Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - TVS APACHE NBC MOTOR DA !!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

TVS APACHE NBC MOTOR DA !!!

TVS APACHE NBC MOTOR DA !!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Motosiklet Mağazaları-Sürücü Kursları-Sektörel Şirketler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
tr_select
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: oralarda bir yer!..

MesajTarih: 15.11.2006 - 13:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

daha önce böle bir haber çıkmıştı gelicek diye en sonunda gelmiş be Dil çıkarıyorum

güzel motora benziyor ama fiyat biraz pahalı gibi geldi Üzgünüm
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
onurnas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Söke/aydyn

MesajTarih: 15.11.2006 - 13:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kalitesini bilemem ama.Motorun tasarımını çok beğendim.

97-98 Kinetic honda,98-00 Kymco spanking,00-04 Honda Titan,04-07 Kawa zx6r,07-... Yamaha FZ6
Başa dön
onurnas Çevrimdışı onurnas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
photokwo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Lüleburgaz

MesajTarih: 15.11.2006 - 13:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TVS nin kalitesi tartışılmaz Alkışlıyorum ... incelemek isterdim.. OK
Başa dön
photokwo Çevrimdışı photokwo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
chaos106
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.11.2006 - 10:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bırakın bunları yaaa nasıl olurda bir honda ya bir yamaha ya rakip gösterebilirsiniz bu motoru !!! ???
Artıları var diyen arkadaşlar saysınlar bakalım neymiş o cbf den artı olan yönleri

Arkasında çok kuvvetli bi firma var diyen kardeş o firma honda yada yamahanın firmalarından daha mı büyük.

Niyetim motorunuzu karalamak yada kötülemek değil ama bazı değişmez gerçekler var.Bunları gözarda etmemek lazım .

Bende motorsiklet satıcısıyım ama sattığım motorları ne yamaha ile nede honda ile kıyaslamıyorum.Çünkü honda yamaha suzuki bu piyasanın liderleri JAPON'lar bu işi biliyorlar
Başa dön
chaos106 Çevrimdışı chaos106 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
APOLLO_37
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: KASTAMONU-TOSYA

MesajTarih: 16.11.2006 - 10:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne özelliğ var bununda fiyatı böyle uçuk.honda veya yamaha ilemi kıyas yapıyorlar . Beğenmedim
Başa dön
APOLLO_37 Çevrimdışı APOLLO_37 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.11.2006 - 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bir makinaya benziyor,tasarım gercekten cok hoş yeni başlıcak olanlar düşünebilir diye tahmin ediyorum Bravo tabi fiyat biraz daha az olsa daha cook tutulur
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 16.11.2006 - 14:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor güzelde onun aynaları yokmu acaba...bende kaliteli bişeye benzetemedim kang danın böyle bir motoru vardı ona benziyor ama yinede güzel gibi..... OK OK
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.12.2006 - 21:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyler motoru gormeden karar vermeyın cbf 150 alacaktım ama yan yana bir koyun istersenız bu makına manyak valla Delirdim Delirdim kesın aldım bu motoru yılbasından sonra durus manyak valla yakından bı gorun derim
YAMAHA-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/Bostancy

MesajTarih: 17.12.2006 - 22:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

3850 pazarlıksız fiyatımı Dil çıkarıyorum napıyosunuz %100karlamı satılıyor nedir ybr bile okadar diildir heralde fiyatını bilmiyorum ama.neyse satabilirseniz helal olsun.

http://www
Başa dön
YAMAHA-R1 Çevrimdışı YAMAHA-R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
summer_night
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.12.2006 - 22:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TVS' i sitesinden inceledim. Hem üreticisi hemde distribütörü sağlam. 2001 yılına kadar Suzukiye üretim yapmışlar; dostça ayrılmışlar. Hindistan firması...
Başa dön
summer_night Çevrimdışı summer_night Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
murdocklawless
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul / Moda

MesajTarih: 17.12.2006 - 22:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor tasarım olarak güzel ama arka süspansiyon sistemi yıllar öncesinden kalma. artık kalmadı böyle süspansiyon sistemi. er-5'inkide böyledi, hala böylemi bilmiyorum ama çok itici geliyor bana.
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.12.2006 - 10:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla bana kalırsa ybr nın bu makınanın yanında lafı bıle olmaz ybrnın fıyatı fazla bıle tas catlasa 2500 yapar bu makınada 3000 yapar ama yenı gelen yasa nedenı ıle bu markanın fıyatına 200 dolar zam gelmiş yoksa gercek fıyatı 3500 olması lazım ama deger makınaya valla ybr veya cbr alacagıma bunu alırım hiç değilse tip var sağlamlık desen oda fazlasıyla var ee sorun nerde yok tıpı cok guzel Bravo ocak basında altımda makına
hukukcu_gurhan
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.12.2006 - 10:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor güzel bir makina ya benziyor suzuki tvs f5 e benzetmeye calısmıslar benzemiste hadi bakalım hayırlı olsun
Başa dön
hukukcu_gurhan Çevrimdışı hukukcu_gurhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
hayabusa2785
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)

MesajTarih: 19.12.2006 - 15:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NBCmotors, 3850+200 sence mantıklı mı cbf 150 3490ytl motor güzel olabilir ama hondadan daha mı iyi şimdi, bukadar da fiyat çekilmezki motora

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

NBCmotors, bi de şu 36 ay krediden bahset aylık nekadar taksit olcak belki alabiliriz, bu aralar almayı düşünüyorum böyle bişey ama cidden pahalı
Başa dön
hayabusa2785 Çevrimdışı hayabusa2785 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
chocolateman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 19.12.2006 - 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu modellerde ayna yok mu? Yoksa ben mi göremedim?

Free Motorcycle Team
Başa dön
chocolateman Çevrimdışı chocolateman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Motosiklet Mağazaları-Sürücü Kursları-Sektörel Şirketler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
2. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal