Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - servis / amortisor

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

servis / amortisor

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
spacefrog
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 25.11.2004 - 13:15    Mesaj konusu: servis / amortisor Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben motorumu bastan asagi bi elden gecirmek istiyorum aslina bakilirsa ama ilk sirada motoru tekrar yola cikabilir yapmak icin amartisorumu tamir ettiricem daha dogrusu yenisini alicam

cunku bana ilk soylenen ya yenisini alirsin yada kaynak yaptirirsin sanaiide idi ama sonra birkac kisi kaynak dayanmaz kisa zamanda gider yine verdigin paraya yazik olur dedi gercekten bu isin tek yolu (garanti olani 0 almakmi?)bumu?? ve tenere 660 amortisoru yan sanaii bulunabilirmi orjinali 487 milyon idi 1 ay kadar once sordugumda unuttum kac euro serviste bana 50 mil fiyat verdi eskiyi soker takariz diye

izmirde gercekten icim rahat gidebilicegim motor servisi nerde ve kimdir? insan arada gittigi yerde kaziklandigi hissine kapiliyor Üzgünüm bi seferinde 240 mil bayildim ve bidaha motoru tamirciye birakip 2 gun sonra almamaya yemin ettim artik hep basinda beklicem tabi calisirken nekadar mumkun olursa
Başa dön
spacefrog Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
polat
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.11.2004 - 17:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorun yılını, ön mü arka mı amörtisör olduğunu, ve problemin ne olduğunu yazarsanız daha açıklayıcı cevaplar gelebilir.

Shock/fork lara belli zamanda repack denilen elden geçirme yapılır ama kaynak işi ne için lazım anlayamadım. Mümkünse arızanın fotografınıda koyunuz.
Başa dön
polat Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
spacefrog
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 26.11.2004 - 00:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arka amortisor problem tamircinin bana soyledigine gore patlamis ama kimse yakindan bakmadi hasara eve donerken birden arka taraf acaip ziplamaya basladi ve park ettigimde farkettimki yag bosaliyor tamirciye anlattigimda direk patlamis dedi Üzgünüm

motor yamaha tenere 660 1997 model
Başa dön
Orkun
Üye
Üye

MesajTarih: 26.11.2004 - 17:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

www.ohlins.com 'da amortisorlerin calismasi, bakimi ve tamiri ile ilgili detayli aciklamalar bulabilirsin. Yardimci olur.
Başa dön
Orkun Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorize
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul / Merter

MesajTarih: 26.11.2004 - 17:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

spacefrog,
Öncelikle geçmiş olsun, yakın zamanda benimde benzer bir problemim olmuştu ( eeee tabi +100 ile oradan buradan atlarsam normal ) eğerki işinin ehli olan kişilere gidersen ki pek fazla değil bunları yapanlar, tamiride mümkün. Malesef izmir'de olduğun için fazla yardımcı olamayacağım ama İstanbul'da olsan sorun değil diyebilirdim.

motorize

:!: TEKRAR HIZ YAPABİLMEK İÇİN ÖNCE GÜVENLE DURMAN GEREK :!:
Başa dön
motorize Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
spacefrog
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 27.11.2004 - 13:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tesekkurler tamir ettiricem bende servis halledicek daha dogrusu benim icin 1 yil kadar idare eder dediler e o sure icinde bende zaten orjinal bi amortisor getirtirim 3 ay kadar suruyormus gelmesi Şok oldum
Başa dön
BarisTOK
Helper
Helper

MesajTarih: 30.11.2004 - 23:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

spacefrog, Motosikletin ön amortisörlerinin her 20.000 bin Km de yada 2 senede bir mutlaka revüzyondan geçirmek gerekir.Arka amortisöre ise yapacak çok bir şey yok.Bozulduysa benim tavsiyem orjınelıyle hemen hemen aynı fiyat olan Ohlins,Whitepower,Wilbers ile değiştirmek
Başa dön
BarisTOK Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
scubaman
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 05.12.2004 - 02:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun ihmale gelmez hocam yaa dikkat önce can
sharky
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul(Avrupa)

MesajTarih: 05.12.2004 - 02:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun Üzgünüm dostum aman dikkat :!: önce sağlığın önemli gerisi hikaye Dil çıkarıyorum

Dostum Motosiklet Grubu
http://autos.groups.yahoo.com/group/dostummotosikletgrubu
Başa dön
sharky Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
verypisadam
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 05.12.2004 - 04:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşımının motoruna (aynı motor) da aynı şey oldu 50 milyon civarı istiyo tamirciler beş dakkada hallediyolar. uzun zamandır problemsiz kullanıyo geçmiş olsun bu arada ;-)
Başa dön
verypisadam Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorize
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.12.2004 - 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

verypisadam, demişki :
Alıntı:

arkadaşımının motoruna (aynı motor) da aynı şey oldu 50 milyon civarı istiyo tamirciler beş dakkada hallediyolar. uzun zamandır problemsiz kullanıyo

Biraz bilgi verebilirmisin ? Nerede ?
Başa dön
motorize Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
spacefrog
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 06.12.2004 - 14:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor bugun serviste yarin aksamustu kavusuyorum guzelime Gülümsüyorum bastan asagi servis geciricek 3 aydir cok ihmal etmistim 2 ayi garajda yatarak gecti hava filtresi yag filtresi yag amortisor ivirdi zivirdi derken 441 mil bi fatura cikti ustune bide arka lastigin degismesi gerek oda 200 mus ama okadarini bunye kaldirmadi artik servisin elinde benimkinden iyi durumda bi tane varmis sanirim onu takicaklar

ekonomik olarak goctum karsinizda yikik bir deli duruyor ama eminim yarin aksam motoruma bindigimde dunyanin en mutlu insanlarindan olucam Bravo
Başa dön
motorize
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.12.2004 - 16:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun ! Güle güle kazasız belasız kullan . Motora bakım için yapmış olduğun masrafı eş zamanlı olarak kendine yapmış say......

motorize

:!: TEKRAR HIZ YAPABİLMEK İÇİN ÖNCE GÜVENLE DURMAN GEREK :!:
Başa dön
Superfatboy
Üye
Üye

MesajTarih: 06.12.2004 - 17:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Amortisör konusuna tekrar gelmek istiyorum. Bende TT600 vardı ve arka amortisör patladıktan sonra bir defa araziye girdim ve sonuç bir felaketdan farksızdı. Çekme ve itme emilimi yapmıyor, dolayısıyla yere basmıyor. Ayrıca 60 model bir Chevy den farksızdı.

Arka amortisörde hiç bir şekilde tamirat yaptırma, çünkü içindeki yağ ve/veya gaz basıncını hiç bir tamircide tamir edemezler.

Ben ne yaptım, motoru bozuk amortisörle sattım. Komisyoncu diyordu ki "Kör alıcı her zaman vardır" Çok gülüyorum
Şimdi benim eski TT 600 e mi kullan arkadaşa öneri: En kısa zamanda amortisörü değiştir. :md:
Başa dön
Superfatboy Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
spacefrog
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 06.12.2004 - 17:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya benim derdim zaten arazide gitmek degil motordan zevk almamla beraber elim ayagim durumunda ise gitme eve donem kiz arkadasimla hafta ici vasita olmadan gorusemem vs sonucta benim derdim su orjinal amortisor 3 ay gibi bi surede geliyor e benim bu parayi tekrar biriktirmem gerekiyor kisacasi bi 5 ay beni tasicakmi bu motor tasicak ozaman canima minnet ve motora binme keyfimi kaciricak kadar bir sorun olucagini sanmiyorum (deneme yanilma ile ogrenicez bu yontemin gecerliligini Gülümsüyorum )
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye