Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - KONYA MD Toplanıyor 25.11.06

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

KONYA MD Toplanıyor 25.11.06

KONYA MD Toplanıyor 25.11.06
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 21.11.2006 - 10:55    Mesaj konusu: KONYA MD Toplanıyor 25.11.06 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet sonunda arkadaşlar bizde toplanıyoruz

Tüm konya md'liler

25.11.06 saat 19:00 da

STADYUM KARŞISI

HAREM CAFE 'deyiz

Arkadaşlar md'ye koyacağımız özel video çekimi için kamera karşısına
geçeceğiz bunun için lütfen korumalı gelmeniz önemle rica olunur.

Gelecek arkadaşlar lütfen burdan iritibata geçerse sevinirim

saygılar SGOR
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sempatik
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 21.11.2006 - 11:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hay sen çok yaşa SGOR, kesin allah izin verirse oradayım OK Alkışlıyorum

k@Ny@ mD te@m
Başa dön
sempatik Çevrimdışı sempatik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi MSN Messenger
suleyman__83
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 21.11.2006 - 11:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vay kardeşim uzun zamandan beri bekledigimiz toplantı sonunda oluyor
sana emeklerinden dolayı çok çok teşekkürler inş ordayım kardeşim
LTF
Üye
Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 21.11.2006 - 11:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR,un bürosundayız arkadaşlar inşaallah bizlerde oradayız dileğim güzel kazasız belasız geçmesi dileklerimle Bravo

k@Ny@ mD te@m
Başa dön
LTF Çevrimdışı LTF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 21.11.2006 - 11:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben zaten her akşam ordayım be abi Bravo
Çekimler için bi kuaföre gidiyim şimdiden manikür, pedikür filan Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
ARKADAŞLAR MD YE ÜYE OLUP DA KONYALI OLAN BÜTÜN ARKADAŞLARI BEKLİYORUZ. iLGİLENİRSENİZ SEVİNİRİZ. KONYA MD TEAM
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SiyahR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: De - Kon

MesajTarih: 21.11.2006 - 11:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

toplantınızın sağlıklı ve güzel geçmesi dileğiyle Alkışlıyorum
chocolateman
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.11.2006 - 11:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

C.Tesi kalabalık olur. Biraz gecikebilirim ama gelirim.
Başa dön
chocolateman Çevrimdışı chocolateman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 21.11.2006 - 11:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sgor hava -10 da olsa o gün tabıki ordayım kambersiz dügün olurmu dua edınde yagmur olmasın ALLAHIM Gülümsüyorum

arkadaşlar konyada olupta bilmedigimiz md üyeleride arkadaşlar var onlarında bu topıcı dıkkate almaları rıca olunur

En son zxrhalit tarafından 21.11.2006 - 11:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CLAW
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aşkın olmadığı yerden

MesajTarih: 21.11.2006 - 11:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hay allah yav dur dur du seçtiği tarihe bak .yav 25 de vizeler başlıyor .neyse ben normalde hep ordayım zaten başka sefere işallah .umarım güzel bir toplantı olur Alkışlıyorum Alkışlıyorum

lan halit ne ayak yapıyon sende hergün orda değilmisin zaten Gülümsüyorum

En son CLAW tarafından 21.11.2006 - 11:18 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
CLAW Çevrimdışı CLAW Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 21.11.2006 - 11:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben de tam zamanında orda olacam..Ben dün bizzat şahsen kendim gidip toplantı yapacağımız yeri denetledim.Gerçekten çok güzel bir yer.. Delirdim

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
efsanezzr
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.11.2006 - 11:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

umarım kazasız belasız olur Bravo Göz kırpıyorum

Son Mesajdan 7 dakika sonra eklendi:

Alıntı:

arkadaşlar konyada olupta bilmedigimiz md üyeleride arkadaşlar var onlarında bu topıcı dıkkate almaları rıca olunur

konyadaki tüm md üyeleri gelecek yani
efsanezzr Çevrimdışı efsanezzr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 21.11.2006 - 11:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR Başkan... Geç bile kaldınız ... Resimleri bekliyorum ve kalabalık olacağına da eminim..
Tebrikler... Alkışlıyorum

Jet Ski
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
tuqruL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YstanbuL

MesajTarih: 21.11.2006 - 11:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Niye bu kadar geç kaldınız ki Gülümsüyorum Dayanışmanız bir çok ile örnek olcak şekilde.. Bu toplantılarla sesinizi yükseltip, dostlarınızın sayısını iyice artırabilirsiniz..

Başarılar Ahmet abi Alkışlıyorum
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 21.11.2006 - 11:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selis, eyvallah ablcım elbette resimleri koyacağım Bravo

tuqruL, eyvalak kardeşim Bravo
Serter_Sert
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 21.11.2006 - 12:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR, Sızı şimdiden tebrik edıyorum.Toplantınızın herhafta duzenlı olması dıleğıyle.
Başa dön
Serter_Sert Çevrimdışı Serter_Sert Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal