.750 www.beldeyama.com.tr den bakarsın arkadaşımGülümsüyorum
Başa dön
turgutlu_md_2009 Çevrimdışı turgutlu_md_2009 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
4. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal