arkadaslar ben bıldıgız gıbı askerden yenı geldım ne anahtarlıgım nede md tısörtüm var bu aralarda ıstanbula gelmem ımkansız neolur bırı bana bır babalık yapsın bana yollasın acıyın bana ne olur
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
bende ısterım ama benım ıstanbula gelmem ımkan sız askerden de yenı geldım bır babacan bana bır ıyılık yapıp bana yollayabılırmı buarada tısörtumde yok lutfen bu cagrıma kulak verın
Son Mesajdan 8 dakika sonra eklendi:
hakana bı ben askerden yeni geldım de ıstanbulada sua arlar gelmem baya zor bana anahtarlıkla bır tane tisört yollarmısın abı düzceden sevgiler saygılar
BEN DE TEKİRDAĞ A KİMİ GÖREVLENDİRECEK VEYA KİMİ ÖNERCEĞİNİZİ MERAK EDİYORUM.TEKİRDAĞDA MD Nİ TEMSİL EDECEK OLAN ŞANSLI ARKADAŞI ŞİMDİDEN TEBRİK EDERİM.BU BİRLİĞİN ORGANİZE OLMASINI CANI GÖNÜLDEN BEKLİYORUM.
HAKAN BEY BİZİ UNUTMAYIN HABER BEKLİYORUM.TABİKİ SONUNA KADAR MOTORCUYUZ.TEKİRDAĞDAN AYHAN SAYGILAR SEVGİLER DİLER.
Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:
TEKİRDAĞ DA KİMİ GÖREVLENDİRECEĞİNİZİ BİLMİYORUM AMA ŞİMDİDEN BU ARKADAŞI TEBRİK EDERİM.BU ORGANİZASYONUN SONUNA KADAR BİRLİK VE BÜTÜNLÜK İÇİNDE OLMASINI CANI GÖNÜLDEN DİLERİM.TEKİRDAĞDAN AYHAN SAYGILAR VE SEVGİLER TÜM MOTORCULARA.
Kayıt: May 14, 2004 Mesajlar: 896 Nereden: Orlando-FL (Bafrali)
Tarih: 12.11.2006 - 18:52 Mesaj konusu:
Amerikada subemiz varmi ben gidip oradan bir tane alayim yoksa gonullu birisini ariyorum bana postalayabilecek anahtarlik+sapka+t-shirt ve elbet birgun karsiligini veririm _________________ www.thecyclepro.com
Tarih: 12.11.2006 - 19:14 Mesaj konusu:
hakan abi herkes istiyor anahtarlıktan çünkü hepimiz birer motor delisiyiz aslında üyelere yollamak lasım herkese ama yakında mılyonlara ulasıcaz hak verıom hangımızle ugrasacaksınız
Tarih: 13.11.2006 - 21:05 Mesaj konusu:
ben daha uzaktayım...
GAZİANTEP
MD üyesi Gaziantep'liler bu anahtarlığı nasıl alıcaklar...
forumda biyerlerde okumuştum her ilde bi temsilci var yada olucak diye ama burda MD temsilcisi yok sanırım...
hakan abi biz ne yapacağıııızz yaa biz izmirlilerin ne günahı var bende çok istiyorum ama hiçbiryerden bulamadım _________________ <<<kod ady motorcu>>>
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız