Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 11.12.2004 sinemaya gidiyoruz

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

11.12.2004 sinemaya gidiyoruz

11.12.2004 sinemaya gidiyoruz
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
DeLiJ@PoN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 06.12.2004 - 22:51    Mesaj konusu: 11.12.2004 sinemaya gidiyoruz Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar. 11 aralık 2004 cumartesi akşamı saat 19:00'da buluşulup sinemaya gidilecek. buluşma yeri en üst katta sinemanın önü olacak.
yer:profilo
saat:19:00
isteyen arabyala gelsin isteyen motorla, kapalı otoparkı var.
gidilecek film: filmi siz belirleyin. benim tercihim büyüden yana ama bu hafta gösterime girermi bilmiyorum. şu anda profiloda gösterimde olan filmler
"alexander
gora
resident evil
bridget jones
aşk artık burada oturmuyor"
gelecek olanların parmakların görelim. bu benim cep telefonum ulaşmak isteyen beni bu numaradan bulabilir.
05352887393 RASİM
not:sinema olmazsa bowling ve benzeri aktiviteler de yapılabilir.

En son DeLiJ@PoN tarafından 06.12.2004 - 23:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Başa dön
DeLiJ@PoN Çevrimdışı DeLiJ@PoN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Oytun
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 06.12.2004 - 22:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ah be ben o saatten 2 saat önce birliğime teslim olmuş olucam Üzgünüm Size iyi eğlenceler. Gelince artık.
Oytun Çevrimdışı Oytun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DeLiJ@PoN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.12.2004 - 22:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inşallah oytun
DeLiJ@PoN Çevrimdışı DeLiJ@PoN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
harunracing
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Ykitelli

MesajTarih: 06.12.2004 - 23:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

delijapon, 12/12/2004 pazar gününe denk geliyor
buluşma cumartesi akşamımı?
Başa dön
harunracing Çevrimdışı harunracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DeLiJ@PoN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.12.2004 - 23:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uyarın için saol düzelttim
harunracing
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.12.2004 - 23:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

delijapon ben geliyorum bi aksilik olursa tlfn numaranı kaydettim ararım
Başa dön
harunracing Çevrimdışı harunracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
RidersOnTheStorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bodrum

MesajTarih: 06.12.2004 - 23:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu haftasonu ankaraya gitme durumum var eğer gitmezsem ben gelmeye çalışırım..
DeLiJ@PoN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.12.2004 - 00:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harun bende seni gelicekler listesine kaydettim Dil çıkarıyorum
harunracing
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.12.2004 - 00:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamam rasim görmedim biraz geç oldu ama idare et..
Başa dön
ThE_Unforgiven
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Bayrampa?a

MesajTarih: 07.12.2004 - 03:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende ordayım.Benide listeye ekle...
...B Rh ( + ) ...
Başa dön
ThE_Unforgiven Çevrimdışı ThE_Unforgiven Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kuzey
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 07.12.2004 - 03:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim geliyorum dememe gerek yok Dil çıkarıyorum
Başa dön
kuzey Çevrimdışı kuzey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
citlembik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.12.2004 - 14:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla gene bi aksilik olmazsa ordayımm Dil çıkarıyorum
Başa dön
citlembik Çevrimdışı citlembik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
delimengi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul kadyköy

MesajTarih: 07.12.2004 - 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende gelebilirmiyim deli japon
Başa dön
delimengi Çevrimdışı delimengi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DeLiJ@PoN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.12.2004 - 17:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kesin gelenler: delimengi,unforgiven,harun,kuzey,çitlembik,delijapon
belki gelenler:ridersonthestorm
delimengi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul kadyköy

MesajTarih: 07.12.2004 - 17:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar ben mutlaka gelicem zaten hafta içi toplantılara gelemiyoruz zorda gelirim bunu kaçırmak istemem ama şunu merak ettim sinemadan sonra ufak bir tur atarmıyız atmıycaksak ben motoru evde bıraksam nekadar ayıp olur yoksa bunu söylemekle zaten çok ayıp ettimmi
Başa dön
delimengi Çevrimdışı delimengi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal