Tarih: 08.11.2006 - 23:20 Mesaj konusu:
bu oyundada narkoz(yavuz)kardeşim 1. oldu kendisini tebrik ediyorum
yine güzel bir akşam geçirdik eşlik eden tüm arkadaşlara teşekkürler
pasta içinde kırıstal e çookkkk teşekkür ellerine sağlık güzel yapmışsın _________________ HONDA TEAM 954RR-X9 250-GP1 250
KENDİNE YAPILMASINI İSTEMEDİĞİNİ BAŞKASINA YAPMA.
Kayıt: Jul 20, 2006 Mesajlar: 1381 Nereden: FEar Of ThE DaRk:)
Tarih: 08.11.2006 - 23:44 Mesaj konusu:
herzamanki gibi ii bir tplantıydı murat abinin kızın ufak bir kazası moral bozdu ama tekrar gülünce gene devam dı herkeze teşekkürler
kristal, pastayı millet yerken orda olsaydın keşke kavga çıkıyordu harikaydı yanlız bi ara hazırmı diye düşündüm _________________ hayal mayayel ben memnunum
kristal, ablacım pasta için çok teşekkürler herkes afiyetle yedi valla ,,ben dışında ee ben o pastayı nasıl bölüştürdüm o kadar kişiye bide bana sorun tabi
çok güzel bir akşamdı çok eğlendik yine herzamanki gibi katılan herkese çok teşekkürler _________________ Beni öldürmeyen acy,güçlendirir..!
Tarih: 09.11.2006 - 00:04 Mesaj konusu:
Her zamanki gibi mükemmeLdi
Yine çok güLdük,çok eğLendik..
1.yine deği$medi antremanLı geLmi$ti tebrikLer!
Biz reziL oLduk bowLingte,eh dedik ama
Sonra kokoreç yemeye gittik.Orası da çok güzeLdi.
KAWAKARTAL,abimin kızı İrem küçük bi kaza geçirdi,ama çabuk toparLadı.Tekrar geçmiş oLsun diyorum kristal,Erken ayrıLdınız waLLahi saymayız bunu pasta için de çok te$ekkürLer,ben yemedim ama eminim çok güzeLdi HIZ_TUTKUNU,çok fena yendim seni 7-2 ke$ke iddiaya girseydik xcvxc, ResimLeri en kısa zamanda bekLiyoruz.. _________________ GüzeLLik sıradandır ya onunLa doğarsınız ya da parayLa satın aLırsınız,önemLi oLan kendinizin ne oLduğunuzdur..
VOLKANRR, volkan abicim öyle erken gittin kaçırdın kokoreç ziyafetini ,,içimden nasıl da sana kokoreç ısmarlamak gelmişti hemde sınırsız kaçırdın şansına küs hahaha
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
tamero, tamer abi sen nerelerdeydin gözümüz yollarda kaldı _________________ Beni öldürmeyen acy,güçlendirir..!
sheCker, VolkanRR kesin Ortaköy'de kumru olayına dalmıştır.
Tamero bowling oynamayı bilmez ki, topu görse ana bunlar renkli karpuz der
Narkozcum tebrik ediyorum. ne iş böyle, bir hafta tavla, bir hafta bowling Boş zamanlarında çalışıyorsun galiba
Şaka bir yana güzel eğlenmişsiniz. Ben şirktenin turnuvası olmasa bile gelemeyecekmişim zaten. İşten çıktığımda saat 20h30'a geliyordu. Diğer turnuvanın ilk oyununda takım arkadaşlarım benim yerime atış yapmışlar zaten
Resimleri yükleyin de iyice sinirlerim zıplasın.
Bu arada Kawakartal, geçmiş olsun. Umarım kızında bir şey yoktur
Tarih: 09.11.2006 - 08:10 Mesaj konusu:
kristal, abLam önemLi oLan katıLmaktı o pastayı diLimLerken aLdığımız tat pastadan daha tatLıydı eminim
ELLerinize sağlık tekrar
Bunu zaten saymadık dedik ya,bir dahakine.. _________________ GüzeLLik sıradandır ya onunLa doğarsınız ya da parayLa satın aLırsınız,önemLi oLan kendinizin ne oLduğunuzdur..
gevezehanim, sorma ablacım gece boyu kumru kumru diye sayıkladı zaten:o ya sen yoktun eksikliğini hissettik valla çok eğlendik ama ..resimler süper dimi?bidahakine sensiz olmaz ona göre kristal,sorma ne hallere düştüm valla bunu saymadık zaten bi sonraki toplantıda mutlaka görmek istiyoruz seni özellikle kankam ve ben ok _________________ Beni öldürmeyen acy,güçlendirir..!
sheCker, haftaya feci planlarım var kızlar, hazırlıklı olun. Ön çalışmalarını hafta sonu yapıcam. Pazartesi de duyururum burada. Umarım düşündüğüm gibi olur da, haftaya süper bir atraksiyon daha yaparız.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız