Kayıt: Oct 02, 2005 Mesajlar: 2106 Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)
Tarih: 09.11.2006 - 09:42 Mesaj konusu:
eyesofblind, abi kesinlikle keeway derim v2 motor var alette. vibrasyon olacağını sanmiyorum fazla. _________________ Uyan ey gözlerim gafletten uyan
Uyan uykusu çok gözlerim uyan
Azrailin kastı canadır inan
Tarih: 09.11.2006 - 10:23 Mesaj konusu:
KEEWAY KESİNLİKLE
GERÇİ MONDİAL KULLANAN ARKADAŞIM DA MEMNUN AMA
BENCE KEEWAY _________________ HYÇBYR?EY HAYATINIZDAN DAHA DE?ERLY DE?YLDYR.LÜTFEN BYRAZ DAHA DYKKAT
kadiRR_delisi Koçum soruyu iyi okuu adam soru sormuşş bende mondialı tercih ettim yolda kalıp kalmıcam da bırak ben karar verim kalırsak kalırız Bişey olmaz sankı öbürleriyle kalmıcaksın bu arada yolda kalan japon malarıylada kalıyorr
bende zamanında kızardım yok ybr al yok honda al dıyenlere ama sana verecegım tek tavsıye cınmalını sadece satmak ıcın alırım kesınlıkle bı daha kullanmak ıcın almam bu tabıkı çınde uretılen kalıtelı markalar ıcın gecerlı degıl ornenek olarak (butun markalar )hepsi çinde yapılıyor sanki yaa bilgisayarı karıstırdım her donanım çinli ama kalıtelı kesınlıkle ybr 125 all bende 150 kn vardı memnun kalmadım valla _________________ 250 R HYOSUNG
Arkadaşlar hepinize ilginiz için içtenlikle teşekkür ediyorum öncelikle. Ybr125 gerçekten çok tavsiye edilen bir model. Çevremdeki arkadaşlardan da sürekli Ybr125 veya Cbr125 almam konusunda öğütler alıyorum. Ancak hayallerimde her zaman bir cruiser almak vardı. Hala da öyle. Cruiser modellerine yönelmemin sebepleri görüntüsünü çok beğenmem ve çok yüksek süratlere ulaşamıyor olması.. Çoğunuza garip geleceğini biliyorum ama süratli bir makine almak istemiyorum. Özellikle hız yapmak için üretilmiş bir makineyi şu aşamada alırsam doğacak sonuçlar konusunda oldukça endişeliyim.. Aslında son sürat değil esneklik konusunu daha çok önemsiyorum. mesela 110 yapsın ama çabuk çıksın 110km hıza. Keeway Supershadow bu yöndeki isteklerimi karşılar mı? Ve Eskişehir'de Keeway Bayii bileniniz var mı? Önümüzdeki haftalarda iş değişikliği nedeniyle Eskişehir'e yerleşeceğim için motorumu da büyük ihtimal oradayken alacağım. Bu konularda da yardımcı olursanız sevinirim. Herkese şimdiden çok teşekkürler. _________________ Verecek ışığı olmayan karanlığı sever...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız