Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Taş Fırın Motorcuları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Taş Fırın Motorcuları

Taş Fırın Motorcuları
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ThE_Unforgiven
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Bayrampa?a

MesajTarih: 06.12.2004 - 15:57    Mesaj konusu: Taş Fırın Motorcuları Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tarih : 05.12.2004 Pazar

Öğlene doğru bilgisayarımın başında çalışırken akşam için kafamda planlar yapmaya başlamıştım.
Acaba akşam nereye doğru çıksam diyordum...Bu arada hemen bana yakında oturan ve her gece motoruyla (2004 Fz6) gezen kuzey aklıma geldi...
Hemen MSN den bi mesaj çaktım...Akşam çıkalım mı falan diye.Ok dedi kuzey...
Daha sonra semuteyo abimizide aradık..O da iş yerinden çıkınca bize katılacağını söyledi...
Akşam saat 18:00 sularında Fatih İtfaiye' nin karşısındaki simit sefasında kuzey'le buluştuk...
Birer simit+çay olayından sonra dedik ne yapalım...
Önce bir Ortaköy'e uğrayalım sonra ordanda kafamıza göre takılırız..Hem semuteyo'da bize katılır dedik...
Ortaköy sahilinde biraz takıldıktan sonra ille de Cadde diyen kuzey'e uyduk ve karşıya geçtik...
Tabi bu arada semuteyo'da unutmadık.Hemen tel çektik.Tamam dedi kendisi ben 20:30 gibi karşıda olurum dedi...
Cadde de bir kaç tur attıktan sonra buluşmak için konuştuğumuz Mado ya gittik..
Hemen 10 dk. sonrada semuteyo katıldı...Otururken dedik ki SraDCaN'ı arıyalım bakalım nerde falan buralardaysa görüşelim...
Açtık teli...Tabi bizdeki bedevi şansı Gülümsüyorum SraDCaN ve artçısı Narkoz bizde Beşiktaş' tayız demesinmi..
Hemen toparlandık tabi karşıya geçmek için...(bu arada iki poz resimde almayı unutmadık)

kuzey ve ThE_Unforgiven

semuteyo

Karşıya geçince yeniden telleştik SraDCaN'la...Buluşacağımız yer Bebek'ti...
Hemen kıvrıldık Bebek' e...Bizimkiler Lipton cafede oturuyolar....Bizde çektik motorları kaldırıma hemen daldık mekana..

Narkoz - SraDCaN - semuteyo - kuzey

Narkoz - SraDCaN - semuteyo - kuzey - ThE_Unforgiven

Güzel bir ortamda Ihlamurlarımızı yudumlayarak sohbetimizi koyulaştırdık
Saat 22:00 sularında semuteyo bizden ayrıldı...
Hoş beş sohbetimize devam ederken camdan birde baktık ne görelim....
Geçen gün SraDCan'ın yanlışlıkla içinden geçtiği makina.... :md:
Adamlar bizim srad750 ye baktılar baktılar baktılar...Sonra bize baktılar...
Biz herhalde yanımıza gelirler dedik ama elemanlar ileride başka bir mekana girdiler...
Neyse biz tabi sohbetimize devam ettik....
Ne yapalım derken dedik Taksim' e gidelim bi yemek yiyelim...
Tabi çıktığımızda şu SraDCaN'ın elemanlarında yanına uğradık....
SraDCaN
Adamın yanına gitti özür dilemek için falan....
Tabi olayı hatırlattılar Narkoz'la beraber...
Adam artık hatırlayamadığından mı yoksa SraDCaN'a tokatlandığından mıdır bilinmez...
Bahsettiğiniz kişi ben değilim dedi çıktı işin içinden...
Tabi bizim elamanlar uyanık..Baktılar mont kask aynı falan neyse fazla üstüne düşmedik çıktık Taksim'e doğru...
Taksim'e geldiğimizde Trafik Polisleriyle ufak bir park etme kovalamacasından sonra motorları bi kaldıram çektik....
Şu an ismini hatırlayamadığım ama SraDCaN ve Narkoz'un çok iyi bildiği bir mekana girdik...
Burda usul 2 Hamburger 1 Ayranmış...Bizde uyduk tabi usule...
kuzey,SraDCaN ve ben 2 hamburger 1 ayran yuvarlarken...Narkoz yarım döner+hamburger+ayranı yuvarladı..

kuzey - SraDCaN

ThE_Unforgiven - Narkoz

Tabi bizi böyle ufak şeyler kesmedi...Hemen iki dükkan yandaki burger a girdik...

ThE_Unforgiven - kuzey

SraDCaN

Narkoz

Aslında bu resimde amacım ne Narkoz' u, nede Shoei Kaskı çekmekti...
Asıl amacım arkada ki çifti çekmekti....
Bu iki sevgilinin çok ilginç bir özelliği vardı.Bu arkadaşlar aynı anda hem öpüşüp hemde patates kızartması yiyebiliyodu Gülümsüyorum
Tabi bu arada saat 23:50 falan olmasına karşın malum Taksim'deyiz mekan tam şenlikti...Bizim arkamızda kalan kısımda iki 30 lu yaşlarına yakın iki bayan birbiriyle kavga ediyodu...
Tabi bunları Narkoz ve SraDCaN oturuş pozisyonu bakımından daha iyi seyrettiler...
Eğlenceli bir geceden sonra Saat 00:15 gibi ayrılmak için motorlarımızın başına gittik...

Planlanmamış olmasına karşın eğlenceli bir gece geçirdik....
Bu eylemlerin devamı gelicek... Çok gülüyorum
...B Rh ( + ) ...
Başa dön
ThE_Unforgiven Çevrimdışı ThE_Unforgiven Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
semuteyo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 06.12.2004 - 15:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bir akşam oldu.. bunu sıkça yapalım.. gelen arkadaşlara teşekkürler..
-Tek rakibim THY-
Başa dön
semuteyo Çevrimdışı semuteyo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 06.12.2004 - 16:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cok guzel olmus arkadaslar Dil çıkarıyorum
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 06.12.2004 - 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gönüller bir olsun .plansız yapılmış buluşmalar daha eğlenceli olur.İşte nasıl güzel arkadaşlık kurmuşsunuz.Dostluğunuz daim olsun efem Göz kırpıyorum
pride
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: gebze kocaeli

MesajTarih: 06.12.2004 - 16:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi bu havada kotla bravo size ya daha once ikametiniz kuzey kutpumuydu acaba
motoRAX
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul/zeytinburnu

MesajTarih: 06.12.2004 - 16:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bunlar acıların motorcuları dostum taş fırın taş... Çok gülüyorum
Çok güzel olmuş.
sharky
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul(Avrupa)

MesajTarih: 06.12.2004 - 16:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abii istanbulun altini ustune getirmissiniz resmen yahuu fatih,ortakoy,cadde,besiktas,taksim bide bizim buralara gelseydiniz hadimkoy Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum cok guzel olmus yaa walla bravoo Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum

Dostum Motosiklet Grubu
http://autos.groups.yahoo.com/group/dostummotosikletgrubu

En son sharky tarafından 06.12.2004 - 23:24 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
sharky Çevrimdışı sharky Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kertensite
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 06.12.2004 - 16:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hani imrenmedim desem yalan olacak.... 8)

Farınız açık, kaskınız takılı, muhabbetiniz daim olsun... Dil çıkarıyorum

Ke®ten
"Daha yolun başında bir ihtiyar"
kertensite Çevrimdışı kertensite Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
BOO_74
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/avrupa

MesajTarih: 06.12.2004 - 17:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pek güzel olmuş spontan toplantı, abicim aralıksız birşeyler yemişsiniz Göz kırpıyorum
--------------
Başa dön
BOO_74 Çevrimdışı BOO_74 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ThE_Unforgiven
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Bayrampa?a

MesajTarih: 06.12.2004 - 17:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben herakşam turluyorum avrupa yakasında...
Sanırım kuzey de her gece çıkıyo...
Takılmak isteyen olursa akşamları görüşelim mekan farketmez bizim için..
...B Rh ( + ) ...
Başa dön
ThE_Unforgiven Çevrimdışı ThE_Unforgiven Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
naute
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 06.12.2004 - 17:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

babalar,
fotoroman gibi olmus yaww.. harikasiniz..
Allah muhabbetinizi artirsin ama once gozunuzu doyursun..
araliksiz yemis icmisiniz hakkaten.. Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Alıntı:

abicim aralıksız birşeyler yemişsiniz

Başa dön
naute Çevrimdışı naute Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
highwayeagle
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul / Anadolu

MesajTarih: 06.12.2004 - 18:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süper. ACıktınız mı Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

http://www.fazerturkiye.org
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul / Bostancy

MesajTarih: 06.12.2004 - 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ThE_Unforgiven, adamım ismini hatırlayamadığın Taxim'deki mekanın adı KıZıLKayalaR Büfesi Dil çıkarıyorum
Ben ve Narkoz ,arkadaşlarımızın plansız bir şekilde düzenleyip bize bildirdiği bu güzel gece sefası için birer birer teşekkür ediyoruz kendilerine. . .
Naylon motorcular ibret alır inşallah bu manzaralardan . . . Çok gülüyorum
Yolunuz ve farınız açık olaaaa Dil çıkarıyorum

Yollaryn,denizlerin hakimi,alkoliq kaptanyma kapak olsun ... Göz kırpıyorum

Başa dön
SradCaN Çevrimdışı SradCaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 06.12.2004 - 19:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok güzel bir gece olmus imrendim dogrusu !! Şok oldum ;-)
Arkadaslar böyle devam edin ve resimlerini hemen buraya ekleyin!! Dil çıkarıyorum :-D
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DeLiJ@PoN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 06.12.2004 - 20:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biz burda light motorcumuyuz kardeşim Öfkeliyim 8)
beni sınav ve kar dışında hiçbişey engellemez.

En son DeLiJ@PoN tarafından 06.12.2004 - 22:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Başa dön
DeLiJ@PoN Çevrimdışı DeLiJ@PoN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal