Tarih: 22.11.2006 - 01:15 Mesaj konusu:
ALPER200, merak etmeyin IP leri ben direkt kulübün avukatına ve ANKARA Telekom başmüdürlüğüne resmi şikayet dilekçesiyle birlikte yolladım bile..
Dediğim gibi bu adamların bilmediği tek şey var..
BİLİŞİM suçları artık öylesine güzel işliyorki ,yapılan her küfürün ve hakaretin cezası HAPİS ve AĞIR PARA CEZASI ..birde biz resmi bir devlet kurumuyuz bu cezayı dahada agırlaştıryor ve bunu hiç affı falan yok..
Bunun yanında sitemizdeki her üye ŞAHSİ TAZMİNAT davasıda açabilecek..
Ömrü boyuncada İŞ BULAMAZ,çünkü böyle bir hainlikten hüküm giyen adamı kimse yanında çalıştırmaz..
Çünkü yediği kaba sıçan yarın herşeyi yapar.
SÖZ veriyorum bun uyapanı bulacagım dedim..
Kimse merak etmesin. _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Kayıt: Jul 20, 2006 Mesajlar: 1381 Nereden: FEar Of ThE DaRk:)
Tarih: 22.11.2006 - 01:34 Mesaj konusu:
Hakan_Dincer, ok:) ben teli falan verdim bide ben motoru satılık ilanı falan verdım o ara hep adresimmi verdim ben yusufladım şimdi adam gelir falan 2 3 tinerciyle:) _________________ hayal mayayel ben memnunum
Eger gercekten bu isten anlayan kisiler tarafindan yapilmissa bu olay buyuk ihtimalle proxy kullanmislardir ki proxy den kimin ne oldugunu bulmak imkansiz denecek kadar zor..
Ancak, gercek ip adreslerini kullandilarsa vay hallerine diyorum. Turk Telekomdan tanidik olsa adresini bulmak 10dk bile surmez..
Kayıt: May 04, 2006 Mesajlar: 3610 Nereden: aşkın olmadığı yerden
Tarih: 22.11.2006 - 01:48 Mesaj konusu:
ya bikere bu herifin geçenkilerle aynı kişi olduğu seçtıği nicklerinden belli yan cemil balgam yankinoz logarcı genelde topıcını gördüğüm anda anlamıştım aynı insan olduğunu birde herseferinde genele açıyor sonra ordan bir kurban seçip başka bir topıcte basıyor küfürü hep aynı taktik dikkat edin genelde abuk subuk bir başlık açan yeni üye görürseniz yorum yapmayın _________________
Tarih: 22.11.2006 - 01:52 Mesaj konusu:
f--a, Bir DDOS Atak programı ile bunu yapıyorlar,bende server ı geçici süre kapattım..Bu arada IP leride kaydettik..
Onlar yapar ben kapatırım,onlar küfreder ben silerim,ama onlar yapar ben bulurum..
Bulursam kaba kuvvete falan gerek kalmaz zaten,hepiniz şashi tazminat davası ile adamın donuna kadar alırsınız..
Dediğim gibi ben bulma yolunda çok yakınım..
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
Teknik çözümlerle bulmanın yanında ben söyliyecegimi söyledim..
Bu konu hakkında İHBAR da bulunana SCOOTER hediye edecegim.. _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Hakan_Dincer, abi sende biliyorsun ip artık kapsüle edilebilir bir hal aldı.Proxy arkasından ya da sahte ip lerle yapılan saldırılarda sonuç almak çok zor.Fakat bence bu gibi olaylarda sitedeki üyelerin bilincli olması daha önemli.Ben bu olayla ilk karşılaştığım an küfüre cevap vermek yerine ihbar tuşunu kullandım ki ilk gelen yetkili konuyu silsin diye.Bence topic açma yetkisi 1 ya da 2 gün sonra verilmeli o süre zarfında da verilen bilgilerin doğruluğu teyit edilmeli.Çok fazla yönetim yükü çıkar ama bu gibi konularda tüm md üyeleri gönüllü olur.Umarım bir gün bir hata yaparlar... _________________ -´07 CBF 150- "Port´u Müdafa Yoktur, Host´u Müdafa Vardyr!"
Kayıt: Jul 20, 2006 Mesajlar: 1381 Nereden: FEar Of ThE DaRk:)
Tarih: 22.11.2006 - 01:55 Mesaj konusu:
hayırlsı bakalım ya aslında ii bir sopa laızm yapanada yaptıranada hakan abinin yazdıkalrından anladım kadarıyla diyer sitelerin md yi kirletmesi için yapıyor bu olabilir aslında
yakaladınmı affetmemek lazım bunları _________________ hayal mayayel ben memnunum
Tarih: 22.11.2006 - 02:08 Mesaj konusu:
Alıntı:
Ben bu olayla ilk karşılaştığım an küfüre cevap vermek yerine ihbar tuşunu kullandım ki ilk gelen yetkili konuyu silsin diye.
Evet en doğrusu bu. Ben Admin-Mod bulamadım. Sonra Eralp abi MSN'e geldi ondan acil kaldırmasını rica ettim ve sanırım o kaldırdı. _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
Tarih: 22.11.2006 - 10:22 Mesaj konusu:
Ben de ihbar tuşunu kuLLandım,fakat onLine yetkiLi yoktu.
Ben herkesten özür dilerim,o soysuza küfür ederek cevap verdiğim için..
Hatta başta güLdüm,daLga geçtim.Ama söz anneme geLdiği an çıLdırdım.Evet bu insanın Lise çağLarında(hatta daha küçük)biri oLduğu kesin ve bu saLdırıLarın süreceği de kesin..
Çünkü biz MD yiz,çünkü KISKANILIYORUZ,çünkü EN İYİSİYİZ..!!!
En iyi çözüm birkaç arkada$ımızın daha moderatör oLması oLacaktır bence..
Çünkü bu insan müsveddeLeri yetkiLi oLmadığı anı seçiyorLar özeLLikLe.. _________________ GüzeLLik sıradandır ya onunLa doğarsınız ya da parayLa satın aLırsınız,önemLi oLan kendinizin ne oLduğunuzdur..
Tarih: 22.11.2006 - 10:37 Mesaj konusu:
hakan abı sana katılıyorum bence bu sitede kufur eden uyelıkden atılsın ve bıdaha giremesın bazı sorular sorulsun tc kımlık numarası falan.... ne cıkarı var bu kısılerın anlamadım cekemeyenler var hakan abı kıskanıyolar bence md dunyasına zarar vermeye calısıyolar bu insanlar senin yanındayız hakan abı
Ben de ihbar tuşunu kuLLandım,fakat onLine yetkiLi yoktu.
Ben herkesten özür dilerim,o soysuza küfür ederek cevap verdiğim için..
Hatta başta güLdüm,daLga geçtim.Ama söz anneme geLdiği an çıLdırdım.Evet bu insanın Lise çağLarında(hatta daha küçük)biri oLduğu kesin ve bu saLdırıLarın süreceği de kesin..
Çünkü biz MD yiz,çünkü KISKANILIYORUZ,çünkü EN İYİSİYİZ..!!!
En iyi çözüm birkaç arkada$ımızın daha moderatör oLması oLacaktır bence..
Çünkü bu insan müsveddeLeri yetkiLi oLmadığı anı seçiyorLar özeLLikLe..
merak etme burda kimse seninn cwplarını ayıplamamıstır...konu hakkında az bile soyledın bence....
olay mutlaka kanuni yerlere getirilecektir bu konuda Hakan abiye güveniyoruz...
yeterki sende kişi bulunduğunda sessiz kalma şikayetçi ol...
allah tüm MD ailesini böle pisliklerden korusun arkadaşlar
Tarih: 22.11.2006 - 10:40 Mesaj konusu:
hakan abı sana katılıyorum bence bu sitede kufur eden uyelıkden atılsın ve bıdaha giremesın bazı sorular sorulsun tc kımlık numarası falan.... ne cıkarı var bu kısılerın anlamadım cekemeyenler var hakan abı kıskanıyolar bence md dunyasına zarar vermeye calısıyolar her zaman senin yanındayız hakan abı
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız