Tarih: 01.11.2006 - 17:20 Mesaj konusu:
Bluenight, _________________ bir mıh bir nalı kurtarır bir nal bir atı bir at bir komutanı kurtarır bir komutan bir orduyu bir ordu bir ülkeyi kurtarır.
Nemesis_YD, denen arkadaş sanırım sit-kom cu falan... talihsiz açıklamaları ve kendinisi başbaşa bırakıyorum... _________________ I wish your dreams ll become true!!
erden17@hotmail.com
bana göre Tekirdag da neden kask yok sorusunun cevabi , kontrollerin az olmasi yada polisin denetleme zafiyeti degil , insanlarimizin bilinclenme veya ögrenmeye isteksizligi olabilir.(bu Tekirdaga özgü bir sey degil tüm Türkiye icin gecerli) Insanlar merak etmedikleri sürece hic bir sey ögrenemezler, bilgiye ihtiyac duyulmadan ögrenilen seylerin , hem ögrenilmesi uzun sürer hem de kolay unutulur. Kask neden önemlidir ? neden takilmalidir ? vs vs milyon tane soru ekleyebilirsiniz.
bunu insanlar merak etmiyorlarsa takmazlarda ..
bunun disinda her bir sürücü belgesi sahibinin bir polis kadar kurallari bilmesi elzemdir. O zaman yani hepimizin Üniformasiz polis oldugumuz gün, kasksiz veya emniyet kemersiz sürücülerde yok denecek kadar az olacaktir diye düsünüyorum.
saygilarimla _________________ 13
kasksız kullanım olayının doğruluğuna bende inanmıyorum çünkü çorlu da gördüğüm kadarıyla su dağıtıcısı motorlu gençler bile kısa mesafede kask kullanıyor artı buradaki trafik denetimleri gerçekten sıkıdır afaki atıp tutan ve siteye yakışmayan arkadaşları da kınıyorum
Kayıt: Dec 05, 2005 Mesajlar: 3144 Nereden: oralarda bir yer!..
Tarih: 15.11.2006 - 08:41 Mesaj konusu:
şuan edirne uzunköprüdeyim kask takan kişi sayısı çok az o kask takanlarda ya polis den bu yüzden ceza yemiş kişiler yada soğuktan dolayı
kısacası kim ne derse desin bu edirne/uzunköprü nün çewresinde kask takan kişi sayısı çok az adamda r1 war o bile kask takmıyor ne diyeyim ben göya tanıdık _________________ (Oo) Bu imzAda anlatılan karakterler tamamen hayal ürünü değiLdir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız