Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 346 Nereden: United States Of Antalya
Tarih: 18.11.2006 - 09:29 Mesaj konusu: kaza yaptım görenler motoru kullanan yaşıyo mu dedi
Arkadaşlar size ceza yediğimi söylemişdim bundan iki hafta önce 700 ytl ceza yemiştim işe girdim bu parayı ödeyebilmek için neyse iş kuryelik ve ben işe başladım her gün gece sabaha kadar gece 12den sabah 11e kadar gazete dağıtıyodum tam antalya eski sanayiyi dağıtıyorum aboneye verdim gazeteyi ara sokağa girdim 4 yol ağzına geldim yol boş bende bastım gaza. Duvarın arkasından araba bir cıktı motorda arka firen yok olsada bişey ifade etmicek zaten o anda tek aklıma gelen ozzy b.ku yedin demek oldu. arabaya ön kapısından bi koydum üstten iki takla atıp yere düştüm. adam hemen yanıma geldi bişeyin varmı diye yerden kalkmaya calıştım tam kalkarken yere düştüm dahada korktum ayaklarıma bişeymi oldu diye gözlerimi acamıyorum zaten kendime geldim ayağa kalktım hiç bişeyim yok motora baktım motorun arkası var önünü bulamıyorum araba hundai accent sağ tarafı maf olmuş kapı bir karış içerde arka kapı yarılmış o nasıl oldu anlamadım ben ön kapıya carpmıştım neyse tompon felan gitmiş.
kazanın sesini duyan geliyo 5 dk içersinde olay yeri ana baba günü oldu motoru gören bunu kullanan yaşıyomu diyo ama bende cizik yok.
arkadaşlar en zoruma giden bu bölüm patronumu aradım abi kaza yaptım diye adam direk küfür etmeye başladı ben de ona tabiki.
bu arada korumalıklarım vardı bana bişey olmadıysa onların sayesindedir. keşke foto cekseydim ama şoktan aklıma bişey gelmedi
LÜTFEN ARKADAŞLAR SİZ COK DİKKATLİ OLUN _________________ SAYISALDAN PARA ÇIKSADA HAYABUSA ALSAM BENYM MONDIAL´Y ÇYN KONSOLOSLU?UNUN ÖNÜNDE BENZYN DÖKÜP YAKSAM
Her lafa verecek cevabim var lakin...
ßir lafa ßakarim LAFMI diye
ßir de sarfedene ßakarim ADAM mi diye ..
sen yıne ıyısın ben olumden dondum
2 ay oluyo kaza yapalı ama hala ayagımda dereceli dizlik var 2 ayda bununla gezıcem sen bırak cezayıda saglm olduguna sukret...neyse gecmiş olsun kerdeş.... _________________ beni millete degil yollara sorr....!!
sana geçmiş olsun kardeşimde ben bu patron olayını anlayamadım nassı böyle bir zihniyet olabilir?.patronun istanbulda olsa emin ol bir ziyaret düşünürdük,umarım sigortalı çalışıyorsundur. _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız