Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - NBC Motordan Kış Kampanyası !!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

NBC Motordan Kış Kampanyası !!!

NBC Motordan Kış Kampanyası !!!
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
NBCmotors
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 06.11.2006 - 10:20    Mesaj konusu: NBC Motordan Kış Kampanyası !!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet kış geldi soğuk, yağmurlu ve karlı döneme girmiş bulunmaktayız.

motordelisi üyelerine Aksesuarda özel Kampanyamız son sürat başlamış ve devam etmektedir. 20'ye aşkın marka ile hizmetinizdeyiz.

Peşin alımlarda % 20 , Kredi kartı ile tek çekimde % 10 indirim imkanı sağlanmaktadır.

Kredi kartına taksit düşünenler için tüm kredi kartlarına 9 -12 ay taksit imkanı sunulmaktadır.

Kasklar : Arai - Shoei -Suomy - Nolan - Shark - X-lite - Lazer - Dainese - KBC - Arioh -Grex - HJC -Cox

Montlar : Dainese - Revit - Clover - Richa - Bering - Spool - Suomy - Held - İxon - yes

Dizlik :Zandona - Ufo - Dainese - Armode

Bellik :Zandona - Ufo - Dainese - Wintex - Armode

Kilit :Master lock - Bumper

Dainese - Revit - SDI - Oxtar - Spool - Wintex

Yağmurluk :Dainese - Revit - Zen - Armode - DG

Çanta ve Top Case :Givi - Kappa

Eldiven :Revit - Dainese - Held - Zen -Clover

[b]Branda - Diğer kilit markaları - Yarım maskeler - Balaclava - Tank ped - Zincir yağı - Genel amaçlı temizleme - Lastik aparatları - Lastik ve aradığınız herşey...

Aklınıza Takılan her türlü Soruyu Forum , Aşağıdaki Telefon Numarası yada internet sitemizden bize ulaşarak sorabilirsiniz...

Tüm motordelisi.com ailesine kazasız sürüşler ve iyi günler dileriz...
Bilgi İçin : 0 216 368 31 11 - www.nbcmotors.com
Başa dön
NBCmotors Çevrimdışı NBCmotors Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
riko
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 07.11.2006 - 00:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bora, listede benim motoru göremedim Gülümsüyorum
Başa dön
riko Çevrimdışı riko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
bulosel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne/Bursa

MesajTarih: 07.11.2006 - 00:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaa internet siteniz yeterince aydınlatıcı ve acık degil, bana shark kask ve montlar hakkında ozelime bilgi atarsanız sevinirim..
nht
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 07.11.2006 - 01:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yukarıda 10 tane mont markası yazıyo ama sitede tek bi marka ve sadece bıkac tane mont var ve hepsınde de sorunuz yazıyo,diğer biçok urun için de aynı sey gecerli,siteniz de hiç kullanılabilir değil malesef,bunlar sadece bir müsteri olarak hakkınızdaki sempatimi olumsuz yönde etkileyen şeylerdir,bilginize...
saygılar...
Başa dön
nht Çevrimdışı nht Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 07.11.2006 - 01:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

......................................

[/url]

En son kivanckaplan tarafından 07.11.2006 - 01:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 07.11.2006 - 01:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kivanç abi NBC motor zaten sponsor olduğu için onlara serbest böle şeyler yazmak
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 07.11.2006 - 01:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt, abi bilmiyordum. Nikle ilgili baktım olaya, sponsor yazmadığı için öyle düşündüm bir an...Haklısın..Mesajı editledim..NBCmotors, özür dilerim..

[/url]
Başa dön
BURT_MUNRO
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: LONGBRIDGE

MesajTarih: 07.11.2006 - 06:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hiçbirşeyin fiyatı yazmıyor.
Sorunuz Beğenmedim

THE MORE PROTECTION THE MORE LIFE

Başa dön
BURT_MUNRO Çevrimdışı BURT_MUNRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NBCmotors
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 07.11.2006 - 08:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar web sitemiz tam anlamı ile bitmemiş durumda tüm ürünlerin girişleri yavaş yavaş yapılmaktadır...Malesef bu konuda bizde bilgisayarcı arkadaşımıın kurbanı olduk Gülümsüyorum ... En kısa sürede gerekli eksikler tamamlanarak sizlerin ve bizlerin istediği kriterlere ulaşacağız...Bu eksiğimizden dolayı sizlerden özü dileriz...

Eğer mağazamıza ziyarete gelir iseniz yukarıda yazılan tüm markaları katologtan değil yakından görme imkanına sahip olabilirsiniz çay ve kahve ikramımızda mevcuttur sizlerle tanışmak bizler için ayrı keyif olacaktır... Bravo

Sizlere fikriniz olması için mağzamızla alakalı bir kaç resim gönderiyorum.

Başa dön
NBCmotors Çevrimdışı NBCmotors Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
chaos106
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 07.11.2006 - 10:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimler güzelde izmirden istanbula gelmek biraz sorun olur gibi geliyor bana neyse sitenizin bitmesini beklemekten başka çare yok.İzmir dışınada taksitli satış imkanınız var mı?
Başa dön
chaos106 Çevrimdışı chaos106 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
recep34
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 07.11.2006 - 10:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hyosung için herhangi özel kampamyanız varmı fiyatlar yada taksit durumları nasıl ?
Başa dön
recep34 Çevrimdışı recep34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
NBCmotors
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 07.11.2006 - 15:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

chaos106 demiş ki:
resimler güzelde izmirden istanbula gelmek biraz sorun olur gibi geliyor bana neyse sitenizin bitmesini beklemekten başka çare yok.İzmir dışınada taksitli satış imkanınız var mı?

Mail order sistemine geçiş yapıyoruz sistem açıldığı zaman bu imkanı sağlayacağız...

Hyosung larda kredi imkanı sağlıyoruz ve alımlarda plaka bize ait oluyor hangi model i istiyorsanız elimizden geleni yaparız...

ilginiz için teşekkürler...
Başa dön
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 07.11.2006 - 16:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende izmir deyim resimler güzel hayırlısı olsun ne diyelim....
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 07.11.2006 - 16:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NBCmotors, ikici el givi veya kappa topcase veya yan çanta var mı elinizde? 52lt kırmızı arıyorum,40 lt tek yan o da kırmızı olsun..

[/url]
Başa dön
NBCmotors
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 07.11.2006 - 16:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel temennizleriniz için teşekkürler

kivanckaplan demiş ki:
NBCmotors, ikici el givi veya kappa topcase veya yan çanta var mı elinizde? 52lt kırmızı arıyorum,40 lt tek yan o da kırmızı olsun..

Şu an elimizde 2 nci el mevcut değil ama sıfır düşünürseniz yukarıda yazan indirimler yada taksit oranları geçerlidir...
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal