Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 8.12 Çarşamba günü Profilo-Timeout'da BOWLING oynuyoruz...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

8.12 Çarşamba günü Profilo-Timeout'da BOWLING oynuyoruz...

8.12 Çarşamba günü Profilo-Timeout'da BOWLING oynuyoruz...
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
hakkan
Moderatör
Moderatör

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 08.12.2004 - 18:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Profilo'ya girip hemen girişteki danışmaya sorun Timeout'u size gösterirler.

Ulaşamayan, bulamayan beni arayabilir;

Hakan: 0533 813 5959
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Aysun
Üye
Üye

MesajTarih: 08.12.2004 - 18:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende geliyorum Dil çıkarıyorum
Bu demek oluyor ki toplantı sadece 3 kişi olacak :oops:

Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Aysun
Başa dön
Aysun Çevrimdışı Aysun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
fujin
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 08.12.2004 - 18:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelirsem hepinizle gorusuruz
hakkan
Moderatör
Moderatör

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 08.12.2004 - 19:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merak etme Aysun en az 8-9 kişi olacağız.

Hem sayıdan çok eğleniyor olmamız önemli. 30 kişi olduğumuzda da ortamda sıkıldığını ifade edenleri de duydum. Amaa bugün çok eğleneceğiz, tabii sadece gelenlerle Göz kırpıyorum
motorize
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul / Merter

MesajTarih: 09.12.2004 - 11:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dün akşam gelen tüm arkadaşlara teşekkürler sonlara doğru sradcan ve narkoz'un katılımıyla 12-13 kişilik bir güruh oluşturduk ve line 12 de her iki oyundada kuzey 1. ben 2. oldum bu arada delijapon da ilk dörde girmeyi başardı Çok gülüyorum Çok gülüyorum neticede güzel bir akşamdı kaçıranlar adına üzgünüz .............
Sanırım resimleri bu gün siteye gönderirler.

Mezar gene geliyorum dedin ve gene gelmedin (birde fotograf makinemi getiriyorum diyordun) Umarım bir sorun yoktur ve geçerli bir sebebin vardır. Dil çıkarıyorum

motorize

BMW R 80 GS

:!: TEKRAR HIZ YAPABİLMEK İÇİN ÖNCE GÜVENLE DURMAN GEREK :!:
Başa dön
motorize Çevrimdışı motorize Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
pride
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: gebze kocaeli

MesajTarih: 09.12.2004 - 11:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi resimler nerde olen oldu uykuyami kaldiniz nedir hadi
motorize
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.12.2004 - 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sanırım en iyi hakkan gelenlerin listesini yapar öyle değilmi hakkan ?

motorize

BMW R 80 GS

Başa dön
motorize Çevrimdışı motorize Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
_SeXMaCHiNe_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/Be?iKTa?/TuZLa

MesajTarih: 09.12.2004 - 11:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hanı resımleeeer aaa benım skorum da ıyıdı Çok gülüyorum aksam Eve gıdınce bende bırkac resım koyacam toplantı sonrası ufak bır tur yaptık.
Başa dön
_SeXMaCHiNe_ Çevrimdışı _SeXMaCHiNe_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
ares
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.12.2004 - 11:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

skorları ınsallah cekmısınızdır kendıme rakıp arıyorumda tasdıklenmesı gerek...

Leery D.omineer D.ud+ML
Başa dön
ares Çevrimdışı ares Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
trendy
Moderatör
Moderatör

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.12.2004 - 12:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir aksilik çıkmazsa bende geliyorum. Dil çıkarıyorum
trendy Çevrimdışı trendy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
_SeXMaCHiNe_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/Be?iKTa?/TuZLa

MesajTarih: 09.12.2004 - 12:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

bir aksilik çıkmazsa bende geliyorum.

??? nereye gelıyorsun abi ¿¿¿
Başa dön
_SeXMaCHiNe_ Çevrimdışı _SeXMaCHiNe_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
motorize
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.12.2004 - 13:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

trendy,
Alıntı:

bir aksilik çıkmazsa bende geliyorum.

Günaydın !!!!!!!!!!
Biraz rötarlı oldu ama (bu yazışmalar 08/12/04 içindi )......... Yoksa sen önümüzdeki haftaki buluşmadanmı bahsediyorsun ? Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

motorize

BMW R 80 GS

Başa dön
harunracing
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Ykitelli

MesajTarih: 09.12.2004 - 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelemedik bari iyi eğlendiğinizi gösteren fotoları görelim nerde kaldı ? ?
Başa dön
harunracing Çevrimdışı harunracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ares
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.12.2004 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

trendy demiş ki:
bir aksilik çıkmazsa bende geliyorum. Dil çıkarıyorum

zaten aksılık cıkardı bugun bıle olsa........ Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum

Leery D.omineer D.ud+ML
Başa dön
ares Çevrimdışı ares Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
lastsamuray
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.12.2004 - 19:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyler çok üzgünüm resimleri ben çektim ama sabah notebook'a resimleri atarken yanlışlıkla sildimmmmmm Ağlıyorum

affedin beniiii kendimi cezalandıracam . hafta sonu motoruma 2 saat az binecem. cezanın büyüklüğünü sizler bilirsiniz.
lastsamuray Çevrimdışı lastsamuray Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal