Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 15.11.2006 - 22:17 Mesaj konusu:
ABDnin Georgia eyaletinde kadın sünnetiyle ilgili ilk davada, jürinin, 2 yaşındaki kızını sünnet etmekten suçlu bulduğu Khalid Adem 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
MİAMİ - Mahkeme, Etiyopya kökenli 31 yaşındaki Khalid Ademi, 2 yaşındayken kızını makasla sünnet ederek çocuğuna karşı kötü muamelede bulunmak ve şiddet uygulamaktan 10 yıl hapse mahkum etti. _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Rabbit, aynux, çok merak ediyorum senin yada çocuğunun yada yakınının başına bu istismarlardan bir tanesi gelse bu kadar SUSKUN kalabilir misin?"Susun Rezil oluyoruz "diyebilir misin?(KİMSENİN BAŞINA GELMESİNİ İSTEMEM.)
Rabbit arkadasim benim cocuguma veya yakinima boyle bisey gelse devletin polis, mahkemeleri, savcisi, hakimi, gibi seyler var. (bu ulkede adalti saglasinlar diye vergi oduyoruz ve onlarda maas aliyor) Ben bunu diyorum. Bu ulke oyle basi bos bi ulkeimis gibi konusuluyor. Ben de kanunlar yolu ile sorunumu cozer suclulari cezalandirilmasini isterim. (insanlarin kurdugu sistem bunu gerektiriyor) Oyle medyada internette benim basima boyle seyler geldi deyip bagirarak kendimi ve cocugumu rezil etmem. Beli bi kisim medyaninda bu isten rant saglamasini istemem. Eger bu yolu seciyorsaniz size bi sey demem.
Sevgili aynux, bizim de anlatmak istediğimiz bu.Şuan ki yasalar yeterli değil,yapılan ihbarlar ciddiye alınmıyor.
Çocuk istismarı suçtur. Bu suçu işleyenlerin cesasız kalmasını istemiyoruz
Çocuk istismarı ;
1-Fiziksel İstismar (Şiddet),
2-Cinsel İstismar ,
3-Duygusal İstismar ve Çocuk İhmali,
*Çocuklarımızı bu gibi insanlardan korumak için onları telaşa ve korkuya sevk etmeden eğitmeliyiz...
*Yasa boşluğunun bir an önce doldurulmasını ve bu suçları işleyenlerin cezalarının caydırıcı nitelikte olmasını istiyoruz
.............
ÇOK GEÇ OLMADAN YARINLARIMIZA SAHİP ÇIKALIM İSTİYORUZ...
Umuyorum anlaşabilmişizdir.. _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Sayın Rabbit bu konuda inanılmaz bir inanç ve azimle müthiş bir mücadele başlatmış. Kendisini yüklendiği misyondan ötürü tebrik eder ve bu konuda kendisine sonuna kadar destek verilmesi gerektiği inancımı belirtmek istiyorum..
Tarih: 18.11.2006 - 15:36 Mesaj konusu:
Valla hergun radyonun basında bende bas bas baarıyom ama kimse tınlamıyo bıle.gıtgıde vahsi kapitalizmin esiri oluyorus.
bu arada dınlemek ısteyen olursa hafta içi 4-6 arası yayındayım www.bolufm.com
memomoto, Kamuoyu olarak verilen tepkilerin işe yaramadığını düşünmeyin.İnanın, yaramıyor gibi görünsede çoğu suç makinasını sindirmeyi başarıyoruz..Bu arada mesaj yazarken lütfen Türkçe'yi düzgün kullanalım.Yayınını dinlemeye çalışacağız.. _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
hep hayır diyoruz ama hayır demek yetmiyor tek sebebi eğitimsizlik eğitim şart herşeyin çözümü eğitim bence yinede hayııııırrrrrrrrr diyorumm..
asil dikkat edilmesi gereken nokta bu..
egitim sart. laik ve gercek bir egitim.
hukumetimiz suclar arttikca polis sayisini artiracagina, cozum yollari arasaydi son birkac senede zaten basini almis suclar katlanmazdi.
egitimsiz insanlarin cobanin koyunlarindan hicbirfarki kalmaz.
once egitim vereceksin, sonra is imkani saglayacaksin. _________________ kasma, rahat ol ..
Dünyanin sonu yakin kiyamet alamatleri başladi ve başliyali cook oldu buna bi şekilde dur demek lazim ama nasil ya yakalayip meydan icinde işkence olarak aci icinde kivrim kivrim Ö L D Ü R Ü C E N acimadani...
arkadaşlar yine şok oldum POSTA gaztesinde ki ana sayfa alt sağ kösesi Ege-Akdeniz'de çocuk seks'i otelleri.. buna bi durrrrrrrr diyecek kimse yok mu...!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız