Tarih: 09.11.2006 - 18:25 Mesaj konusu:
sheCker, seni çok sevdim bundan sonra adın tripcanRR olsun
HIZ-TUTKUNU, bi dahaki sefere gömleğinin rengini şimdiden merak ettim.kızardıın da o reng belli etmiyodu bak.
erken kallktık volkan abilerle sonuna katılamadım maalesef.belliki final bölümüde açılışı aratmamış ee bizede bu yakışır zaten xcvxc, abi tripcanRR bu yapar valla yer o kadar poastayı kaş göz arasında _________________
Tarih: 09.11.2006 - 19:22 Mesaj konusu:
ben demedimmi daha bowlinge gitmeden bu starmıdır oduncunun mu camcınınmı kızımı neyse alır o topu ayak parmaklarını kırar diye ben yıne ıyı demişim bu ne duvar bırakmış ne kapı çerceve yuhhh yani hiçmi karpuz kavun tarlasından geçmedin adamları dünya kadar zarar sokmuş yazık gitti karları
Tarih: 09.11.2006 - 19:23 Mesaj konusu:
ben demedimmi daha bowlinge gitmeden bu starmıdır oduncunun mu camcınınmı kızımı neyse alır o topu ayak parmaklarını kırar diye ben yıne ıyı demişim bu ne duvar bırakmış ne kapı çerceve yuhhh yani hiçmi karpuz kavun tarlasından geçmedin adamları dünya kadar zarar sokmuş yazık gitti karları iyiki bu bomba diye alıp karakola teslim etmedi topu
Tarih: 09.11.2006 - 19:34 Mesaj konusu:
tamero, o bişi değil.SheCker(yani tripcanRR)bizi lobut zannetti.valla tehlikeli bi aksiyon anı yaşadık.STAR da elinde ki bıçakla bi an topu karpuz san dı,valla zavallı topu son anda kurtardık katledilmekten. _________________
Tarih: 09.11.2006 - 20:01 Mesaj konusu:
Çok keyifli bir buluşma olduğu fotoğraflardan belli ,daha nice güzel etkinliklerde buluşmak dileğiyle _________________ Mesuliyet yükü herşeyden,ölümdende ağırdır.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
Kayıt: Dec 18, 2004 Mesajlar: 2367 Nereden: Istanbul/Balıkesir
Tarih: 09.11.2006 - 20:29 Mesaj konusu:
Ee güzel bi geceydi.
titi,Kardeşim tek sorunumuz sahayı kimsenin almaması...Şu an motorsuz kalmasaydım topu topu 15 dkk ben alırdım ama kimse ben hareket etmeden birşey yapmıyor....
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
xcvxc, Seni unuttum sanma fotoğraflar için o kadar uğraşmıssın teşekkür ederim... _________________ Yukarıda yazılanlar tamamiyle sanal ürünüdür...
Tarih: 09.11.2006 - 20:43 Mesaj konusu:
Alıntı:
titi,Kardeşim tek sorunumuz sahayı kimsenin almaması...Şu an motorsuz kalmasaydım topu topu 15 dkk ben alırdım ama kimse ben hareket etmeden birşey yapmıyor....
kanka ben gideyim ama hafta içi çalış babam çalış kefenin cebi de yok ama....ben aradım sahayı kadın çıkıyor tutturuyo para da para da dedim getiririz dur yok önce kapora hay Allah...karşıda oturan arkadaşlar var 2 dk alsın sahayı Batu kafanı da kannattım ama kusura bakma canım benim _________________ Hayat Verenin Kuluyum... www.cubbeliahmethoca.tv
Tarih: 09.11.2006 - 20:47 Mesaj konusu:
guzel bır aksam ve guzel bır oyundu katılımcı arkadaslara tesekkurler _________________ TaKKe TeSpİh TaKuNYa TeaM
OnCe HuPlEtİr SoNrA GuMleTiR
motordelisi@msn.com
Tarih: 09.11.2006 - 21:05 Mesaj konusu:
_Zagor_, Emre abi keşke sen de oLsaydın _________________ GüzeLLik sıradandır ya onunLa doğarsınız ya da parayLa satın aLırsınız,önemLi oLan kendinizin ne oLduğunuzdur..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız