Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Şile'ye gidiyoruz!!! 12-11-2006 pazar günü

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Şile'ye gidiyoruz!!! 12-11-2006 pazar günü

Şile'ye gidiyoruz!!! 12-11-2006 pazar günü
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 10.11.2006 - 14:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SnooTy, seni çok akıllı gördüm Leventcim, ama çok istiyorsan sen benim motoru kullan, ben başkasına artçı olurum Gülümsüyorum
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 10.11.2006 - 14:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, Sen bana artçı olmadıktan sonra ne anlamı var motoru almanın? Olay orada zaten kendi motorunda artçı olacan hemde bana (oğluna) Gülümsüyorum

Annecimmmmm
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.11.2006 - 15:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SnooTy, canım oğlum... Sen yeterki iste, gerekirse sana artçı da olurum kendi motorumda Gülümsüyorum
Başa dön
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.11.2006 - 15:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, öpiim elini anneecim Gülümsüyorum

DipNot : Arkadaşlar 1 artçılık yeri olan varsa cidden haber versin..

+90 536 672 15 96 Benim cep..

Saygılar
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Üsk.

MesajTarih: 10.11.2006 - 16:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SnooTy demiş ki:
gevezehanim, Sen bana artçı olmadıktan sonra ne anlamı var motoru almanın? Olay orada zaten kendi motorunda artçı olacan hemde bana (oğluna) Gülümsüyorum

Annecimmmmm

Sen beni güldürdün ALLAH'da seni güldürsün emi(annecim) he, muhahahah Çok gülüyorum
Başa dön
leoparus Çevrimdışı leoparus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.11.2006 - 16:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

leoparus, kıskandın dı mı???? Dil çıkarıyorum
Başa dön
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 10.11.2006 - 17:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, bir aksilik olmazsa bende gelicem görüşmek üzere Bravo
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.11.2006 - 17:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

leoparus, Arzunun benim annem olduğunu bilmiyormuydun :d Hatta benim için özel oprganizasyon planlıyo şu sıralar..

"Levend'e Helal Süt Emmiş Kız Bulma Harekatı" Çok gülüyorum
Hatta elime geçen bilgilere göre bu harekatta ona yardım eden kişiler varmış :P VolkanRR da bunlara dahilmiş.. (walla öyle duydum gerisini bilmiom) Çok gülüyorum
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Üsk.

MesajTarih: 10.11.2006 - 17:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KESİN GELECEK OLANLAR
1-Leoparus
2-Unhappy
3-Gevezehanım
4-Riko
5-Mezar
6-Semetey
7-Tamero
8-Cico-rider
9-Arzuche
10-Delimengi
11-Freddy
12-Darkway
13-Cumoni
14-Star
15-Oya
16-Snooty
17-Hız -Tutkunu
18-Kıvançkaplan (belki)
19-HULK
20-????
Evet arkadaşlar rekora gidiyoruz hadi bakalım şu listeyi 50 kişi yapalım olay olsun 150 sene konuşulsun
Çok gülüyorum

Telefonla katılacaklar:
Mr.Enduro
Kıvançkaplan

En son leoparus tarafından 10.11.2006 - 18:24 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
leoparus Çevrimdışı leoparus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
MrEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kozyatağı- Honda&TransAlpXL600/98 ARh+

MesajTarih: 10.11.2006 - 18:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

leoparus, beni de ekle kardeş pazar aynı saatlerde alanya sahile inip sizler için dua edeceğim, denize girip güneşleneceğim, mangal saatinde de yakarım bir mangal.. Göz kırpıyorum
telekonferans ile katılacağım, beni de yaz Alkışlıyorum
Henry
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Balıkesir

MesajTarih: 10.11.2006 - 20:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hepinize iyi eğlenceler mekanımdaaa Gülümsüyorum

Death is certain,life is not... ChiLdreN'n*
Başa dön
Henry Çevrimdışı Henry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 10.11.2006 - 20:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alındı, anlaşıldı... Saat 10:00'da, Fatih köprüsü bitimindeki geniş alanda hazır ve nazır olacağım.
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
_wheelie_boi_
Üye
Üye

Nereden: aydyn

MesajTarih: 10.11.2006 - 20:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım hava haftasonu yağmurlu diyo ama uydulara güven olmaz siz genede gdin yağarsada rahmettir bişey olmaz Çok gülüyorum
SeMeTeY
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul&Ay?e&Birgül&Arh+

MesajTarih: 11.11.2006 - 00:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MrEnduro, Senden ricam telefonla katıldığında,bizi çatlatmaya çalışmaman.. Delirdim Burası yağmurlu filan de emi, gözünü seveyim.. Dil çıkarıyorum
Şaka bi yana ,çok güzeldi resimler teşekkürler,gelmiş görmüş kadar oldum.. Alkışlıyorum Alkışlıyorum (Böyle demek düşer, çatladım kıskandım diyemem ya) Ağlıyorum
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.11.2006 - 03:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

PAzar günü yatacak sanırım.. Meteoroloji hiç iyi konuşmuyor walla Üzgünüm
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
5. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.28 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal