Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - M D üyelik teorisi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

M D üyelik teorisi

M D üyelik teorisi
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çorum

MesajTarih: 05.11.2006 - 16:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum cıdden sen ayıp etmıssın. ben orda olsaydım mobıletle yetısmeye calısırdım onlara Göz kırpıyorum bu fırsat kacmazdı(yasasın 2 teker Delirdim )
Başa dön
DoGaN_FaLcOn Çevrimdışı DoGaN_FaLcOn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
alpayw
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.11.2006 - 16:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

excavator_zx6 demiş ki:
Alıntı:

bu arada diojen hayırlı olsun

sorma tam dükkanın önüne koydular diyojenmidir nedir.adam sinopta 3 yıl yaşamış heykelini diktiler ben 24 senedir burdayım hala ortada bişi yok İstemiyorum gelirsen beklerim.o yeni dikilen heykelin tam karşısında brıdgestone bayisi OK
biliyorum tam garajın karşısında inşallah
Başa dön
alpayw Çevrimdışı alpayw Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
photokwo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Lüleburgaz

MesajTarih: 05.11.2006 - 16:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alpayw, sakın oyle düşünme bak benim ki 100lük ama hiç önemli değil.. isterse 50 lik olsun.. Benim içimde o motosiklet aşkını yaşıyo olmam tüm motorlara bedel... En önemlisi motosiklete olan tutkudur sakın unutma... Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum
Başa dön
photokwo Çevrimdışı photokwo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
alpayw
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 05.11.2006 - 16:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxrhalit, bundan sonra takılacam motorumun arkasınada yazacam büyüyünce RACING olacam Alkışlıyorum
Başa dön
alpayw Çevrimdışı alpayw Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
badboyinist
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-bahçeşehir

MesajTarih: 05.11.2006 - 17:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alpayw, saçma dememin sebebi düşüncendi Göz kırpıyorum yanlarına gittiğinde ''uzaklaş burdan sen motorcu bile diilsin'' demezler sana onun için saçma şimdi anladın mı nie saçma olduğunu Bravo
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.11.2006 - 19:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sizlere böyle bi ayrımcılıgın olmadıgı için bi kac BURSA MD TOPLANTISI RESMİ ATIYORUM Bravo

eskişehirli 26 MD ile buluşmamız ve başta R6
http://img118.imageshack.us/img118/1794/photo0021qv7.jpg
http://img300.imageshack.us/img300/9647/11062006009oi1.jpg

İSTANBUL MD İLE BULUŞMAMIZ
BU RESİME ÖZELLİKLE DİKKAT Bravo

Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
CLAW
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aşkın olmadığı yerden

MesajTarih: 05.11.2006 - 19:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

öğrenmek istiyorum motor delisi kategorisinde kaç cc olmalı yada etkinliklere kimler gire bilir saygılarımla

dostum MD yiz biz burası avrupa birliği değil ki kriterleri olsunsen deli ol yeter ama motor delisi tabiki Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 05.11.2006 - 19:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

md de cc ayrımı olmaz.md liler her zaman kardeştir.md liler her zaman dosttur.sen şuna biniyon ben buna biniyom olmaz bizim sitede bisikletle bile gelebilirsin eğer yetişebilirsen.......
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
alpayw
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 14.11.2006 - 22:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar beşiktaşa gelemeyi çok istiyorum ama görevde oluyom Öfkeliyim arkadaşlarımla nargile içmeyi ne istedim ama inşallah diğer etkinliklere katılırım Alkışlıyorum beni davet eden MD arkadaşıma şükranlarımı iletirim
Başa dön
Lowflyer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Alanya-Ist

MesajTarih: 14.11.2006 - 22:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Böyle topicler görünce kızmamak elde değil. Senin kendine özgüvenin yok mu, kendinle barışık değil misin ?

Sahip olduğun motorla mı değerlendirileceğine inanıyorsun.
Yapmayın böyle şeyler. Diğer arkadaşlar, üyeler arasında ki iletişim boyutunu yeterince açıklamışlar.
Gereksiz şeylere kafa takma Bravo
Başa dön
Lowflyer Çevrimdışı Lowflyer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alpayw
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 14.11.2006 - 22:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Lowflyer demiş ki:
Böyle topicler görünce kızmamak elde değil. Senin kendine özgüvenin yok mu, kendinle barışık değil misin ?

Sahip olduğun motorla mı değerlendirileceğine inanıyorsun.
Yapmayın böyle şeyler. Diğer arkadaşlar, üyeler arasında ki iletişim boyutunu yeterince açıklamışlar.
Gereksiz şeylere kafa takma Bravo
fikirlerin için tşk ama ben onu geçtim takıntı vardı saolsun kimi arkadar ağır ithamlarda bulunda oldu
bunun yersiz olduğunuda söyleyen oldu sonuç artık takıntı yok nerde MD
görsem peşindeyim
Başa dön
MiC_CheCK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul - Düzce

MesajTarih: 15.11.2006 - 12:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yalniz pesine takildigin arkadaslara dikkat et. Burada kardesiz diyip, caddede muhattap olmayan insanlarin pesine takilma

Dostlarımın Ücreti Pahalı !!!

Başa dön
MiC_CheCK Çevrimdışı MiC_CheCK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
xenox
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.11.2006 - 12:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gel arkadan takıl bız senı cekerız ne olacak kı kucuk cc olsa gıtmıyomu yurumuyo mu gercı yurumesede fark etmez ama
Başa dön
xenox Çevrimdışı xenox Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 15.11.2006 - 12:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alpayw, konunun M D üyelik teorisi ile ilgisini çözemedim. İyi bir motorcu mobiletini veya scooterını, onca pahalı motorlar arasına gururla çekebilendir Bravo

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KoRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 15.11.2006 - 12:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum olurmu hiç motor tutkunu olman yeterli herkezde motor olucak diye bir kayde mi var. onemli olan bu işi sevmen..
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal