Kalitesini görünce çok şaşıracaksınız
Sadece 179 Yeni Türk Lirası Üstelik 6 Taksitle
Tam Full Korumalı (Omuz, dirsek, bel ve ense korumalı), reflektörlü
Su, rüzgar, soğuk geçirmez,
İç termali çıkabilir
Yaz kış kullanım rahatlığı
Dün akşam saatlerine doğru GaleriSayan'a gittim. Serkan bey hoşsohbet, bilgili ve güleryüzlü bir dostumuz. Alparslan abi HULK, Ümraniye'de olduğundan onunla görüşemedik ama kulağını iyi çınlattık ..Ürünleri inceledim, abime Termal içlik ve balaklava aldım. Kampanyada olan montların kumaşını ve korumalarına baktım. Fiyatına göre kesinlikle kaçırılmayacak bir mont..Bu gidişle diğer pahalı montlarımızın da giriş fiyatlarının düşeceğini umut ediyoruz. Korumaları sert ve dayanıklı. Termal içliği sizi sıcacık tutacak. Yağmur ve rüzgar geçirmeyecek ve dikişleri sağlam olduğundan açılmayacak. Şu anda sadece L ve XL kalmış. Sanırım bir tane de M olacak..
İçeride ayrıca uygun fiyata aksesuar almanız mümkün..Kappa çantalar, zincirler vs. çoğu aradığınız ürün mevcut..En azından gidin ve bir çay için _________________
[/url]
İçeride ayrıca uygun fiyata aksesuar almanız mümkün..Kappa çantalar, zincirler vs. çoğu aradığınız ürün mevcut..En azından gidin ve bir çay için
Gerçekten kivanckaplan' a katılıyorum Sayan da ilgi mükemmel yani diğerleri gibi ister al kardeşim ister alma yapmıyorlar , herkesle yakından ilgileniyorlar ve aradığınız hemen hemen herşey var ve fiyatları can yakmıyor herkeseye uygun...
Tarih: 11.11.2006 - 16:51 Mesaj konusu:
Kesinlikle fikir edinmek için ,gerek motorlar gerekse aksesuarlar hakkında bilgi almak için çekinmeden uğrayın hatta çay için... _________________ herkezlerden farklyyyz!! çünki deliyiz
Kalitesini görünce çok şaşıracaksınız
Sadece 179 Yeni Türk Lirası Üstelik 6 Taksitle
Tam Full Korumalı (Omuz, dirsek, bel ve ense korumalı), reflektörlü
Su, rüzgar, soğuk geçirmez,
İç termali çıkabilir Yaz kış kullanım rahatlığı YKB & BONUS KARTLARA 9 TAKSİT SIFIR FAİZ ÜSTELİK TÜM AKSESUARLARDA GEÇERLİ
izmirde yaşıyorum bu montları izmirde bulabileceğim yer var mı? Bugün veya yarın çıkacağım bakmaya, fiyat kalite oranı iyi olan montlara nerden bakabilirim yardımcı olursanız sevinirim. _________________
montların markası nedir okuyamadım tam olarak. karta taksit versa ve gerçekten kışın soğultan koruyabilme özelliğine inanırsam hemen gliorum.
Son Mesajdan 10 dakika sonra eklendi:
bu arada yukardaki resimde gösterilen mont ile sitedeki mont aynı değil. Yukarıda Rukka marka mont ve o montun reklamlarında oynayan Calgonun adamı kılıklı adam var. Bkz. Mototal katalog.
Bunlar Kurye montu değil mi? _________________ -------------------------------
kap ordan 9-10 anahtaryny
depoyu fulle ö?renci i?i olsun 95 koy abi sen
-------------------------------
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız