SradCaN,
Söyle o eski işe yaramaz kaptan bozuntusuna senin aracılığınla değil kendi yazsın..Bide o altında ki 1000RR lamı gececekmiş beni .... _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
bugün sokaktaki çocuğa bile sorsanız HAYABUSA nın motor olduğunu bilir. fazla söze gerek yok bence. belki zzr1400 daha performanslı olabilir ama namı olan tek makine HAYABUSA...
Tarih: 16.11.2006 - 08:50 Mesaj konusu:
benim işim kawasaki ve en tepe noktasında . kawasakinin amerikan versiyonu zx14 diye cıkıyor avrupa versiyonu zzr1400 olarak cıkıyor sanırım bunu daha iyi araştırırsanız gorürsünüz !!!! ve en önemlisi cocours 14 olarak tabir ettiginiz motorun avrupa versiyonu 2007 agustos ayında gtr 1400 olarak gelecek tamamen aynı motordur !!!
bu arada sakın amerika versiyonlarını avrupa versiyonlarıyla karıstırmayın isim degişikliği hariç hicbir farkları yoktur!!!
www.muzzys.com adresine girerseniz zzr1400 nos kiti ayrıca zx10 turbo 500 hp modellerini görebilirsiniz sanırım yapılan modifiyelerle yeterince hızlı oluyor bu söylememin sebebi türkiyeye gelipte modifiye yapılmamış hayabusa yok bu yüzden hızlı olduğu sanılıyor ki ben sahsen görüp bildiğimi söylüyorum cünkü hayabusalar ilk geldiğinde sina beyin bütün gelen motorlara (hayabusa) piston beyin eksoz v.s. (yoshimura) getirip taktırdığını kendim görüyordum !!! hızlı ölcülerini bunları göz onüne alarak tartışılmalı !!!!
_________________ ~~((-_-))~~ If I should stay I would only be in your way So Ill go but I know Ill think of you every step of the way I will always love you~~((-_-))~~
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız