vay kardeşim uzun zamandan beri bekledigimiz toplantı sonunda oluyor
sana emeklerinden dolayı çok çok teşekkürler inş ordayım kardeşim _________________ ELİT MOTOR KONYA HONDA BAYİİ
Ben zaten her akşam ordayım be abi
Çekimler için bi kuaföre gidiyim şimdiden manikür, pedikür filan
ARKADAŞLAR MD YE ÜYE OLUP DA KONYALI OLAN BÜTÜN ARKADAŞLARI BEKLİYORUZ. iLGİLENİRSENİZ SEVİNİRİZ. KONYA MD TEAM
Kayıt: May 04, 2006 Mesajlar: 3610 Nereden: aşkın olmadığı yerden
Tarih: 21.11.2006 - 11:15 Mesaj konusu:
hay allah yav dur dur du seçtiği tarihe bak .yav 25 de vizeler başlıyor .neyse ben normalde hep ordayım zaten başka sefere işallah .umarım güzel bir toplantı olur
lan halit ne ayak yapıyon sende hergün orda değilmisin zaten _________________
En son CLAW tarafından 21.11.2006 - 11:18 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Ben de tam zamanında orda olacam..Ben dün bizzat şahsen kendim gidip toplantı yapacağımız yeri denetledim.Gerçekten çok güzel bir yer.. _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Tarih: 21.11.2006 - 11:44 Mesaj konusu:
Niye bu kadar geç kaldınız ki Dayanışmanız bir çok ile örnek olcak şekilde.. Bu toplantılarla sesinizi yükseltip, dostlarınızın sayısını iyice artırabilirsiniz..
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9Sonraki
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız