Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kaza yaptım görenler motoru kullanan yaşıyo mu dedi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kaza yaptım görenler motoru kullanan yaşıyo mu dedi

kaza yaptım görenler motoru kullanan yaşıyo mu dedi
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
djoz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: United States Of Antalya

MesajTarih: 18.11.2006 - 09:29    Mesaj konusu: kaza yaptım görenler motoru kullanan yaşıyo mu dedi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar size ceza yediğimi söylemişdim bundan iki hafta önce 700 ytl ceza yemiştim işe girdim bu parayı ödeyebilmek için neyse iş kuryelik ve ben işe başladım her gün gece sabaha kadar gece 12den sabah 11e kadar gazete dağıtıyodum tam antalya eski sanayiyi dağıtıyorum aboneye verdim gazeteyi ara sokağa girdim 4 yol ağzına geldim yol boş bende bastım gaza. Duvarın arkasından araba bir cıktı motorda arka firen yok olsada bişey ifade etmicek zaten o anda tek aklıma gelen ozzy b.ku yedin demek oldu. arabaya ön kapısından bi koydum üstten iki takla atıp yere düştüm. adam hemen yanıma geldi bişeyin varmı diye yerden kalkmaya calıştım tam kalkarken yere düştüm dahada korktum ayaklarıma bişeymi oldu diye gözlerimi acamıyorum zaten kendime geldim ayağa kalktım hiç bişeyim yok motora baktım motorun arkası var önünü bulamıyorum araba hundai accent sağ tarafı maf olmuş kapı bir karış içerde arka kapı yarılmış o nasıl oldu anlamadım ben ön kapıya carpmıştım neyse tompon felan gitmiş.
kazanın sesini duyan geliyo 5 dk içersinde olay yeri ana baba günü oldu motoru gören bunu kullanan yaşıyomu diyo ama bende cizik yok.
arkadaşlar en zoruma giden bu bölüm patronumu aradım abi kaza yaptım diye adam direk küfür etmeye başladı ben de ona tabiki.
bu arada korumalıklarım vardı bana bişey olmadıysa onların sayesindedir. keşke foto cekseydim ama şoktan aklıma bişey gelmedi
LÜTFEN ARKADAŞLAR SİZ COK DİKKATLİ OLUN
Başa dön
djoz Çevrimdışı djoz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
eray_91
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ..::YzMiR::..

MesajTarih: 18.11.2006 - 09:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

djoz, abi çoook geçmiş olsun ya Üzgünüm
Başa dön
eray_91 Çevrimdışı eray_91 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
pule
Üye
Üye

MesajTarih: 18.11.2006 - 09:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun allah ve korumalar korumuş
Başa dön
pule Çevrimdışı pule Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
troy
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.11.2006 - 09:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun arkadaşım sana bişey olmamış iyiki
Başa dön
troy Çevrimdışı troy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
chaos106
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.11.2006 - 09:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun ucuz atlatmışsın.. Üzgünüm
Başa dön
chaos106 Çevrimdışı chaos106 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Lovable
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.11.2006 - 09:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş oılsun...çok üzüldüm ya....iyiyiki sana birşey olmadı Üzgünüm
Başa dön
Lovable Çevrimdışı Lovable Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Tua_nna
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.11.2006 - 09:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok büyük geçmiş olsun arkadaşım
djoz, Patronunu bence değiştir. Bravo
ßir de sarfedene ßakarim ADAM mi diye ..
Başa dön
Tua_nna Çevrimdışı Tua_nna Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 18.11.2006 - 09:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun arkadaşım üzücü bir haber İstemiyorum
chocolateman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 18.11.2006 - 10:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun her zaman bu kadar şanslı olmayabiliriz. İnşallah tekrar olmaz.
Başa dön
chocolateman Çevrimdışı chocolateman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
zulu1616
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 18.11.2006 - 10:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun kardeş.hiç canını sıkma yeni motor alınır fakat yeni bi can alınmaz...
Başa dön
zulu1616 Çevrimdışı zulu1616 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 18.11.2006 - 10:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abıcım cok gecmıs olsun yaa o patronunna da bı ıyılık dusunseydın baksan senın dusunen yok adam para pesınde Öfkeliyim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ordu

MesajTarih: 18.11.2006 - 10:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen yıne ıyısın ben olumden dondum
2 ay oluyo kaza yapalı ama hala ayagımda dereceli dizlik var 2 ayda bununla gezıcem sen bırak cezayıda saglm olduguna sukret...neyse gecmiş olsun kerdeş.... Şok oldum Şok oldum Şok oldum
crazyprince
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MaNisA|-DeMirCi-|

MesajTarih: 18.11.2006 - 10:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun ya çok üzücü bi haber ya bncede değiştir patronu Beğenmedim

Başa dön
crazyprince Çevrimdışı crazyprince Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
freddy_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.11.2006 - 10:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sana geçmiş olsun kardeşimde ben bu patron olayını anlayamadım Sinirlendim nassı böyle bir zihniyet olabilir?.patronun istanbulda olsa emin ol bir ziyaret düşünürdük,umarım sigortalı çalışıyorsundur. İstemiyorum

http://www.facebook.com/group.php?gid=6079229276

Başa dön
freddy_ Çevrimdışı freddy_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
heroone
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.11.2006 - 10:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok gecmis olsun ya allahtan hayattasın Alkışlıyorum
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal