Tarih: 11.11.2006 - 14:11 Mesaj konusu: az kalsın kafa kafa ya giriyorduk arabayla
dün gece akıcı bir trafikte istikamet etmekteydim benim gittiğim yol bomboş karşısı evlere şenlik 1 kamyon 1 tır OTOMOBİL derken bir tanesi ani bir sollamayala üstüme geldi nasıl yatırdım motoru ben bile anlamadım....... az kalsın arabaya giriyordum kafadan allahımıza çok şükür birşey olmadı ....... NİYEDİR BİLMEM OTOMOBİL SÜRÜCÜLERİNİN ÇOĞU KARŞI ŞERİTTEKİ MOTOR OLDUĞU ZAMAN RAHAT SOLLAMA YAPABİLİYORLAR HİÇ DÜŞÜNMÜYORLAR MOTORCUNUN HALİNİ ONU SIKIŞTIRMANIN NE KADAR KÖTÜ SONUÇLAR GETİREBİLECEĞİNİİ _________________ ALYAKGÜL peugeot 50cc sattym 15000km kanuni 90cc dvm :)12700km+ beni hayata ba?layan,yalan söylemeyen,ihanet etmeyen tek a?kym
Öküz bu düsüncesiz otomobil sürücüleri.. ne denirki.. Düsünceli olanlar da var ama onlarda kesin eski motosiklet sürücüsü yada aktif sürücüdür.. _________________ Speed up your life.
Killing me killing you..
Gecmıs olsun ya ıste dusunemıyolar motorcunun ne kadar zor duruma dusebılecegını sankı bız ınsan degılız uzaylıyız bıze mustahak Ucuz atlatmısssın allah bıdaha sana bole bı olay rastlatmasın O kafescıler ne zaman ogrenıcek motorcununda ınsan oldugunu _________________ Yamaha 535 Virago 98 model
35 AH 9452
Tarih: 11.11.2006 - 14:36 Mesaj konusu:
Klasik bi düşünce vardır.Yaaaa ben sollayayım, motor o ; yolun kenarına çekilir rahatça hep beraber geçeriz.Ama kenardaki ufak bi mıcır , su , çukurun bize nasıl sonuçlar getirebileceğini düşünmüyorlar.Amaç bir arabayı yada kamyonu 15 saniye önce sollayıp eve biraz daha erken gitmek.Umarım artık anlarlar motorunda onlar gibi bir taşıt olduğunu!
reddevil21, çok geçmiş olsun. _________________ COBHC
Klasik bi düşünce vardır.Yaaaa ben sollayayım, motor o ; yolun kenarına çekilir rahatça hep beraber geçeriz.Ama kenardaki ufak bi mıcır , su , çukurun bize nasıl sonuçlar getirebileceğini düşünmüyorlar.Amaç bir arabayı yada kamyonu 15 saniye önce sollayıp eve biraz daha erken gitmek.Umarım artık anlarlar motorunda onlar gibi bir taşıt olduğunu!
reddevil21, çok geçmiş olsun.
sağol burak _________________ ALYAKGÜL peugeot 50cc sattym 15000km kanuni 90cc dvm :)12700km+ beni hayata ba?layan,yalan söylemeyen,ihanet etmeyen tek a?kym
bikaç şehirde motor kullandım en rahat kullandığım yer adanaydı..sürücüler istemeden sıkıştırınca yanına gelip özür diliodu..ama çok pişkin bi bayan sürücü wardı o hariç _________________ Hergün güne? do?ar yeterki açyk olsun perdeler!!
vay be kardeş sizin oradakiler ne kadar medenimiş _________________ ALYAKGÜL peugeot 50cc sattym 15000km kanuni 90cc dvm :)12700km+ beni hayata ba?layan,yalan söylemeyen,ihanet etmeyen tek a?kym
Tarih: 11.11.2006 - 15:41 Mesaj konusu:
yok artık Adana'ya mı taşınsak.Tam bir hafta önce izmir bostanlıda devriliyordum tek şeritlik yolda beni saçma sapan bi şekilde geçmek isteyen bir varlık (insan diyemiyorum) yüzünden. Çok şaşırdım gerçekten _________________ COBHC
kardeş geçmiş olsun bunlar trafikte eğlenmeye devam ettiği sürece bizlar tehlike altındayız çook dikketli olmamız lazım.........45 plaka lılara dikkat..... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız