Tarih: 10.11.2006 - 17:00 Mesaj konusu:
gevezehanim, bir aksilik olmazsa bende gelicem görüşmek üzere _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Tarih: 10.11.2006 - 17:18 Mesaj konusu:
leoparus, Arzunun benim annem olduğunu bilmiyormuydun :d Hatta benim için özel oprganizasyon planlıyo şu sıralar..
"Levend'e Helal Süt Emmiş Kız Bulma Harekatı"
Hatta elime geçen bilgilere göre bu harekatta ona yardım eden kişiler varmış :P VolkanRR da bunlara dahilmiş.. (walla öyle duydum gerisini bilmiom) _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
Kayıt: Oct 15, 2005 Mesajlar: 3016 Nereden: Kozyatağı- Honda&TransAlpXL600/98 ARh+
Tarih: 10.11.2006 - 18:06 Mesaj konusu:
leoparus, beni de ekle kardeş pazar aynı saatlerde alanya sahile inip sizler için dua edeceğim, denize girip güneşleneceğim, mangal saatinde de yakarım bir mangal..
telekonferans ile katılacağım, beni de yaz _________________ Motorsuz,Gezisiz ve Sanatsız kalmayın.Volkan
Tarih: 10.11.2006 - 20:30 Mesaj konusu:
Alındı, anlaşıldı... Saat 10:00'da, Fatih köprüsü bitimindeki geniş alanda hazır ve nazır olacağım. _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
MrEnduro, Senden ricam telefonla katıldığında,bizi çatlatmaya çalışmaman.. Burası yağmurlu filan de emi, gözünü seveyim..
Şaka bi yana ,çok güzeldi resimler teşekkürler,gelmiş görmüş kadar oldum.. (Böyle demek düşer, çatladım kıskandım diyemem ya) _________________ "A2 Ehliyetim var motorum da, ama hala artçyyym"
Tarih: 11.11.2006 - 03:03 Mesaj konusu:
PAzar günü yatacak sanırım.. Meteoroloji hiç iyi konuşmuyor walla _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız