Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 8.12 Çarşamba günü Profilo-Timeout'da BOWLING oynuyoruz...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

8.12 Çarşamba günü Profilo-Timeout'da BOWLING oynuyoruz...
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
hakkan
Moderatör
Moderatör

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 08.12.2004 - 10:55    Mesaj konusu: 8.12 Çarşamba günü Profilo-Timeout'da BOWLING oynuyoruz... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam arkadaşlar,

Birkaç kez düzenlediğimiz Bowling organizasyonlarında çok eğleniyor olmamız bir kez daha ancak bu sefer farklı bir mekanda Bowling'e yönlendirdi bizi. Çok gülüyorum

Bu akşam her zamanki gibi yine saat 19.00'dan sonra PROFILO Alışveriş Merkezindeki TIMEOUT Bowling salonunda Bowling oynayacağız. Tabii ki oyuna herkes geldikten sonra yani 20, 21 gibi başlarız. O saate kadar buluşma noktamız Timeout olacak, herkesi bekliyoruz. Dil çıkarıyorum

(http://www.timeoutbowling.com/)

Evet, katılımcıları görelim...

Not: Fotoğraf makinem bu sefer yanımda ;-)
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Bakkalgazi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 08.12.2004 - 10:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakkan ben gelirim. 8)
Bakkalgazi Çevrimdışı Bakkalgazi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 08.12.2004 - 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o zaman ben geliyorum
Alıntı:

Not: Fotoğraf makinem bu sefer yanımda

19.00 sonra orda olmaya çalışıcam sevgiler saygılar hakkan bey
yaşa yaşa sen çok yaşa istanbul moderatörlerinin gururu hakkannnnn
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tuttifrutti
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 08.12.2004 - 11:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyice eğlenin bari ,fotolarda görelim Dil çıkarıyorum
tuttifrutti Çevrimdışı tuttifrutti Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
ares
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.12.2004 - 12:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mezar demiş ki:
o zaman ben geliyorum
Alıntı:

dunku topic nereye gitti hani bu tarafta olacaktık....

Leery D.omineer D.ud+ML
Başa dön
ares Çevrimdışı ares Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hakkan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 08.12.2004 - 12:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ares demiş ki:
mezar demiş ki:
o zaman ben geliyorum
Alıntı:

dunku topic nereye gitti hani bu tarafta olacaktık....

Mesafe kısa olduğu için senin yeterince hız yapamadığından yakındığın geldi kulağıma şöyle basacak bir yol olsun dedik, senin için burayı seçtik Ares Çok gülüyorum

Şaka bir yana Mezar'la konuşup diğer topic'i sildim, bunu açtım bu sabah.
ares
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.12.2004 - 12:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende hayalmı gordum demıstım 8) size ii eglenceler bu taraf olsa yarım saat ugrardım FENERBAHCEMİN basarısı icin stadda olacagımdan bu hafta katılamıyorum.

Leery D.omineer D.ud+ML
Başa dön
ares Çevrimdışı ares Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DeLiJ@PoN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.12.2004 - 13:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben kesin ordayım saat 21:00 de timeoutdayım. görüşmek üzere

En son DeLiJ@PoN tarafından 08.12.2004 - 15:13 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
DeLiJ@PoN Çevrimdışı DeLiJ@PoN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
lastsamuray
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.12.2004 - 14:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende geliyoruuummmmmmmm...... Dil çıkarıyorum
lastsamuray Çevrimdışı lastsamuray Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
GOGOXXX
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ISTANBUL / Bakyrk?y

MesajTarih: 08.12.2004 - 14:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkese iyi eğlenceler. Bende FENERBAHCEMIN macindayimm Dil çıkarıyorum
GOGOXXX Çevrimdışı GOGOXXX Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hakkan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 08.12.2004 - 14:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bizim toplantıların şu Fener'den çektiğini kimse çekmemiştir yaa. Daha şimdiden en sevdiğimiz 2 dostumuzu Fener'e kaptırdık Üzgünüm

Bi gün bombalayacağım valla şu stadı Çok gülüyorum
_SeXMaCHiNe_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/Be?iKTa?/TuZLa

MesajTarih: 08.12.2004 - 14:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saat 9 da orada olacam Çok gülüyorum
Başa dön
_SeXMaCHiNe_ Çevrimdışı _SeXMaCHiNe_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
fabrizio
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 08.12.2004 - 15:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bi aksilik olmazsa 21:00 gibi orda olcam...

Bakın bu yakaya geldiniz, havalar da güzelleşti... Hayat Avrupa Yakası'nda daha güzel...
denis
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.12.2004 - 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bi terslik olmazsa ben gelicem profiloya Çok gülüyorum :md:
Başa dön
denis Çevrimdışı denis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorize
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul / Merter

MesajTarih: 08.12.2004 - 18:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Birileri telefon numarası yazsın buraya ( benimkisi 0542-583 06 07 ) inşaallah bu sefer bir aksilik çıkmadan gelirim . 19:00 sonra profiloda olacağım İNŞAALLAH . TIMEOUT NERESİ ?
Başa dön
motorize Çevrimdışı motorize Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal