bende henüz anne değilim bu dünyaya bir canlı getirmeyi istemiyorum eğer biz artık bu kadar iğrençlikler içinde olacaksak böyle bir dünya olmaz olsun sonu gelsin vallahi dayanılır gibi değil.inşallah cezaları en kısa zamanda verilir.tepkisiz kalmayalım arkadaşlar....
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 15.11.2006 - 22:19 Mesaj konusu:
Amasya'da ilköğretim öğrencisi 14 yaşındaki kızın başına gelenler tüyler ürpertici.
Amasya'nın Göynücek Yatılı İlköğretim Okulu öğrencisi D.K'yı (14)yaklaşık bir yıl süre ile çeşitli zamanlarda alıkoyarak tecavüz ettikleri iddiasıyla 10 kişi gözaltına alındı.
Yaşları 22 ile 43 arasında değişen bu kişiler nöbetçi mahkemece tutuklandı. Olayla ilgili olarak iki kişi de aranıyor.
Talihsiz kız D.K'nın Samsun Ruh Sağlığı Hastalıkları Hastanesinde tedavi altına alındığı bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Tarih: 19.11.2006 - 09:04 Mesaj konusu:
Valla ıçımden bu ınsanlar kıtır kıtır kesmek gelıo kusura bakmaın bole konular gundeme gelınce delırıom.bu ınsanların yaptıkları yanına kalmas,turkıyede
tecavuz suçundan içeri girenlerin basına az cok ne geldıını çoğumuz bılıoruz.Şunu söleyebılırım o ınsanların hapıs çekmekle bitmes.çıktıklarında cinsiyetleri deişmiş olursa şaşmayın.
Bari adalet hakketlerı cezayı vermio mahkum arkadaslardan cezalarını beklıyoruz.
selam arkadaşlar.gaziantep den sercan.bu adamları ayaklarından asacaksın,yedikleri ağızlarından gelene kadar sallandıracaksın.kendi pisliklerinde boğulsunlar.
ben bunu bir katliam olarak değerlendiriyorum... tepkisiz kalan ve halada tepkisini göstermeyenleride o insan sıfatı altında geçen, 1 gram vicdanı olmayan varlıkların yaptıklarına göz yumdukları için kınıyorum.. kelimeler öfkemi anlatmakta yetersiz kalıyor .. Lanet olsun bunu yapanlara,yaptıranlara ve göz yumanlara..
merhaba arkadaşlar bu nedir bu ne bicim vijdansizlik bu margerita güzel yazmiş sanada teşekürler rabbit sevgiler taner
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3 ... 10, 11, 12
12. sayfa (Toplam 12 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız