Kayıt: Oct 03, 2004 Mesajlar: 623 Nereden: Ystanbul/Bayrampa?a
Tarih: 06.12.2004 - 15:57 Mesaj konusu: Taş Fırın Motorcuları
Tarih : 05.12.2004 Pazar
Öğlene doğru bilgisayarımın başında çalışırken akşam için kafamda planlar yapmaya başlamıştım.
Acaba akşam nereye doğru çıksam diyordum...Bu arada hemen bana yakında oturan ve her gece motoruyla (2004 Fz6) gezen kuzey aklıma geldi...
Hemen MSN den bi mesaj çaktım...Akşam çıkalım mı falan diye.Ok dedi kuzey...
Daha sonra semuteyo abimizide aradık..O da iş yerinden çıkınca bize katılacağını söyledi...
Akşam saat 18:00 sularında Fatih İtfaiye' nin karşısındaki simit sefasında kuzey'le buluştuk...
Birer simit+çay olayından sonra dedik ne yapalım...
Önce bir Ortaköy'e uğrayalım sonra ordanda kafamıza göre takılırız..Hem semuteyo'da bize katılır dedik...
Ortaköy sahilinde biraz takıldıktan sonra ille de Cadde diyen kuzey'e uyduk ve karşıya geçtik...
Tabi bu arada semuteyo'da unutmadık.Hemen tel çektik.Tamam dedi kendisi ben 20:30 gibi karşıda olurum dedi...
Cadde de bir kaç tur attıktan sonra buluşmak için konuştuğumuz Mado ya gittik..
Hemen 10 dk. sonrada semuteyo katıldı...Otururken dedik ki SraDCaN'ı arıyalım bakalım nerde falan buralardaysa görüşelim...
Açtık teli...Tabi bizdeki bedevi şansı SraDCaN ve artçısı Narkoz bizde Beşiktaş' tayız demesinmi..
Hemen toparlandık tabi karşıya geçmek için...(bu arada iki poz resimde almayı unutmadık)
kuzey ve ThE_Unforgiven
semuteyo
Karşıya geçince yeniden telleştik SraDCaN'la...Buluşacağımız yer Bebek'ti...
Hemen kıvrıldık Bebek' e...Bizimkiler Lipton cafede oturuyolar....Bizde çektik motorları kaldırıma hemen daldık mekana..
Narkoz - SraDCaN - semuteyo - kuzey
Narkoz - SraDCaN - semuteyo - kuzey - ThE_Unforgiven
Güzel bir ortamda Ihlamurlarımızı yudumlayarak sohbetimizi koyulaştırdık
Saat 22:00 sularında semuteyo bizden ayrıldı...
Hoş beş sohbetimize devam ederken camdan birde baktık ne görelim....
Geçen gün SraDCan'ın yanlışlıkla içinden geçtiği makina.... :md:
Adamlar bizim srad750 ye baktılar baktılar baktılar...Sonra bize baktılar...
Biz herhalde yanımıza gelirler dedik ama elemanlar ileride başka bir mekana girdiler...
Neyse biz tabi sohbetimize devam ettik....
Ne yapalım derken dedik Taksim' e gidelim bi yemek yiyelim...
Tabi çıktığımızda şu SraDCaN'ın elemanlarında yanına uğradık....
SraDCaN
Adamın yanına gitti özür dilemek için falan....
Tabi olayı hatırlattılar Narkoz'la beraber...
Adam artık hatırlayamadığından mı yoksa SraDCaN'a tokatlandığından mıdır bilinmez...
Bahsettiğiniz kişi ben değilim dedi çıktı işin içinden...
Tabi bizim elamanlar uyanık..Baktılar mont kask aynı falan neyse fazla üstüne düşmedik çıktık Taksim'e doğru...
Taksim'e geldiğimizde Trafik Polisleriyle ufak bir park etme kovalamacasından sonra motorları bi kaldıram çektik....
Şu an ismini hatırlayamadığım ama SraDCaN ve Narkoz'un çok iyi bildiği bir mekana girdik...
Burda usul 2 Hamburger 1 Ayranmış...Bizde uyduk tabi usule...
kuzey,SraDCaN ve ben 2 hamburger 1 ayran yuvarlarken...Narkoz yarım döner+hamburger+ayranı yuvarladı..
kuzey - SraDCaN
ThE_Unforgiven - Narkoz
Tabi bizi böyle ufak şeyler kesmedi...Hemen iki dükkan yandaki burger a girdik...
ThE_Unforgiven - kuzey
SraDCaN
Narkoz
Aslında bu resimde amacım ne Narkoz' u, nede Shoei Kaskı çekmekti...
Asıl amacım arkada ki çifti çekmekti....
Bu iki sevgilinin çok ilginç bir özelliği vardı.Bu arkadaşlar aynı anda hem öpüşüp hemde patates kızartması yiyebiliyodu
Tabi bu arada saat 23:50 falan olmasına karşın malum Taksim'deyiz mekan tam şenlikti...Bizim arkamızda kalan kısımda iki 30 lu yaşlarına yakın iki bayan birbiriyle kavga ediyodu...
Tabi bunları Narkoz ve SraDCaN oturuş pozisyonu bakımından daha iyi seyrettiler...
Eğlenceli bir geceden sonra Saat 00:15 gibi ayrılmak için motorlarımızın başına gittik...
Planlanmamış olmasına karşın eğlenceli bir gece geçirdik....
Bu eylemlerin devamı gelicek... _________________ ...YAMAHA YBR 125...
...34 BK 010...
...2005 MODEL GRY...
...B Rh ( + ) ...
çok güzel bir akşam oldu.. bunu sıkça yapalım.. gelen arkadaşlara teşekkürler.. _________________ (Kanatçı Haydar Team)
(Ocakbaşı Team)
(KaWaSaKi Team)
-Tek rakibim THY-
Gönüller bir olsun .plansız yapılmış buluşmalar daha eğlenceli olur.İşte nasıl güzel arkadaşlık kurmuşsunuz.Dostluğunuz daim olsun efem _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
pek güzel olmuş spontan toplantı, abicim aralıksız birşeyler yemişsiniz _________________ BOO_74
--------------
önce denge, hayatynyzy dengeleyin!
--------------
Kayıt: Oct 03, 2004 Mesajlar: 623 Nereden: Ystanbul/Bayrampa?a
Tarih: 06.12.2004 - 17:51 Mesaj konusu:
Ben herakşam turluyorum avrupa yakasında...
Sanırım kuzey de her gece çıkıyo...
Takılmak isteyen olursa akşamları görüşelim mekan farketmez bizim için.. _________________ ...YAMAHA YBR 125...
...34 BK 010...
...2005 MODEL GRY...
...B Rh ( + ) ...
Kayıt: May 16, 2004 Mesajlar: 1006 Nereden: Ystanbul / Bostancy
Tarih: 06.12.2004 - 19:26 Mesaj konusu:
ThE_Unforgiven, adamım ismini hatırlayamadığın Taxim'deki mekanın adı KıZıLKayalaR Büfesi
Ben ve Narkoz ,arkadaşlarımızın plansız bir şekilde düzenleyip bize bildirdiği bu güzel gece sefası için birer birer teşekkür ediyoruz kendilerine. . .
Naylon motorcular ibret alır inşallah bu manzaralardan . . .
Yolunuz ve farınız açık olaaaa _________________ G?be?imin mimary ; 2. kaptan,Toraman'a sevgiler !
Yollaryn,denizlerin hakimi,alkoliq kaptanyma kapak olsun ...
cok güzel bir gece olmus imrendim dogrusu !! ;-)
Arkadaslar böyle devam edin ve resimlerini hemen buraya ekleyin!! :-D _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız