Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Böyle salak kaza olmaz !

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Böyle salak kaza olmaz !

Böyle salak kaza olmaz !

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Capital1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.11.2006 - 10:33    Mesaj konusu: Böyle salak kaza olmaz ! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İşte bu linkte
http://www.youtube.com/watch?v=sEQtWjOuBB8&mode=related&search=

Adam tam bir Leyla ! Kimbilir ne düşünüyor.. Yol ayrımına mı gelmiş, araba mı var, umurunda mı ?
Başa dön
Capital1 Çevrimdışı Capital1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
xenox
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.11.2006 - 10:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ıkı hafta once koyulmustu bu ondan da ortalama ıkı ay once e vardı
Başa dön
xenox Çevrimdışı xenox Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Capital1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.11.2006 - 10:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Önce konulduğunu bilmiyordum..

Taze Hıristiyan bir gün bir Yahudi'yi kılıcı boynuna dayayıp köşeye sıkıştırmış...

- Sizi gidi çıfıtlar siz Hz. İsa Efendimizi çarmıha gerdiniz. Bunun cezasını ödeyeceksiniz demiş..

Adam da demiş ki

-- Bak delikanlı haklısın... Ama senin bu dediğinin üzerinden 1900 yıl geçti..

Adam da demiş ki..

-- Olsun ben yeni öğrendim, binaenaleyh.. (Ben yeni gördüm sorry. !) Delirdim
Başa dön
Capital1 Çevrimdışı Capital1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
samiakkin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DATÇA

MesajTarih: 07.11.2006 - 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1000 defa falan verildi bu görüntü Dans
Başa dön
samiakkin Çevrimdışı samiakkin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
coninja
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: tekirdağ

MesajTarih: 07.11.2006 - 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

televizyondada defalarca çıktı buradada. genede eline sağlık sağolasın
sercan35
Üye
Üye

Nereden: YZMYR

MesajTarih: 07.11.2006 - 15:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

görüntüden çok fıkra iyiydi
Başa dön
sercan35 Çevrimdışı sercan35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 07.11.2006 - 15:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Forumu aratmadınız da, ana sayfada bile var yahu Beğenmedim

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 07.11.2006 - 15:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Capital1,
azcık forumlarda aşşağalarada göz at da rezil olma
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 07.11.2006 - 15:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1000 kereizledik ama çok kötü bişey....
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Stolga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mu?la/Datça

MesajTarih: 07.11.2006 - 15:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamam arkadaşlar Capital1, kibarca pardon demiş
bu arada benim için iyi oldu görmemiştim Göz kırpıyorum
Başa dön
Stolga Çevrimdışı Stolga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
KNiGhT54
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: sakarya

MesajTarih: 07.11.2006 - 15:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakkat cok fena olmus yazık valla
numaniko
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mars / Evren

MesajTarih: 07.11.2006 - 22:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahahahaha. fıkra süperdi ya Çok gülüyorum arkadaşlar tamam yaw eklenmişse eklenmiş niye bukadar üstüne gidiyosunuz ki. bi kişi söylesin eklenmişti diye. diğerleri yazıları okumadan direk yorum yapiyor galiba Beğenmedim
emre22
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iSTANBUL

MesajTarih: 09.11.2006 - 03:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HIZ-TUTKUNU demiş ki:
Capital1,
azcık forumlarda aşşağalarada göz at da rezil olma

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

BURGMAN 400
Başa dön
emre22 Çevrimdışı emre22 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
beetle65
Üye
Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 09.11.2006 - 07:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Paylaşım için tşk.ler
Ama fıkrayı da yabana atmamak lazım Delirdim
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 09.11.2006 - 08:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili Capital1, benim için gerçekten çok anlamlı bir video klibi bulup koymuşsun; ellerine sağlık! Bir motosikletlinin başına gelebilecek en kötü anlardan ve kaçınılmaz kazalardan bir örnektir bu ve ben en çok bu pozisyona yakalanmaktan korkarım. Sapak işareti varsa ne ala ama yoksa ve eğer karşıdan bir araç geliyorsa, şeridime girip dönüş yapabileceği bir yol veya sapak var mı diye anında kontrolümü yaparım. Dörttekerlilere kesinlikle güvenilmez; motosikleti hızlı bir araç olarak algılayamıyorlar (sanırım bisiklet ile karıştırıyorlar)... Ya sizi görmüyorlar ya da (görseler bile) hızınızı hesaplayamıyorlar... En kötüsü de otomobil gibi yavaşlayıp durabileceğinizi sanıyorlar. Üzgünüm
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal