Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - atv motor ıçın on çeki motoru vinç

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

atv motor ıçın on çeki motoru vinç

atv motor ıçın on çeki motoru vinç

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 06.11.2006 - 14:45    Mesaj konusu: atv motor ıçın on çeki motoru vinç Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar atv motoruma vinç alıyorum bırdıgınız kullanılmıs veya satan yer bılen varmı yardımcı olurmuısunuz? Gülümsüyorum
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kral39
Üye
Üye

Nereden: kyrklareli & antalya

MesajTarih: 06.11.2006 - 16:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben onu pratiker den buldum.1 ton çekme kapasitesi war.sende git baq istersen ama sizin orda war mı bilmem.

kanuni atv 250
34 BE 2868
Başa dön
kral39 Çevrimdışı kral39 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.11.2006 - 10:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dosum bıraz daha acıklama yaparmısın ulasabılecegım bır sıte adresı veya tel numarası gıbı bırsey varmı 1 tonluk vinç benım işime yarar bıraz daha acıklama yaparsan tesekkurler bıde bur da yok Üzgünüm
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kral39
Üye
Üye

Nereden: kyrklareli & antalya

MesajTarih: 07.11.2006 - 18:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

istanbulda pratiker die bi yapı market war.orada önce çeki vinci die satılıyor.fiyatını tam olarak bilmiyorum.ama güzel bişeye benziyor...

kanuni atv 250
34 BE 2868
Başa dön
kral39 Çevrimdışı kral39 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Yogi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul-Ataköy

MesajTarih: 07.11.2006 - 18:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o çeki vinçleri sanırım 220 volt senın atvnin akusu 12 volt olsa bile ona buyuk bi inverter(12 voltdan 220ye çewiren alet) we sağlam bi akü lazım..Arabalar için bulabilirsin belki
0 rh(+)
Başa dön
Yogi Çevrimdışı Yogi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.11.2006 - 08:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yogı sen marangozsun herhalde yada hıc bırsey gormemıssın

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

kral39

tesekkurler dostum bakıcam
Başa dön
xenox
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.11.2006 - 09:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadasım arada ıcın olan cekı vıncı hıc 220 volt olur mu ya kendınıze gelın

Son Mesajdan 29 saniye:

trıfaze ceryan mıydı pekı vınc
Başa dön
xenox Çevrimdışı xenox Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
PaRiS-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Brasil

MesajTarih: 08.11.2006 - 09:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

master lock markasının atv ler için üretilmiş vinçleri var bak istersen
http://www.masterlockatvwinch.com/
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.11.2006 - 09:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

PaRiS-Zx10R
okı ama yutrdısı turkıye ıcerısınden alabılecegım bır yer bılıyormusun adres ıcınde tesekkurler yaa neden dır bılmem turkıyede atvlere fazla sevgı yok ama ben atv aşıgım yardımcı ol pariss
Başa dön
PaRiS-R1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.11.2006 - 10:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sadbuttrue, distribütörlüğü var türkiyede..sen bak beğen ordan distribütöre mail at getirsinler senin için..
www.masterlocktr.com
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.11.2006 - 10:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok tesekkurler ben buna dıkkat etmemıstım tesekkurler ıncelıcem harledebılırsem forum a yazarım Bravo
Başa dön
hakanizm
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 08.11.2006 - 10:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende praktıker de gormustum
Başa dön
hakanizm Çevrimdışı hakanizm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.11.2006 - 07:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

praktıker ıle dun konustum ellerınde yokmus yurt dısından sıparıs teklıf verıceklerdı bekledım dun gelmedı bugun yıne alıcam bakalım
Başa dön
PaRiS-R1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.11.2006 - 09:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sadbuttrue, masterlock ne oldu? ? ?
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.12.2006 - 09:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

PaRiS-Zx10R,
onlar ıle gorustum onlarda teklıf yollucaklar dostum haber verıcem bugun bellı cevap verılım okı

Son Mesajdan 8 dakika sonra eklendi:

PaRiS-Zx10R,
msj dan sonra yenıden gorustum bu vıncler masterlock yenı uretırmeye baslanmıs fırma yurtdısına ıtıbata gecıp hangı modellere uyup uymadıgını ogrenerek bana bılgı verıcek sagol dostum Çok gülüyorum

Son Mesajdan 26 saat 47 dakika sonra eklendi:

PaRiS-Zx10R,
tesekkurker parıs benım atv ye gore varmıs 2 hafta teslımat suresı verdıler fıyatıda uygun geldı 700 kg cekı gucu var kdv dahıl 230 mılyon cok uygun geldı bakalım gelsınde bı agaca asayım kendımı bır remımı kaoyhayım olurmu arkadaslar

Son Mesajdan 669 saat 16 dakika sonra eklendi:

PaRiS-Zx10R,
arkadasa tesekkurler vınçıımı aldım 800 kg yuk cekıyor Bravo

Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal