Geçtiğimiz CUMA günü son SİSİM buluşması yaptık ve birdahaki YAZ sezonuna kadar şimdilik SİSİM e veda ettik..
Bundan sonra İZMİR MD, her Cuma, Alsancak Kıbrıs Şehitler Cad. ,Muzaffer İzgü sokagındaki UĞRAK BAR da buluşacak..
UĞRAK, biz MD ler için her kolaylıgı gösterdi ve bu güzel mekanı kulübümüzün lokali gibi kullanacagız..
UĞRAK ta ,Rock Müzik,80-90 ların hit müzikleri ve Anadolu Rock tarzı müzik eşliğinde samimi ve sıcak bir ortamda birarada olacagız..Ayrıca içecekler SİSİM den daha ucuz olacak.Bizbize, sıcacık bir ortamda güzel KIŞ aylarını geçirecegiz UĞRAK ta..
Her CUMA yine aynı saatte ,yani saat:19:30 dan itibaren UĞRAK ta toplanmaya başlıyacagız,mekanın içinde MOTORDELİSİ flama,logoları olacak..
Cuma buluşmaları dışındada Motordelisi üyeleri akşam eglencelerinde bu mekanda olacak,aramızda kutladıgımız Doğumgünleri,Yıldönümleri,özel kutlamlarıda UĞRAK ta yapacagız..Kısacası KIŞ boyunca MOTORDELİSİ+UĞRAK formülü ile birlik-beraberliğimizi güçlendirecek ve aynı zamanda eglenecegiz..
Bu CUMA başlıyoruz ve TÜM İzmir MD üyelerini mutlaka UĞRAK BAR da görmek istiyoruz...
İZMİR MD 24 KASIM CUMA BULUŞMASI
Yer: UĞRAK BAR
Adres: Kıbrıs Şehitleri cad.-Muzaffer İzgü Sokagı
Saat: 19:30
"Yeri bulamam ben" diyenlere kolaylık olsun diye birde kroki hazırladık.
En son HakanDincer tarafından 06.01.2007 - 18:13 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Kayıt: May 04, 2006 Mesajlar: 3610 Nereden: aşkın olmadığı yerden
Tarih: 19.11.2006 - 01:20 Mesaj konusu:
yeni mekanınız hayırlı olsun ama uğrak çok küçük bir mekan nasıl sığacaksınız oraya ?
bir kaç sene önce orda sabaha kadar kafa sallamıştım ordan biliyorum küçük bir mekan oldugunu _________________
Kayıt: Aug 26, 2005 Mesajlar: 1982 Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR
Tarih: 19.11.2006 - 02:10 Mesaj konusu:
Uğrak bar... Rock müzik severler bilirler.. Hani bazen "damardan" rock alma ihtiyacıyla, insanlarla birlikte olma ihtiyacı aynı an'a denk gelirya?
İşte o zamanlarda Uğrak Bar da kafa sallamamış rock'çı, o eski ahşap bar üzerinde davul çalmamış davulcu da yoktur.. MD geceleri artık daha rock kokacak, daaha çılgın olacak gibi bir his var içimde.. _________________ GÖZLERİME BAK, MOTORCU OLDUĞUMU ANLARSIN... VEE MOTORCULUK MOTORDA DEĞİL MOTORCUDADIR....
md sismle bütünleşti sanıyordum.ben toplşantılara katılamadım ama uğuraktaysanız karşılaşacağız sanırım.bu arada uğurak komsettini değiştirdi.tadilata falan girdi sanırım üst katta toplanırsınız.rock çalmıyorlar artık hiç olmazsa hard değil eskisi kadar sevindim _________________ tanryyy sev ?eytany sev çünkü ya?amyn boyunca onlara sy?ynacaksyn......
Tarih: 19.11.2006 - 16:10 Mesaj konusu:
sevgili hakan,
merak ediyoruz,neden bukadar sik yer degistiriyoruz? arkadaslar sikintilimi? biz her seferinde,izmire indigimizde bir MD yerine ugrayalim diyoruz,ama degismelerden,adresler ve isimler akilda kalmiyor.
umariz yakin bir gelecekte,MD lerin,belli basli sehirlerimizde kendi lokalleri de olur(mu?)
sevgiler
Yeni mekanımız hayırlı uğurlu olsun,bence güzel mekan orayı komple kapatabiliriz altlı üstlü rahat hareket edebiliriz,müzikleri kendimiz yapabiliriz hatta sadece cuma günleri değil diğer günlerde gidebileceğimiz mekan.
Bira 3.50 ytl
Rakı 5.00 ytl
Tekila 5.00 YTL
Kola 2.50 ytl
Soda 2.00
Su 1.00
enerji 5.00
votka.cin 5.00
Absolit 8.00
Antep 4.00
Karışık çerez,havuç,salatalık vs ikram edeceklerini söylediler,bence uygun ama yinede üyelerimiz karar verecekler inşallah M.D için çok iyi çünkü herşey M.D için saygılar. _________________ İÇEN İNSAN GÜZEL İNSANDIR !!!
Kayıt: Jun 30, 2006 Mesajlar: 870 Nereden: :...TuzLa...:/İsT
Tarih: 20.11.2006 - 09:49 Mesaj konusu:
azizoran, fiyatlar ve hersey çok güselde bir sorun var oda ben aziz abi bence fiyatlar ne çok uygun nede pahalı herkesin gücü yeter gibime gelıyo .çerezler beleşmi _________________
Yzf r6 2006
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız