Bırakın bunları yaaa nasıl olurda bir honda ya bir yamaha ya rakip gösterebilirsiniz bu motoru !!! ???
Artıları var diyen arkadaşlar saysınlar bakalım neymiş o cbf den artı olan yönleri
Arkasında çok kuvvetli bi firma var diyen kardeş o firma honda yada yamahanın firmalarından daha mı büyük.
Niyetim motorunuzu karalamak yada kötülemek değil ama bazı değişmez gerçekler var.Bunları gözarda etmemek lazım .
Bende motorsiklet satıcısıyım ama sattığım motorları ne yamaha ile nede honda ile kıyaslamıyorum.Çünkü honda yamaha suzuki bu piyasanın liderleri JAPON'lar bu işi biliyorlar
güzel bir makinaya benziyor,tasarım gercekten cok hoş yeni başlıcak olanlar düşünebilir diye tahmin ediyorum tabi fiyat biraz daha az olsa daha cook tutulur _________________ Plakasından belli 46'lık işte!!!
2006 CBR 600 RR PowerCommander & DynojetKit & Full Akrapovic
motor güzelde onun aynaları yokmu acaba...bende kaliteli bişeye benzetemedim kang danın böyle bir motoru vardı ona benziyor ama yinede güzel gibi..... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
beyler motoru gormeden karar vermeyın cbf 150 alacaktım ama yan yana bir koyun istersenız bu makına manyak valla kesın aldım bu motoru yılbasından sonra durus manyak valla yakından bı gorun derim _________________ 250 R HYOSUNG
Kayıt: Mar 16, 2005 Mesajlar: 618 Nereden: ISTANBUL/Bostancy
Tarih: 17.12.2006 - 22:00 Mesaj konusu:
3850 pazarlıksız fiyatımı napıyosunuz %100karlamı satılıyor nedir ybr bile okadar diildir heralde fiyatını bilmiyorum ama.neyse satabilirseniz helal olsun. _________________ DÜZ YOLDA ESERIM, MAKASTA GEÇERIM, VIRAJDA KAYARIM. NE GTI NE STI NE GSI.HEPSI HIKAYE ! MOTORCUYUM BEN G E Ç I L M E Z I M ! ! ! since1998 Licensed by YAMAHA-R1
YAMAHA-R1 SERİ ÜRETİMİ OLAN "DÜNYANIN EN İYİ MOTORU!!"
TVS' i sitesinden inceledim. Hem üreticisi hemde distribütörü sağlam. 2001 yılına kadar Suzukiye üretim yapmışlar; dostça ayrılmışlar. Hindistan firması...
motor tasarım olarak güzel ama arka süspansiyon sistemi yıllar öncesinden kalma. artık kalmadı böyle süspansiyon sistemi. er-5'inkide böyledi, hala böylemi bilmiyorum ama çok itici geliyor bana. _________________ Honda 600F -
valla bana kalırsa ybr nın bu makınanın yanında lafı bıle olmaz ybrnın fıyatı fazla bıle tas catlasa 2500 yapar bu makınada 3000 yapar ama yenı gelen yasa nedenı ıle bu markanın fıyatına 200 dolar zam gelmiş yoksa gercek fıyatı 3500 olması lazım ama deger makınaya valla ybr veya cbr alacagıma bunu alırım hiç değilse tip var sağlamlık desen oda fazlasıyla var ee sorun nerde yok tıpı cok guzel ocak basında altımda makına _________________ 250 R HYOSUNG
Kayıt: Oct 02, 2005 Mesajlar: 2106 Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)
Tarih: 19.12.2006 - 15:00 Mesaj konusu:
NBCmotors, 3850+200 sence mantıklı mı cbf 150 3490ytl motor güzel olabilir ama hondadan daha mı iyi şimdi, bukadar da fiyat çekilmezki motora
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
NBCmotors, bi de şu 36 ay krediden bahset aylık nekadar taksit olcak belki alabiliriz, bu aralar almayı düşünüyorum böyle bişey ama cidden pahalı _________________ Uyan ey gözlerim gafletten uyan
Uyan uykusu çok gözlerim uyan
Azrailin kastı canadır inan
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız