Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ödül Töreni ve Özlem Tekin Konseri

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ödül Töreni ve Özlem Tekin Konseri

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kuzey
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 05.12.2004 - 15:22    Mesaj konusu: Ödül Töreni ve Özlem Tekin Konseri Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar Motorturk sitesinden gelen mesajı paylaşmak istedim

"18 Aralık 2004 tarihi saat 19.00'da, İstanbul Parkorman'da, 2004 BMU Balkan ve TMF Türkiye Şampiyonları Ödülleri için bir gece düzenlenmiş. Gecede ÖZLEM TEKiN konseri de yer almakta.

TMF tarafından yollanan MOTORTURK üyeleri davetiyeleri bugün elime geçti.

Davetiyelerini önceden ve Yurtiçi kargo aracılığı ile almak istiyenler ad/soyad, posta adresleri ve telefon numaralarını bildirsinler.

Eğer benimle birlikte gitmek isterseniz, (yanıma yeterli sayıda davetiye almam için) önceden bildirmenizi rica ediyorum. Buluşma yeri: 18 Aralık saat 18:30'da Beşiktaş, Barbaros bulvarından Sarıyer yönünde, Etiler çıkışı sonrası sağdaki BP benzin istasyonu.

Not: Kargo ile gönderdiğim davetiyeler ücretsiz olsa da kargo masrafı alıcıya aittir ve max 3.000.000 TRL.dir. Kargo adresinize ulaştığında, adresinizde bulunamazsanız bana geri dönmekte ve gönderi bedeli -iki kat olarak- benden alınmaktadır. 2003 Fuar davetiyeler için gereksiz yere 80.000.000TL. kargo ücreti ödediğimi belirteyim. Eğer karşı ödemede bulunmayacaksanız veya adresinizde olmayacaksanız lütfen davetiye istemeyin.

Yolunuz açık olsun.
Faramarz Azar
http://www.motorturk.net
http://www.webstrateji.net
GSM: 0542 314 9559
TEL: 0216 476 1558
İstanbul, Türkiye
Başa dön
kuzey Çevrimdışı kuzey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sharky
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul(Avrupa)

MesajTarih: 05.12.2004 - 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

MOTORTURK üyeleri davetiyeleri

? ? ?

Dostum Motosiklet Grubu
http://autos.groups.yahoo.com/group/dostummotosikletgrubu
Başa dön
sharky Çevrimdışı sharky Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kuzey
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 06.12.2004 - 02:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gitmek istiyorsan faramarzla irtibata geç davetiyeni ayırsın
Başa dön
kuzey Çevrimdışı kuzey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 06.12.2004 - 09:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya süper İstanbulda ki arkadaşlar değerlendirseniz diyorum bu fırsatı.Bir taşla ıkı kuş.Hem ödül töreni hem Özlem Tekin.İkiside kaçmaz.
ThE_Unforgiven
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Bayrampa?a

MesajTarih: 12.12.2004 - 19:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit +1
kuzey abi konuştuğumuz gibi benim içinde yer ayırt birlikte gideriz...
...B Rh ( + ) ...
Başa dön
ThE_Unforgiven Çevrimdışı ThE_Unforgiven Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
lombardo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.12.2004 - 20:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Rabbit +1

+1+1=2 Çok gülüyorum
alonecombatant
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.12.2004 - 20:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahh o kıza bayılıyorum dövmeleri de fena değil bence Çok gülüyorum Çok gülüyorum Gülümsüyorum

özlem tekin eski bir klibinde bir cruiser kullanıyordu o klip elinde olan varmı
Başa dön
alonecombatant Çevrimdışı alonecombatant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal