bende düşünüyorDUM...çnkü lise bitene kadar ailem izin vermicek aliağa dışındaki yarışlara verir belki ama bir ihtimal..onun için şimdilik clup üyeliği bnm için çok erken
Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 346 Nereden: United States Of Antalya
Tarih: 17.10.2006 - 17:30 Mesaj konusu:
abi bu cok güzel yaaaaaaaaaa iyi oldu walla _________________ SAYISALDAN PARA ÇIKSADA HAYABUSA ALSAM BENYM MONDIAL´Y ÇYN KONSOLOSLU?UNUN ÖNÜNDE BENZYN DÖKÜP YAKSAM
Üye olmak istiyorum fakat üyelik dilekçesi ve form için 'indir'e tıkladığımda,sayfada hata ibaresi yazıyor.Dilekçeyi yazarım,istenilen kişisel bilgileri belirtirseniz onlarıda yazarım.Birde yıllık aidatı internet ile gönderirsem sorun olurmu?Cevabınızı bekliyorum.Umuli...
hakan bey merhaba ben bekir adlı üyenin abisiyim onun nicinden bu siteye girip çıkıyorum bir iki seferde gezilere katılmışlığım var ama ayrı bir motorum yok bekirle aynı motoru kullanıyorum.Motordelisi Spor Kulübü'ne üye olmak istiyorum onun için yazıyorum .siteyede üye olmam gerekiyormu.
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
HakanDincer,cevap verrseniz sevinirim ben hasan . _________________
Bekir Akgün
06 Yamaha R1 simsiyah
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1911 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 11.10.2007 - 22:39 Mesaj konusu:
Belgeleri bu aydoldurunca 2 ay bu seneden 12 ayda 2008 deb olmak üzere 140 YTL mi göndermem gerek. Bunu öğrenirsem belgeleri bu ay sonuna kadar normal posta ile gönderöiş olurum.
Sevgiler Hakancım hesabım doğrumu?
Son Mesajdan 18 saat 2 dakika sonra eklendi:
Bayram sonuna kadar cevap alırmıyım acaba
Son Mesajdan 97 saat 46 dakika sonra eklendi:
Hakan Başkan bi çevap lütfen _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
ya kesinlikle klübe destek olunması adına üye olunması düşünülebilir bu kısım tamam ama gold kask rütbesi dışında pek bir olayı yok gibi tüzüğü okudum orda yazılan olaylarda şu an için pek gerçekleşmiyo gibi aydınlatırsanız sevinirim çünkü üye olmak istiyorum kalın sağlıcakla
Son Mesajdan 9 saat 59 dakika sonra eklendi:
ya kesinlikle klübe destek olunması adına üye olunması düşünülebilir bu kısım tamam ama gold kask rütbesi dışında pek bir olayı yok gibi tüzüğü okudum orda yazılan olaylarda şu an için pek gerçekleşmiyo gibi aydınlatırsanız sevinirim çünkü üye olmak istiyorum kalın sağlıcakla
HakanDincer,
başkanım evrakları göndereli 15-20 gün oldu bir sonuç alamadık.
bu konuda nasıl bilgi sahibi olabliliriz? _________________ Time is chasing after all of us.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız