Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Full korumalı , çok kaliteli ve çok cazip fiyata montlar

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Full korumalı , çok kaliteli ve çok cazip fiyata montlar
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Motosiklet Mağazaları-Sürücü Kursları-Sektörel Şirketler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
DeLiMiYiZzZ
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 06.11.2006 - 18:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rica ederim ... Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
GaleriSayan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 07.11.2006 - 17:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kalitesini görünce çok şaşıracaksınız
Sadece 179 Yeni Türk Lirası Üstelik 6 Taksitle
Tam Full Korumalı (Omuz, dirsek, bel ve ense korumalı), reflektörlü
Su, rüzgar, soğuk geçirmez,
İç termali çıkabilir
Yaz kış kullanım rahatlığı

www.galerisayan.com
www.kanunim.com
Başa dön
GaleriSayan Çevrimdışı GaleriSayan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
coolmekan
Üye
Üye

MesajTarih: 08.11.2006 - 12:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar Galari Sayan dan bir arkadaşıma daha mont aldık.Yapıkredi ve bonus karta peşin fiyatına 9 Taksit yapıyorlar bilginiz olsun... Delirdim
Başa dön
coolmekan Çevrimdışı coolmekan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 09.11.2006 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dün akşam saatlerine doğru GaleriSayan'a gittim. Serkan bey hoşsohbet, bilgili ve güleryüzlü bir dostumuz. Alparslan abi HULK, Ümraniye'de olduğundan onunla görüşemedik ama kulağını iyi çınlattık Gülümsüyorum ..Ürünleri inceledim, abime Termal içlik ve balaklava aldım. Kampanyada olan montların kumaşını ve korumalarına baktım. Fiyatına göre kesinlikle kaçırılmayacak bir mont..Bu gidişle diğer pahalı montlarımızın da giriş fiyatlarının düşeceğini umut ediyoruz. Korumaları sert ve dayanıklı. Termal içliği sizi sıcacık tutacak. Yağmur ve rüzgar geçirmeyecek ve dikişleri sağlam olduğundan açılmayacak. Şu anda sadece L ve XL kalmış. Sanırım bir tane de M olacak..

İçeride ayrıca uygun fiyata aksesuar almanız mümkün..Kappa çantalar, zincirler vs. çoğu aradığınız ürün mevcut..En azından gidin ve bir çay için Göz kırpıyorum

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
coolmekan
Üye
Üye

MesajTarih: 11.11.2006 - 13:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:
İçeride ayrıca uygun fiyata aksesuar almanız mümkün..Kappa çantalar, zincirler vs. çoğu aradığınız ürün mevcut..En azından gidin ve bir çay için

Gerçekten kivanckaplan' a katılıyorum Sayan da ilgi mükemmel yani diğerleri gibi ister al kardeşim ister alma yapmıyorlar , herkesle yakından ilgileniyorlar ve aradığınız hemen hemen herşey var ve fiyatları can yakmıyor herkeseye uygun...
Başa dön
coolmekan Çevrimdışı coolmekan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DeLiMiYiZzZ
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.11.2006 - 16:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kesinlikle fikir edinmek için ,gerek motorlar gerekse aksesuarlar hakkında bilgi almak için çekinmeden uğrayın hatta çay için... Motordelisi
GaleriSayan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 14.11.2006 - 00:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kalitesini görünce çok şaşıracaksınız
Sadece 179 Yeni Türk Lirası Üstelik 6 Taksitle
Tam Full Korumalı (Omuz, dirsek, bel ve ense korumalı), reflektörlü
Su, rüzgar, soğuk geçirmez,
İç termali çıkabilir Yaz kış kullanım rahatlığı

YKB & BONUS KARTLARA 9 TAKSİT SIFIR FAİZ ÜSTELİK TÜM AKSESUARLARDA GEÇERLİ

www.galerisayan.com
www.kanunim.com
Başa dön
GaleriSayan Çevrimdışı GaleriSayan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
tamyak
Üye
Üye

Nereden: üsküdar

MesajTarih: 17.11.2006 - 13:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gidip görülmeye değer... Bravo
Başa dön
tamyak Çevrimdışı tamyak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
egerkagan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 17.11.2006 - 14:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

izmirde yaşıyorum bu montları izmirde bulabileceğim yer var mı? Bugün veya yarın çıkacağım bakmaya, fiyat kalite oranı iyi olan montlara nerden bakabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
Üye
Üye

MesajTarih: 21.11.2006 - 00:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

daha bemin sana mail gönderdim umarim yarin bana dönersin sevgiler taner
Başa dön
tanerpekoz Çevrimdışı tanerpekoz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mertaltinok
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 21.11.2006 - 00:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

montların markası nedir okuyamadım tam olarak. karta taksit versa ve gerçekten kışın soğultan koruyabilme özelliğine inanırsam hemen gliorum.

Son Mesajdan 10 dakika sonra eklendi:

bu arada yukardaki resimde gösterilen mont ile sitedeki mont aynı değil. Yukarıda Rukka marka mont ve o montun reklamlarında oynayan Calgonun adamı kılıklı adam var. Bkz. Mototal katalog.
Başa dön
mertaltinok Çevrimdışı mertaltinok Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
geyik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.11.2006 - 01:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eeeeeeee. daha ne bekliyoruz?bedava olmasını yada üste para vermelerini mi?
Başa dön
geyik Çevrimdışı geyik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
midye
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Kütahya-Ystanbul

MesajTarih: 21.11.2006 - 08:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bunlar Kurye montu değil mi?
-------------------------------
Başa dön
midye Çevrimdışı midye Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
heroone
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.11.2006 - 08:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fiyatlar cok guzel ya onlarla beraber kalite varmi acaba?????????
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 23.11.2006 - 12:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

değişik renk seçenekleri vardır inşallah
efsanezzr Çevrimdışı efsanezzr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Motosiklet Mağazaları-Sürücü Kursları-Sektörel Şirketler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal