arkadaşlar. 11 aralık 2004 cumartesi akşamı saat 19:00'da buluşulup sinemaya gidilecek. buluşma yeri en üst katta sinemanın önü olacak.
yer:profilo
saat:19:00
isteyen arabyala gelsin isteyen motorla, kapalı otoparkı var.
gidilecek film: filmi siz belirleyin. benim tercihim büyüden yana ama bu hafta gösterime girermi bilmiyorum. şu anda profiloda gösterimde olan filmler
"alexander
gora
resident evil
bridget jones
aşk artık burada oturmuyor"
gelecek olanların parmakların görelim. bu benim cep telefonum ulaşmak isteyen beni bu numaradan bulabilir.
05352887393 RASİM
not:sinema olmazsa bowling ve benzeri aktiviteler de yapılabilir. _________________ Go Your Own Way
TRIUMPH
En son DeLiJ@PoN tarafından 06.12.2004 - 23:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
bu haftasonu ankaraya gitme durumum var eğer gitmezsem ben gelmeye çalışırım.. _________________ R?zgary y?z?nde hissetmedik?e, kanatlaryn ne ?nemi var?
Kayıt: Nov 07, 2004 Mesajlar: 1526 Nereden: istanbul kadyköy
Tarih: 07.12.2004 - 17:54 Mesaj konusu:
arkadaşlar ben mutlaka gelicem zaten hafta içi toplantılara gelemiyoruz zorda gelirim bunu kaçırmak istemem ama şunu merak ettim sinemadan sonra ufak bir tur atarmıyız atmıycaksak ben motoru evde bıraksam nekadar ayıp olur yoksa bunu söylemekle zaten çok ayıp ettimmi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız