Bu bölümde Karayolları Trafik Kanununun 116. maddesine istinaden İstanbul’da Trafik Polisleri ve Fahri Trafik Müfettişleri tarafından aracınızın tescil plakasına yazılan cezalar yeralmaktadır. Sürücü belgenize yazılan cezalar bu bölümde yer almamaktadır. Sorgulama sonuçları bilgi mahiyetinde olup resmi evrak niteliği taşımamaktadır. Aracınızın ayrıntılı trafik ceza borçlarını öğrenmek için nakil vasıtaları vergi dairesine başvurunuz. _________________ Honda XT650 TransAlp
İzmir, TR
Plaka olayı tamamda, Yaya cezalarını nerden öğrenicez.
Bende 2 tane varda.
Hatta birinin altına imza atmadım ve onu hala ödemedim.
Kapıma dayanırlarmı? Nolcak benim halim.
Kayıt: Nov 18, 2004 Mesajlar: 1181 Nereden: Ystanbul/Bostanci
Tarih: 16.12.2004 - 16:23 Mesaj konusu:
Yaya cezaları yaklaşık olarak 30-40 yıl arası sene sonra size ulaşır... Merak etmeyin yani... :-D Ülkemizde sistem süper... Babamın ben kaç tane ceza yırtıp attığını bilirim... Daha gelmediler bile... Faizi de komik oluyor... Ödemeyince daha ucuza geliyor... %100 artmış faizle ama düşünsenize 10 yıl öncesinin parasını... 8) _________________ *Arda Büyükyüksel* *0 Rh(+)*
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız