Tarih: 07.11.2006 - 14:44 Mesaj konusu:
televizyondada defalarca çıktı buradada. genede eline sağlık sağolasın _________________ bir mıh bir nalı kurtarır bir nal bir atı bir at bir komutanı kurtarır bir komutan bir orduyu bir ordu bir ülkeyi kurtarır.
Tarih: 07.11.2006 - 22:19 Mesaj konusu:
ahahahaha. fıkra süperdi ya arkadaşlar tamam yaw eklenmişse eklenmiş niye bukadar üstüne gidiyosunuz ki. bi kişi söylesin eklenmişti diye. diğerleri yazıları okumadan direk yorum yapiyor galiba _________________ ->> | $ehiriçinde Yava$ , Otobanda Sava$ |
Tarih: 09.11.2006 - 08:52 Mesaj konusu:
Sevgili Capital1, benim için gerçekten çok anlamlı bir video klibi bulup koymuşsun; ellerine sağlık! Bir motosikletlinin başına gelebilecek en kötü anlardan ve kaçınılmaz kazalardan bir örnektir bu ve ben en çok bu pozisyona yakalanmaktan korkarım. Sapak işareti varsa ne ala ama yoksa ve eğer karşıdan bir araç geliyorsa, şeridime girip dönüş yapabileceği bir yol veya sapak var mı diye anında kontrolümü yaparım. Dörttekerlilere kesinlikle güvenilmez; motosikleti hızlı bir araç olarak algılayamıyorlar (sanırım bisiklet ile karıştırıyorlar)... Ya sizi görmüyorlar ya da (görseler bile) hızınızı hesaplayamıyorlar... En kötüsü de otomobil gibi yavaşlayıp durabileceğinizi sanıyorlar. _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız