Tarih: 20.11.2006 - 19:19 Mesaj konusu:
tanıyanlar bilir en bizim HULİTİ abiyi gördüm yalavaya giderken bunlar halt yemiş Hulisi abi tek tekerde 2 tane tıra makas attı cam. almadığma o kadar pişmanimki _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Kayıt: Dec 18, 2004 Mesajlar: 2367 Nereden: Istanbul/Balıkesir
Tarih: 20.11.2006 - 19:30 Mesaj konusu:
Mavi R1 sürücüsünü gercekten kıskandım oyuncak etti 1000cc yi.Ama patlamasıda güzel olur orasıda var _________________ Yukarıda yazılanlar tamamiyle sanal ürünüdür...
Kayıt: Mar 16, 2005 Mesajlar: 618 Nereden: ISTANBUL/Bostancy
Tarih: 20.11.2006 - 19:40 Mesaj konusu:
trafige yarı acık yer olmus orası bea. istanbul trafigine almak gerek arakdasları 4 noktadan aniden cikan arabalarla beraber:)
R1 cok cici hareketler yapıyor en sonki drifte bayıldım.tık tık _________________ DÜZ YOLDA ESERIM, MAKASTA GEÇERIM, VIRAJDA KAYARIM. NE GTI NE STI NE GSI.HEPSI HIKAYE ! MOTORCUYUM BEN G E Ç I L M E Z I M ! ! ! since1998 Licensed by YAMAHA-R1
YAMAHA-R1 SERİ ÜRETİMİ OLAN "DÜNYANIN EN İYİ MOTORU!!"
Deli manyak bunlar ya.Böylede olmaz. _________________ Kar?ylyk Beklemeyen,Yorulmak Bilmeyen,Sizi Hiç Terketmeyen,Aldatmayan ve ?ikayet Etmeyen Bir A?ktyr Motor A?ky.HONDA CBR 600 F6
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız