Süper motorlar bunlardan olucak böyle bi kaç tane arkadaşlarda grup halinde gezicen _________________ Tikkat Tikkat Bir Vampir İçin Acil Kana İhtiyaç Vardır.Not:Kan Grubu Fark Etmez.Kan Vermek İsteyenlerin ali_zeytinci@hotmail.com Adresinden Ulaşmaları Rica Olunur ) Artık İZMİR_MD
cok dehset bence bn bunların yapılıslarını ıslıodum ozel yapım tek merak ettım motorları nasıl bır performance verıor? _________________ nUmbEr One My R1
Kayıt: Mar 23, 2005 Mesajlar: 260 Nereden: ERZYNCAN/TERCAN
Tarih: 08.11.2006 - 14:48 Mesaj konusu:
arkadaşlar bunlar orangecountychoppers firmasının el yapımı motorları Dıscovery kanalda cuma günleri saat 21 00 da başlıyor programları mükemmel motorlar yapıyorlar
makina dediğin böyle olmalı fevkulade hatta fevkuladenin fevkindeki motor bunlar yaw arkadaşım resimleri hemen pcme kaydettim paylaşımın için kocaman teşekkürler nede olsa CHOPPER bunlar.
. _________________ Chopper yola dü?mez imi?, Chopper yola dü?meyince Rider yüzü gülmez imi?, Rider hevestir sürmeye Chopper´a binip gezmeye, Cager bundan ne anlaya benim adym MUSTAFA Demetgül mah.Bagdat cd.Belediye semt hali no:A/4
0312 3873932
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız