Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - TVS APACHE NBC MOTOR DA !!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

TVS APACHE NBC MOTOR DA !!!

TVS APACHE NBC MOTOR DA !!!
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Motosiklet Mağazaları-Sürücü Kursları-Sektörel Şirketler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
NBCmotors
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 15.11.2006 - 09:46    Mesaj konusu: TVS APACHE NBC MOTOR DA !!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Uzun bir süredir beklenen TVS motor un APACHE model i nihayet Türkiyeye geldi ve ilk olarakta NBC motor da satışa sunuldu...

İsotlar grup güvencesi ile türkiyeye getirilen ve avrupada tasarım ödülü kazanan TVS APACHE ülkemizde uzun bir süredir beklenmekte. İsot grup başkanı söylemlerinde Türkiye ye gerçekten kaliteli bir marka getirdiklerini ve kalıcı olmak istediklerini beyan etti...

TVS Apache 3.850 + plaka ( 200 ytl ) ile NBC motorda satışa sunulmuştur...

Kredi kartına taksit imkanı ve kişiye özel 36 ay a kadar banka kredisi ile TVS Apache sahibi olabilirsiniz...

Motor: 4 zamanlı hava soğutmalı
Motor hacmi: 147.5cc
Max Güç: 13.5hp
Max Tork: 12.3nm
Kompresyon Oranı: 9.5:1
Şanzıman: 5 vites
Süspansiyon: Ön teleskopik çatal, arka gazlı süspansiyon
Frenler: Ön 240mm Disk, arka 130mm kampana
Lastikler: Ön 90.90.17, arka 100.80.18
Dingil Mesafesi: 1260mm
Ağırlık: 136 kg
Yakıt Deposu: 16 Lt

Başa dön
NBCmotors Çevrimdışı NBCmotors Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 15.11.2006 - 10:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cidden güsel motor..Çok fazla alıcı olcaktır buna...Ybr ye bi rakip daha çıktı desenize..Bizim sitede '' cc03 '' nickli arkadaş bundan almak istiyodu o da görünce buraya cevap yazar Bravo

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
heroone
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.11.2006 - 10:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sahsen benim hosuma gitmedi Ağlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.11.2006 - 10:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet kaliteli gözüküyor hem ybrden hem titan dan
Başa dön
meisli07 Çevrimdışı meisli07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
chaos106
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 15.11.2006 - 10:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

extrailt demiş ki:
evet kaliteli gözüküyor hem ybrden hem titan dan

yok daha neler İstemiyorum
Başa dön
chaos106 Çevrimdışı chaos106 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 15.11.2006 - 10:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaliteyi resimde görünce anlayabilen arkadaşlarda varmış.. Çok gülüyorum Yanlız isim biraz tuhaf geldi bana apache Gülümsüyorum adama demesinler sora kendide motoruda apache.. Çok gülüyorum
NBCmotors
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 15.11.2006 - 10:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar kalite olarak üst seviyede bir motor avrupada tasarım ödülü ve teknolojisi ile ödül almıştır...Tabiki marka olarak bilinmediği ve piyasada yeni olduğu için insanların tereddütleri normal...Zamanla türkiyedeki laik olduğu yeri bulacaktır kanaatindeyim...
Başa dön
NBCmotors Çevrimdışı NBCmotors Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ysrdnc
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.11.2006 - 10:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ikinci eli önemli..ybr kadar tutulurmu acaba..
aderzo
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: EDYRNE

MesajTarih: 15.11.2006 - 10:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fiyatı 3.349.000 bakın sitesine http://www.tvsturkiye.com/
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 15.11.2006 - 11:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aderzo demiş ki:
fiyatı 3.349.000 bakın sitesine http://www.tvsturkiye.com/

okadar para ona cok bence onu alcagıma cbr alırım daha ıyı Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 15.11.2006 - 11:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NBCmotors, bu yaptığınız düpedüz bir reklam oluyor ki bu tür girişimler site adminlerince hiç hoş karşılanmaz. Umarım izin almışsınızdır... Bu biiir!

İkincisi, çok geç kaldınız çünkü Honda CBF150 TR de satışa sunuldu ve üstelik CBF nin fiyatı sizin motosikletinize kıyasla çok uygun!
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 15.11.2006 - 11:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NBCmotors, nası arkadaşım bu motorlar bende aydında bayisiyim banada geldiler verelim die daha almadım nası bindinmi çekiş sağlamlık felan tvs kalitelidir ama bide senden duyalım bende getirmeyi düşünüyorum
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 15.11.2006 - 12:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cumoni, Adamlar sponsor zaten abi.
NBCmotors
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 15.11.2006 - 12:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cumoni kardeşim evet düpedüz reklam yapıyorum çünki kadirr in dediği gibi sitenin sponsorlarındanım Göz kırpıyorum Delirdim

arkadaşlar sitedeki rakam ilk gelecek fiyatıdır malesef distiribitör firmlara konan kota yüzünden fiyat 3850 ye çıkmıştır...

Evet cbf 150 geldi aynı zamanda cbf 150 de satıyorum apache de satacağım ama apachenin artıları biraz daha fazla gibi şu an yedek parça konusundada distiribitör firma garanti veriyor ve arkasındaki isimde kuvvetli bir grup...

shadow-750 Arkadaşım motor gayet güzel ve kullanışlı kullandık yol tutuşu şehir içi yakıt sariyatı beklenilenin üzerinde inşallah herkes için hayırlısı olur diyelim snde al koy kenera derim ben...
Başa dön
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 15.11.2006 - 13:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hiç fena gözükmüyor verileride güzel aslında ama yakından bi görmek lazım diyorum
eline sağlık kardeşim teşekkürler
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Motosiklet Mağazaları-Sürücü Kursları-Sektörel Şirketler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal