Tarih: 15.11.2006 - 09:46 Mesaj konusu: TVS APACHE NBC MOTOR DA !!!
Uzun bir süredir beklenen TVS motor un APACHE model i nihayet Türkiyeye geldi ve ilk olarakta NBC motor da satışa sunuldu...
İsotlar grup güvencesi ile türkiyeye getirilen ve avrupada tasarım ödülü kazanan TVS APACHE ülkemizde uzun bir süredir beklenmekte. İsot grup başkanı söylemlerinde Türkiye ye gerçekten kaliteli bir marka getirdiklerini ve kalıcı olmak istediklerini beyan etti...
TVS Apache 3.850 + plaka ( 200 ytl ) ile NBC motorda satışa sunulmuştur...
Kredi kartına taksit imkanı ve kişiye özel 36 ay a kadar banka kredisi ile TVS Apache sahibi olabilirsiniz...
Motor: 4 zamanlı hava soğutmalı
Motor hacmi: 147.5cc
Max Güç: 13.5hp
Max Tork: 12.3nm
Kompresyon Oranı: 9.5:1
Şanzıman: 5 vites
Süspansiyon: Ön teleskopik çatal, arka gazlı süspansiyon
Frenler: Ön 240mm Disk, arka 130mm kampana
Lastikler: Ön 90.90.17, arka 100.80.18
Dingil Mesafesi: 1260mm
Ağırlık: 136 kg
Yakıt Deposu: 16 Lt
Kayıt: Aug 10, 2006 Mesajlar: 2217 Nereden: Ankara/Ümitköy
Tarih: 15.11.2006 - 10:00 Mesaj konusu:
Cidden güsel motor..Çok fazla alıcı olcaktır buna...Ybr ye bi rakip daha çıktı desenize..Bizim sitede '' cc03 '' nickli arkadaş bundan almak istiyodu o da görünce buraya cevap yazar _________________
[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b]
Tarih: 15.11.2006 - 10:33 Mesaj konusu:
Arkadaşlar kalite olarak üst seviyede bir motor avrupada tasarım ödülü ve teknolojisi ile ödül almıştır...Tabiki marka olarak bilinmediği ve piyasada yeni olduğu için insanların tereddütleri normal...Zamanla türkiyedeki laik olduğu yeri bulacaktır kanaatindeyim...
Tarih: 15.11.2006 - 11:35 Mesaj konusu:
NBCmotors, bu yaptığınız düpedüz bir reklam oluyor ki bu tür girişimler site adminlerince hiç hoş karşılanmaz. Umarım izin almışsınızdır... Bu biiir!
İkincisi, çok geç kaldınız çünkü Honda CBF150 TR de satışa sunuldu ve üstelik CBF nin fiyatı sizin motosikletinize kıyasla çok uygun! _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
Tarih: 15.11.2006 - 12:22 Mesaj konusu:
cumoni kardeşim evet düpedüz reklam yapıyorum çünki kadirr in dediği gibi sitenin sponsorlarındanım
arkadaşlar sitedeki rakam ilk gelecek fiyatıdır malesef distiribitör firmlara konan kota yüzünden fiyat 3850 ye çıkmıştır...
Evet cbf 150 geldi aynı zamanda cbf 150 de satıyorum apache de satacağım ama apachenin artıları biraz daha fazla gibi şu an yedek parça konusundada distiribitör firma garanti veriyor ve arkasındaki isimde kuvvetli bir grup...
shadow-750 Arkadaşım motor gayet güzel ve kullanışlı kullandık yol tutuşu şehir içi yakıt sariyatı beklenilenin üzerinde inşallah herkes için hayırlısı olur diyelim snde al koy kenera derim ben...
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 15.11.2006 - 13:13 Mesaj konusu:
hiç fena gözükmüyor verileride güzel aslında ama yakından bi görmek lazım diyorum
eline sağlık kardeşim teşekkürler _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız