bunlardan birini (veya anı kategoride başka bir markada olabilir)almak istiyorum. tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim. bunlardan daha pahalı modelleri alma gücüm yok, bunlardan biri için önerilerinizi bekliyorum.
En son ifoba tarafından 01.11.2006 - 13:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
kewey i tafsiye etmiyorum kimseye arkaaşımda var ve lanet ediyo artık.. motor altı aylık 4 ayı serviste geçti..ama diğer modeller hakkında bilgim yok..
ifoba, arkdaşım keeway sl 150 im var ama sana şu secenekleri yorumluyayım
1) zealsun 150-19 : motor görünüş olarak cook iyi , yag sogutması en büyük başlı başına süper bi avantaj ,alarmı var , parca sıkıntısı yook gibi kullanan bir arkadaşım var ve cok memnun....
2)çelik crown 150 : motor göürünüş iyi , performansı düşük oldugu söyleniyor , servis agının düşüklügü ayrı bir dezavantaj...
3)keeway superlight 150 : keeway servis bakımından gayet başarısız ve yetersiz , görüntüsü-deri cantaları-alarmı-arıza cıkarmayışı büyük avantajlarından...
bunlar kendi tecrübe ve görüşlerim diger arkadaşlar nasıl yorum yapar katılır mı bilemem... ama bu üç markaya secenek jinlun 150 modelinin 2006 ve 2007 vibrasyonsuz modelini katmanı onuda degerlendirmeni isterim tabi bu dörtlünün içinde yine en iyisi,en mantıklısı giibi keeway sl 150 gibi duruyor...saygılar _________________ Plakasından belli 46'lık işte!!!
2006 CBR 600 RR PowerCommander & DynojetKit & Full Akrapovic
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 01.11.2006 - 23:47 Mesaj konusu:
şimdiden hayırlı olsun allah kaza bekla vermesin alacagın motor cin sanırım ama uzak durmaya bak arkadaşım _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
ew arkadaşımda zealsun 150-19war,bende de zealsunun zs200gs modeli var,arkadaşım alalı 1sene oluyo bense gecen hazıran aldım,sanırım o benden birazdaha deli çunku yagmur camur demeden hep bınıyo,kar yagdıgında bıle hatta,gıtmediği dag tepe kalmadı,uzun yol da yaptı,cok hor kullanıyo motoru ve hiç acımıyo,inanır mısın sadece gecen hafta zincir koptu,o da tamamen kendi hatası,aldıgı gunden beri 1kez olsun yaglamamış zinciri,iyi bile dayandı yani,ben de benim canavardan oldukça memnunum,zealsun çin motorları arasında en kalitelilerin basında geliyo,güvenebilirsin,enazından verdiğin paranın hakkını verecek kadar kullanacağına eminim,umarım yardımcı olabilmişimdir,zealsun hakkında sormak istediğin şeyler varsa burdan veyap pm den de yardımcı olurum,en iyisini seçmen dileğiyle...
nht, çok sağol tavsiyelerin için, zaten zealsun hakkında çok iyi düşüncelerim oluştu, sadece hantal oluyor diyolar. oda fazla etkilemez beni çünkü şu anki kullandığım motor hj110 cub, bakacağım hayırlısı
Kayıt: Oct 02, 2005 Mesajlar: 2106 Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)
Tarih: 06.11.2006 - 09:46 Mesaj konusu:
sercat, kardeş vibrasyon olmayan çin malı mı çıkmış? ben bayağı uzak kalmışım bu olaya. cidden öyle mi? ifoba, kardeş eğer sercat, arkadaşın dediği doğruysa bence direk vibrasyon olmayanı al. görüntü ilk bakışta hoşa gidebilir ama sonuçta altına alınca motoru durmazsın uzun yolda vibrasyon büyük sıkıntı yaratıyor. hiç düşünme bence o modeli al. performansları hemen hemen aynıdır bunların zaten.arada uçurum olacağını sanmıyorum. en fazla 10km/s oynar _________________ Uyan ey gözlerim gafletten uyan
Uyan uykusu çok gözlerim uyan
Azrailin kastı canadır inan
hayabusa2785, gercekten bu dogru!! jinlunların 2006 fuarında sergilendi görmedin mi ben bursadaki olan fuarda bile gördüm inceledim gercekten motorun alt kısmında bir ek bölümde daha yapılmış ve sadece vibrasyon engellemek amacluı oldugu hakkında bilgi verildi..ilk gördügümde duydugumda bende inanmamıştım ama gercekten öyle;) _________________ Plakasından belli 46'lık işte!!!
2006 CBR 600 RR PowerCommander & DynojetKit & Full Akrapovic
Kayıt: Oct 02, 2005 Mesajlar: 2106 Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)
Tarih: 08.11.2006 - 14:36 Mesaj konusu:
sercat, abi öyle bi durum varsa süper valla. millet azer bülbül formatından çıksın artık. du bi bakayım ben de şu motora hoşuma giderse alırım belki.
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
sercat, abi 3 küsür milyar bu motor. cbf 150 daha mantıklı olmaz mı.2900 ytl onun fiyatı _________________ Uyan ey gözlerim gafletten uyan
Uyan uykusu çok gözlerim uyan
Azrailin kastı canadır inan
valla arkadasım bende zealsun 150-19 var gayet memnunum diğerlerini bilmiyorum acıkcası ama zealsunun fiyatı biraz daha uygun
sonucta hepsi çin malı sen ucuz olana bak birazda istersen karar senin şimdiden hayırlı olsun
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız