benım kırmızılım 300 350 km arasında bısey yapıo deposu 15.5 lt modelı Virago 535 98 model bı arkadas solemıs ben 490 km yapıyorum dıe 94 modeldı motoru bence ole bı ıhtımal yok cok zor sanmıyorum ole oldugu genede emın dıılım ama baska virago su olan varsa lutfen bılgılendırsın karsılastırma sansımız olsun Saygılar..... _________________ Yamaha 535 Virago 98 model
35 AH 9452
kanunı zebra 90 cc (7 lira ile 110 km) şehir dışı bunu da lapsekiden ayvacığa giderken ölçtüm ....şehir dışı tabii bu (2 kişi) _________________ ALYAKGÜL peugeot 50cc sattym 15000km kanuni 90cc dvm :)12700km+ beni hayata ba?layan,yalan söylemeyen,ihanet etmeyen tek a?kym
gecen ızmıre gıderken ben bıle sasırdım.2005 r1 ım var bır depo ıle yanı ısık yanıncaya kadar 15 lıtreye gelır 262 km yaptı ama hıc bır sekılde 140 ı gecmedık.bırde ben ne kadar gıdebılır bunu hesaplamak ıcın ara hızlanmalarda bıle doldura doldura sıkmadım gazı.komple yosımura var bırde gıtmeden hemen once hava fıltresını degıstırmıstım bırde yagı.yanı en fazla 25 olmustu degıstırelı.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız