Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ücretsiz md anahtarlıgı kim ister?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ücretsiz md anahtarlıgı kim ister?

ücretsiz md anahtarlıgı kim ister?
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
bad_boy0007
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EveryWhere

MesajTarih: 27.10.2006 - 15:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo Gülümsüyorum Çok gülüyorum Göz kırpıyorum ? :err: :huh: :wub: Alkışlıyorum OK
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
03afyok
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: afyonkarahisar

MesajTarih: 27.10.2006 - 20:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan abicim ben motor delisi tsört ü ve sapkası istiyorum bana kargo yapabilme olnagın varmı banka havale nosunu verirmisin abicim
Başa dön
03afyok Çevrimdışı 03afyok Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motorcu81
Üye
Üye

Nereden: düzce

MesajTarih: 30.10.2006 - 14:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar ben bıldıgız gıbı askerden yenı geldım ne anahtarlıgım nede md tısörtüm var bu aralarda ıstanbula gelmem ımkansız neolur bırı bana bır babalık yapsın bana yollasın acıyın bana ne olur Bravo

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

bende ısterım ama benım ıstanbula gelmem ımkan sız askerden de yenı geldım bır babacan bana bır ıyılık yapıp bana yollayabılırmı buarada tısörtumde yok lutfen bu cagrıma kulak verın

Son Mesajdan 8 dakika sonra eklendi:

hakana bı ben askerden yeni geldım de ıstanbulada sua arlar gelmem baya zor bana anahtarlıkla bır tane tisört yollarmısın abı düzceden sevgiler saygılar
Başa dön
motorcu81 Çevrimdışı motorcu81 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
can-59
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: TEKYRDA?

MesajTarih: 31.10.2006 - 11:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BEN DE TEKİRDAĞ A KİMİ GÖREVLENDİRECEK VEYA KİMİ ÖNERCEĞİNİZİ MERAK EDİYORUM.TEKİRDAĞDA MD Nİ TEMSİL EDECEK OLAN ŞANSLI ARKADAŞI ŞİMDİDEN TEBRİK EDERİM.BU BİRLİĞİN ORGANİZE OLMASINI CANI GÖNÜLDEN BEKLİYORUM.
HAKAN BEY BİZİ UNUTMAYIN HABER BEKLİYORUM.TABİKİ SONUNA KADAR MOTORCUYUZ.TEKİRDAĞDAN AYHAN SAYGILAR SEVGİLER DİLER. Bravo

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

TEKİRDAĞ DA KİMİ GÖREVLENDİRECEĞİNİZİ BİLMİYORUM AMA ŞİMDİDEN BU ARKADAŞI TEBRİK EDERİM.BU ORGANİZASYONUN SONUNA KADAR BİRLİK VE BÜTÜNLÜK İÇİNDE OLMASINI CANI GÖNÜLDEN DİLERİM.TEKİRDAĞDAN AYHAN SAYGILAR VE SEVGİLER TÜM MOTORCULARA.
Başa dön
can-59 Çevrimdışı can-59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
emk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 08.11.2006 - 17:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saol kardeşim ama benim temin etmem biraz zor gibi malum ankara - istanbul arası biraz var Gülümsüyorum
Başa dön
emk Çevrimdışı emk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
crazyrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak / Kdz. Eregli

MesajTarih: 12.11.2006 - 18:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ağlıyorum Ağlıyorum bız napalım bıse y yok yaw karadenızlıler napsın Dans

http://www.youtube.com/watch?v=CO5FquuXWMc
Başa dön
crazyrider Çevrimdışı crazyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
yturan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Orlando-FL (Bafrali)

MesajTarih: 12.11.2006 - 18:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Amerikada subemiz varmi ben gidip oradan bir tane alayim yoksa gonullu birisini ariyorum bana postalayabilecek anahtarlik+sapka+t-shirt ve elbet birgun karsiligini veririm Bravo
deathalone
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ayvalık

MesajTarih: 12.11.2006 - 19:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan abi herkes istiyor anahtarlıktan çünkü hepimiz birer motor delisiyiz Gülümsüyorum aslında üyelere yollamak lasım herkese ama yakında mılyonlara ulasıcaz hak verıom hangımızle ugrasacaksınız Gülümsüyorum
Başa dön
deathalone Çevrimdışı deathalone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 12.11.2006 - 19:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer, abı DÜZCEYEDE yapabılırmsın boyle bısey burdakı MD lılerde cok ister Üzgünüm
Üye
Üye

MesajTarih: 12.11.2006 - 21:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ankarada nerden temin edeceğiz yaw.Ben motordelisi olduğumu t-shirt, şapka ve anahtarlığıma bakan herkesin anlamasını istiyorum. Bravo
Başa dön
Umit_Ertan Çevrimdışı Umit_Ertan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
speedmania
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL-KONYA

MesajTarih: 13.11.2006 - 20:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim keratayada yakışır hani anahtarlık Dil çıkarıyorum
Başa dön
speedmania Çevrimdışı speedmania Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
geyik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.11.2006 - 20:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KARAMAN DA BULUNMAKTAYIIIIIIIIIMMMM.. uzak olunca biraz baaram dedim.

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

karaman da bulunmaktayım nasıl gelem taa oralara? gönderirlermi acep İstemiyorum
Başa dön
geyik Çevrimdışı geyik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_____ReBuilder
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 13.11.2006 - 21:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben daha uzaktayım...

GAZİANTEP

MD üyesi Gaziantep'liler bu anahtarlığı nasıl alıcaklar...
forumda biyerlerde okumuştum her ilde bi temsilci var yada olucak diye ama burda MD temsilcisi yok sanırım...
Başa dön
_____ReBuilder Çevrimdışı _____ReBuilder Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
izmirli_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 13.11.2006 - 21:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan abi biz ne yapacağıııızz yaa biz izmirlilerin ne günahı var bende çok istiyorum ama hiçbiryerden bulamadım Ağlıyorum
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 13.11.2006 - 21:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

izmirli_motorcu, SİSİM Cuma buluşmasına geldiğinde alırsın..Her cuma Sisim de MD buluşması oluyor..
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki
10. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal