Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bu paraya bu kadar.. Tamam bunu anladık ama hangisi?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bu paraya bu kadar.. Tamam bunu anladık ama hangisi?

Bu paraya bu kadar.. Tamam bunu anladık ama hangisi?
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
emre22
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iSTANBUL

MesajTarih: 08.11.2006 - 19:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Keeway Supershadow 250cc

OK

BURGMAN 400
Başa dön
emre22 Çevrimdışı emre22 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
hayabusa2785
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)

MesajTarih: 09.11.2006 - 09:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eyesofblind, abi kesinlikle keeway derim v2 motor var alette. vibrasyon olacağını sanmiyorum fazla.
Başa dön
hayabusa2785 Çevrimdışı hayabusa2785 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
beetle65
Üye
Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 09.11.2006 - 10:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KEEWAY KESİNLİKLE
GERÇİ MONDİAL KULLANAN ARKADAŞIM DA MEMNUN AMA
BENCE KEEWAY Delirdim
kalipso
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.11.2006 - 10:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mondial Mondial Mondial ALLL !!!! Delirdim
Başa dön
kalipso Çevrimdışı kalipso Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hakanizm
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 09.11.2006 - 10:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede keeway heralde en ıyısı
Başa dön
hakanizm Çevrimdışı hakanizm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 09.11.2006 - 11:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kalipso demiş ki:
Mondial Mondial Mondial ALLL !!!! Delirdim

yolda kal yolda kal yolda kal kallll...
xenophobic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.11.2006 - 11:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kadiRR_delisi, %100 katılıyorum abi en iyisi keewaydir bunların içinde tabi OK Bravo Gülümsüyorum

Dans
Başa dön
xenophobic Çevrimdışı xenophobic Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kalipso
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.11.2006 - 13:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kadiRR_delisi Koçum soruyu iyi okuu adam soru sormuşş bende mondialı tercih ettim yolda kalıp kalmıcam da bırak ben karar verim kalırsak kalırız Bişey olmaz sankı öbürleriyle kalmıcaksın bu arada yolda kalan japon malarıylada kalıyorr
Başa dön
kalipso Çevrimdışı kalipso Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.11.2006 - 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende zamanında kızardım yok ybr al yok honda al dıyenlere ama sana verecegım tek tavsıye cınmalını sadece satmak ıcın alırım kesınlıkle bı daha kullanmak ıcın almam bu tabıkı çınde uretılen kalıtelı markalar ıcın gecerlı degıl ornenek olarak (butun markalar )hepsi çinde yapılıyor sanki yaa bilgisayarı karıstırdım her donanım çinli ama kalıtelı kesınlıkle ybr 125 all Delirdim Delirdim bende 150 kn vardı memnun kalmadım valla Sinirlendim Sinirlendim
eyesofblind
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.11.2006 - 14:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar hepinize ilginiz için içtenlikle teşekkür ediyorum öncelikle. Ybr125 gerçekten çok tavsiye edilen bir model. Çevremdeki arkadaşlardan da sürekli Ybr125 veya Cbr125 almam konusunda öğütler alıyorum. Ancak hayallerimde her zaman bir cruiser almak vardı. Hala da öyle. Cruiser modellerine yönelmemin sebepleri görüntüsünü çok beğenmem ve çok yüksek süratlere ulaşamıyor olması.. Çoğunuza garip geleceğini biliyorum ama süratli bir makine almak istemiyorum. Özellikle hız yapmak için üretilmiş bir makineyi şu aşamada alırsam doğacak sonuçlar konusunda oldukça endişeliyim.. İstemiyorum Aslında son sürat değil esneklik konusunu daha çok önemsiyorum. mesela 110 yapsın ama çabuk çıksın 110km hıza. Keeway Supershadow bu yöndeki isteklerimi karşılar mı? Ve Eskişehir'de Keeway Bayii bileniniz var mı? Önümüzdeki haftalarda iş değişikliği nedeniyle Eskişehir'e yerleşeceğim için motorumu da büyük ihtimal oradayken alacağım. Bu konularda da yardımcı olursanız sevinirim. Herkese şimdiden çok teşekkürler. Gülümsüyorum

Başa dön
eyesofblind Çevrimdışı eyesofblind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.24 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal