Tarih: 05.11.2006 - 16:32 Mesaj konusu:
excavator_zx6 demiş ki:
Alıntı:
bu arada diojen hayırlı olsun
sorma tam dükkanın önüne koydular diyojenmidir nedir.adam sinopta 3 yıl yaşamış heykelini diktiler ben 24 senedir burdayım hala ortada bişi yok gelirsen beklerim.o yeni dikilen heykelin tam karşısında brıdgestone bayisi
alpayw, sakın oyle düşünme bak benim ki 100lük ama hiç önemli değil.. isterse 50 lik olsun.. Benim içimde o motosiklet aşkını yaşıyo olmam tüm motorlara bedel... En önemlisi motosiklete olan tutkudur sakın unutma...
Kayıt: Oct 03, 2006 Mesajlar: 539 Nereden: istanbul-bahçeşehir
Tarih: 05.11.2006 - 17:31 Mesaj konusu:
alpayw, saçma dememin sebebi düşüncendi yanlarına gittiğinde ''uzaklaş burdan sen motorcu bile diilsin'' demezler sana onun için saçma şimdi anladın mı nie saçma olduğunu _________________ ARTIK MCT DEĞİL 1100xx SAHİBİ
md de cc ayrımı olmaz.md liler her zaman kardeştir.md liler her zaman dosttur.sen şuna biniyon ben buna biniyom olmaz bizim sitede bisikletle bile gelebilirsin eğer yetişebilirsen....... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Tarih: 14.11.2006 - 22:17 Mesaj konusu:
arkadaşlar beşiktaşa gelemeyi çok istiyorum ama görevde oluyom arkadaşlarımla nargile içmeyi ne istedim ama inşallah diğer etkinliklere katılırım beni davet eden MD arkadaşıma şükranlarımı iletirim
Böyle topicler görünce kızmamak elde değil. Senin kendine özgüvenin yok mu, kendinle barışık değil misin ?
Sahip olduğun motorla mı değerlendirileceğine inanıyorsun.
Yapmayın böyle şeyler. Diğer arkadaşlar, üyeler arasında ki iletişim boyutunu yeterince açıklamışlar.
Gereksiz şeylere kafa takma
Tarih: 14.11.2006 - 22:51 Mesaj konusu:
Lowflyer demiş ki:
Böyle topicler görünce kızmamak elde değil. Senin kendine özgüvenin yok mu, kendinle barışık değil misin ?
Sahip olduğun motorla mı değerlendirileceğine inanıyorsun.
Yapmayın böyle şeyler. Diğer arkadaşlar, üyeler arasında ki iletişim boyutunu yeterince açıklamışlar.
Gereksiz şeylere kafa takma
fikirlerin için tşk ama ben onu geçtim takıntı vardı saolsun kimi arkadar ağır ithamlarda bulunda oldu
bunun yersiz olduğunuda söyleyen oldu sonuç artık takıntı yok nerde MD
görsem peşindeyim
Kayıt: Aug 10, 2005 Mesajlar: 1567 Nereden: İstanbul - Düzce
Tarih: 15.11.2006 - 12:02 Mesaj konusu:
Yalniz pesine takildigin arkadaslara dikkat et. Burada kardesiz diyip, caddede muhattap olmayan insanlarin pesine takilma _________________ Arkadaşlıklar Neden En Az Bir Çıkara Dayalı ???
alpayw, konunun M D üyelik teorisi ile ilgisini çözemedim. İyi bir motorcu mobiletini veya scooterını, onca pahalı motorlar arasına gururla çekebilendir _________________
[/url]
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız