Tarih: 06.12.2004 - 19:55 Mesaj konusu:
valla cok güzel olay böööle olacak cat geliyomosun pat geliyorum en güzeli.... _________________ Koyun Kurt ile Gezerdi Fikir Ba?ka Ba?ka Olmasaydy....
Tarih: 06.12.2004 - 20:00 Mesaj konusu:
sevgili dostlar çok güzel bi istanbul turu yeme içme ve resimleme yapmışınız insan keşke bende gitseydim diye hayıflanıyorbravo sizlere
keşke makinanın tarih ayarını ilk resimde yapsaydınız neyse küçük bi ayrıntı _________________
Arkadaşlar bu ney yaa!! Tüm gün aç mı gezdiniz!! Hehe!!
Ohhh ohhh ne güzel eğlenmişsiniz!!
Biz de buralarda buluşup size fotoraflarımızla hava atmassak!!Kıskandırırsınız bizi heaa!!!! pehh!! _________________ If I CouLd fLy LikE A KinG oF tHe skY...
Çok güzel bir gezinti..Bazen böyle spontane gelişen şeyler planlananlardan daha iyi oluyor.Anlaşılan o ki sizinki de öyle olmuş.Anlatımda güzel olunca bizde sanki oradaymış gibi olduk.Ama ben biraz üşüdüm.Malum kot filan... _________________ Gelin tany? olalym,
Y?i kolay kylalym.
Sevelim sevilelim,
Dünya kimseye kalmaz.
Kayıt: Oct 03, 2004 Mesajlar: 623 Nereden: Ystanbul/Bayrampa?a
Tarih: 07.12.2004 - 02:10 Mesaj konusu:
Arkadaşlar bizim kapımız herkese açık hemen hemen her akşam çıkıyoruz turluyoruz...kuzey-semuteyo-ThE_Unforgiven bu üçlü sabit valla...Katılmak isteyenlerde katılabilir...Sevgili delijapon' u da arıyacaktık ama hem geç saatlerdeydi hemde sınavları olduğu için aramadık...Keşke arasaymışız..Bu geceki turumuzda aradık ama yarın sınavı varmış...Makinenin pillerini değiştirdiğimiz için gözden kaçmış tarih ayarı...kusura bakmayın..Eylemlerimiz devam ediyor..Bu gecede buluştuk gezdik ama Avrupa yakasındaydık... _________________ ...YAMAHA YBR 125...
...34 BK 010...
...2005 MODEL GRY...
...B Rh ( + ) ...
Kayıt: Nov 07, 2004 Mesajlar: 1526 Nereden: istanbul kadyköy
Tarih: 07.12.2004 - 14:41 Mesaj konusu:
the unforgiven dostum emailine telefonlarımı attım cuma cumartesi beni de çağir benim ev kadıköy rıhtımda yani şehrin ortasında her yer uyar zaten gece tek gezmekten sıkılmışım
Tarih: 07.12.2004 - 15:43 Mesaj konusu:
the unforgiven resimler güzel de açıklamalar eksik kalmış çevre yolunda tabela okuyamadığını sapakları kaçırdığın için neredeyse izmitten çıkacağımızı bostancıda lunaparka gittiğimizi madoda yarım saate yakın oturupta bir allahın kulunun bir şey istermisiniz diye sormamasını dünde tophane - ortaköy - profilo bowling sonra taksim hamam yapıp semuteyo sen ben takıldığımızı eklememişsin
Sradcan ve narkozla tanıştığıma memnun oldum yine görüşmek üzere inşallah bize katılan arkadaşlar çoğalır
Tarih: 07.12.2004 - 15:50 Mesaj konusu:
Yıyın arkadaslar yıyın can bogazdan gelır _________________ NIYE BANA BIRADER DEYIP DURUYORSUNUZ YAW!
BAYAN BOKSOR YOKMU ALLAH ALLAH !!!
BOKS BOKS BOKSSSSSS
ZINDABAT PAKISTAN
Kayıt: May 16, 2004 Mesajlar: 1006 Nereden: Ystanbul / Bostancy
Tarih: 07.12.2004 - 16:08 Mesaj konusu:
kuzey, adamım dün akşamda katılırdıkta malum ; Taşfırın gezimizi gerçekleştirdiğimiz akşam ben hiç uyumamıştım :!: gündüzde okuldaydım , malum aksam ewe erken gelip uyku moduna geçmıstım erkenden...Neyse artık önümüzde daha çook akşam var , tıkınmaya devam ederiz bir şhekilde _________________ G?be?imin mimary ; 2. kaptan,Toraman'a sevgiler !
Yollaryn,denizlerin hakimi,alkoliq kaptanyma kapak olsun ...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız