[b]Branda - Diğer kilit markaları - Yarım maskeler - Balaclava - Tank ped - Zincir yağı - Genel amaçlı temizleme - Lastik aparatları - Lastik ve aradığınız herşey...
Aklınıza Takılan her türlü Soruyu Forum , Aşağıdaki Telefon Numarası yada internet sitemizden bize ulaşarak sorabilirsiniz...
Tüm motordelisi.com ailesine kazasız sürüşler ve iyi günler dileriz...
Bilgi İçin : 0 216 368 31 11 - www.nbcmotors.com
Tarih: 07.11.2006 - 00:57 Mesaj konusu:
yaa internet siteniz yeterince aydınlatıcı ve acık degil, bana shark kask ve montlar hakkında ozelime bilgi atarsanız sevinirim.. _________________ ***NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE***
yukarıda 10 tane mont markası yazıyo ama sitede tek bi marka ve sadece bıkac tane mont var ve hepsınde de sorunuz yazıyo,diğer biçok urun için de aynı sey gecerli,siteniz de hiç kullanılabilir değil malesef,bunlar sadece bir müsteri olarak hakkınızdaki sempatimi olumsuz yönde etkileyen şeylerdir,bilginize...
saygılar...
ryangt, abi bilmiyordum. Nikle ilgili baktım olaya, sponsor yazmadığı için öyle düşündüm bir an...Haklısın..Mesajı editledim..NBCmotors, özür dilerim.. _________________
[/url]
Tarih: 07.11.2006 - 08:54 Mesaj konusu:
Arkadaşlar web sitemiz tam anlamı ile bitmemiş durumda tüm ürünlerin girişleri yavaş yavaş yapılmaktadır...Malesef bu konuda bizde bilgisayarcı arkadaşımıın kurbanı olduk ... En kısa sürede gerekli eksikler tamamlanarak sizlerin ve bizlerin istediği kriterlere ulaşacağız...Bu eksiğimizden dolayı sizlerden özü dileriz...
Eğer mağazamıza ziyarete gelir iseniz yukarıda yazılan tüm markaları katologtan değil yakından görme imkanına sahip olabilirsiniz çay ve kahve ikramımızda mevcuttur sizlerle tanışmak bizler için ayrı keyif olacaktır...
Sizlere fikriniz olması için mağzamızla alakalı bir kaç resim gönderiyorum.
resimler güzelde izmirden istanbula gelmek biraz sorun olur gibi geliyor bana neyse sitenizin bitmesini beklemekten başka çare yok.İzmir dışınada taksitli satış imkanınız var mı?
Tarih: 07.11.2006 - 15:55 Mesaj konusu:
chaos106 demiş ki:
resimler güzelde izmirden istanbula gelmek biraz sorun olur gibi geliyor bana neyse sitenizin bitmesini beklemekten başka çare yok.İzmir dışınada taksitli satış imkanınız var mı?
Mail order sistemine geçiş yapıyoruz sistem açıldığı zaman bu imkanı sağlayacağız...
Hyosung larda kredi imkanı sağlıyoruz ve alımlarda plaka bize ait oluyor hangi model i istiyorsanız elimizden geleni yaparız...
NBCmotors, ikici el givi veya kappa topcase veya yan çanta var mı elinizde? 52lt kırmızı arıyorum,40 lt tek yan o da kırmızı olsun.. _________________
[/url]
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız