Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 08.11.Çarşamba MD toplantısı bowling oynuyoruz(anadoluyakas)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

08.11.Çarşamba MD toplantısı bowling oynuyoruz(anadoluyakas)

08.11.Çarşamba MD toplantısı bowling oynuyoruz(anadoluyakas)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 8 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
eldemir_mehmet
Üye
Üye

Nereden: AHYLER DYYARI KIR?EHYR

MesajTarih: 08.11.2006 - 17:44    Mesaj konusu: .. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar teşekürler gelmeye çalışıcm Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo
Başa dön
eldemir_mehmet Çevrimdışı eldemir_mehmet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 08.11.2006 - 23:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu oyundada narkoz(yavuz)kardeşim 1. oldu kendisini tebrik ediyorum Alkışlıyorum
yine güzel bir akşam geçirdik eşlik eden tüm arkadaşlara teşekkürler OK
pasta içinde kırıstal e çookkkk teşekkür ellerine sağlık güzel yapmışsın Dil çıkarıyorum
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ALPER600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: FEar Of ThE DaRk:)

MesajTarih: 08.11.2006 - 23:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herzamanki gibi ii bir tplantıydı murat abinin kızın ufak bir kazası moral bozdu ama tekrar gülünce gene devam dıGülümsüyorum herkeze teşekkürler
kristal, pastayı millet yerken orda olsaydın keşke kavga çıkıyordu Gülümsüyorum Delirdim harikaydı yanlız bi ara hazırmı diye düşündümGülümsüyorum Çok gülüyorum
crunch
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancy E-5 ;) Motoru:CBF 150

MesajTarih: 08.11.2006 - 23:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkürler kristal ama kesin hazırdı :P yani pastanenin reklamını görmesem sen yaptın sanıcaktım Şok oldum Dil çıkarıyorum

Başa dön
crunch Çevrimdışı crunch Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
sheCker
Üye
Üye

MesajTarih: 09.11.2006 - 00:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kristal, ablacım pasta için çok teşekkürler herkes afiyetle yedi valla ,,ben dışında Ağlıyorum ee ben o pastayı nasıl bölüştürdüm o kadar kişiye bide bana sorun tabi Gülümsüyorum
çok güzel bir akşamdı çok eğlendik Delirdim yine herzamanki gibi katılan herkese çok teşekkürler Çok gülüyorum Çok gülüyorum
StaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbuL

MesajTarih: 09.11.2006 - 00:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Her zamanki gibi mükemmeLdi Göz kırpıyorum
Yine çok güLdük,çok eğLendik..
1.yine deği$medi antremanLı geLmi$ti Dil çıkarıyorum tebrikLer!
Biz reziL oLduk bowLingte,eh dedik ama Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Sonra kokoreç yemeye gittik.Orası da çok güzeLdi.
KAWAKARTAL,abimin kızı İrem küçük bi kaza geçirdi,ama çabuk toparLadı.Tekrar geçmiş oLsun diyorum Üzgünüm
kristal,Erken ayrıLdınız waLLahi saymayız bunu Gülümsüyorum pasta için de çok te$ekkürLer,ben yemedim ama eminim çok güzeLdi Gülümsüyorum
HIZ_TUTKUNU,çok fena yendim seni 7-2 ke$ke iddiaya girseydik Dil çıkarıyorum
xcvxc, ResimLeri en kısa zamanda bekLiyoruz..
sheCker
Üye
Üye

MesajTarih: 09.11.2006 - 00:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VOLKANRR, volkan abicim öyle erken gittin kaçırdın kokoreç ziyafetini ,,içimden nasıl da sana kokoreç ısmarlamak gelmişti hemde sınırsız Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum kaçırdın şansına küs hahaha Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

tamero, tamer abi sen nerelerdeydin gözümüz yollarda kaldı Ağlıyorum
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 09.11.2006 - 07:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sheCker, VolkanRR kesin Ortaköy'de kumru olayına dalmıştır.

Tamero bowling oynamayı bilmez ki, topu görse ana bunlar renkli karpuz der Dil çıkarıyorum

Narkozcum tebrik ediyorum. ne iş böyle, bir hafta tavla, bir hafta bowling Çok gülüyorum Boş zamanlarında çalışıyorsun galiba Göz kırpıyorum

Şaka bir yana güzel eğlenmişsiniz. Ben şirktenin turnuvası olmasa bile gelemeyecekmişim zaten. İşten çıktığımda saat 20h30'a geliyordu. Diğer turnuvanın ilk oyununda takım arkadaşlarım benim yerime atış yapmışlar zaten Ağlıyorum

Resimleri yükleyin de iyice sinirlerim zıplasın.

Bu arada Kawakartal, geçmiş olsun. Umarım kızında bir şey yoktur Üzgünüm
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kristal_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.11.2006 - 07:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benden sonra herkes çok eglenmiş fotograflarda çok güzel kızlar yemediğinize üzüldüm evet nasıl becerdin o kadar kişiye dilimlemeyi aferim sana...

Sizlerle kalıp eğlencenin tadını çıkarmak isterdim inşallah başka bir toplantıya...
Başa dön
kristal_ Çevrimdışı kristal_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
StaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbuL

MesajTarih: 09.11.2006 - 08:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kristal, abLam önemLi oLan katıLmaktı Göz kırpıyorum o pastayı diLimLerken aLdığımız tat pastadan daha tatLıydı eminim Gülümsüyorum
ELLerinize sağlık tekrar Bravo Dil çıkarıyorum
Bunu zaten saymadık dedik ya,bir dahakine.. Göz kırpıyorum
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 09.11.2006 - 08:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Narkoz Kardeşim Tebrikler...En Kısa Zaman'da Seninle Bir Karşılaşma Yapalım Dil çıkarıyorum
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sheCker
Üye
Üye

MesajTarih: 09.11.2006 - 10:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, sorma ablacım gece boyu kumru kumru diye sayıkladı zaten:o ya sen yoktun eksikliğini hissettik valla çok eğlendik ama ..resimler süper dimi?bidahakine sensiz olmaz ona göre Göz kırpıyorum
kristal,sorma ne hallere düştüm valla Gülümsüyorum bunu saymadık zaten bi sonraki toplantıda mutlaka görmek istiyoruz seni özellikle kankam ve ben ok Göz kırpıyorum
oceann
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YZMYR

MesajTarih: 09.11.2006 - 10:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar hepinize iyi eylenceler
Başa dön
oceann Çevrimdışı oceann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 09.11.2006 - 10:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oceann, çok geç kaldın be Dil çıkarıyorum
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 09.11.2006 - 11:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sheCker, haftaya feci planlarım var kızlar, hazırlıklı olun. Ön çalışmalarını hafta sonu yapıcam. Pazartesi de duyururum burada. Umarım düşündüğüm gibi olur da, haftaya süper bir atraksiyon daha yaparız.
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 8 9, 10, 11  Sonraki
9. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal