Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motordelisi.com a yapılan saldırılarla ilgili

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motordelisi.com a yapılan saldırılarla ilgili

Motordelisi.com a yapılan saldırılarla ilgili
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 22.11.2006 - 01:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALPER200, merak etmeyin IP leri ben direkt kulübün avukatına ve ANKARA Telekom başmüdürlüğüne resmi şikayet dilekçesiyle birlikte yolladım bile..
Dediğim gibi bu adamların bilmediği tek şey var..
BİLİŞİM suçları artık öylesine güzel işliyorki ,yapılan her küfürün ve hakaretin cezası HAPİS ve AĞIR PARA CEZASI ..birde biz resmi bir devlet kurumuyuz bu cezayı dahada agırlaştıryor ve bunu hiç affı falan yok..
Bunun yanında sitemizdeki her üye ŞAHSİ TAZMİNAT davasıda açabilecek..
Ömrü boyuncada İŞ BULAMAZ,çünkü böyle bir hainlikten hüküm giyen adamı kimse yanında çalıştırmaz..
Çünkü yediği kaba sıçan yarın herşeyi yapar.
SÖZ veriyorum bun uyapanı bulacagım dedim..
Kimse merak etmesin.

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ALPER600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: FEar Of ThE DaRk:)

MesajTarih: 22.11.2006 - 01:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer, ok:) ben teli falan verdim bide ben motoru satılık ilanı falan verdım o ara hep adresimmi verdim ben Gülümsüyorum yusufladım şimdi adam gelir falan 2 3 tinerciyle:)
Arcan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.11.2006 - 01:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eger gercekten bu isten anlayan kisiler tarafindan yapilmissa bu olay buyuk ihtimalle proxy kullanmislardir ki proxy den kimin ne oldugunu bulmak imkansiz denecek kadar zor..
Ancak, gercek ip adreslerini kullandilarsa vay hallerine diyorum. Turk Telekomdan tanidik olsa adresini bulmak 10dk bile surmez..
Başa dön
Arcan Çevrimdışı Arcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CLAW
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aşkın olmadığı yerden

MesajTarih: 22.11.2006 - 01:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya bikere bu herifin geçenkilerle aynı kişi olduğu seçtıği nicklerinden belli yan cemil balgam yankinoz logarcı genelde topıcını gördüğüm anda anlamıştım aynı insan olduğunu birde herseferinde genele açıyor sonra ordan bir kurban seçip başka bir topıcte basıyor küfürü hep aynı taktik dikkat edin genelde abuk subuk bir başlık açan yeni üye görürseniz yorum yapmayın
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 22.11.2006 - 01:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

f--a, Bir DDOS Atak programı ile bunu yapıyorlar,bende server ı geçici süre kapattım..Bu arada IP leride kaydettik..

Onlar yapar ben kapatırım,onlar küfreder ben silerim,ama onlar yapar ben bulurum..
Bulursam kaba kuvvete falan gerek kalmaz zaten,hepiniz şashi tazminat davası ile adamın donuna kadar alırsınız..
Dediğim gibi ben bulma yolunda çok yakınım..

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

Teknik çözümlerle bulmanın yanında ben söyliyecegimi söyledim..
Bu konu hakkında İHBAR da bulunana SCOOTER hediye edecegim..

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
crunch
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancy E-5 ;) Motoru:CBF 150

MesajTarih: 22.11.2006 - 01:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer, abi sende biliyorsun ip artık kapsüle edilebilir bir hal aldı.Proxy arkasından ya da sahte ip lerle yapılan saldırılarda sonuç almak çok zor.Fakat bence bu gibi olaylarda sitedeki üyelerin bilincli olması daha önemli.Ben bu olayla ilk karşılaştığım an küfüre cevap vermek yerine ihbar tuşunu kullandım ki ilk gelen yetkili konuyu silsin diye.Bence topic açma yetkisi 1 ya da 2 gün sonra verilmeli o süre zarfında da verilen bilgilerin doğruluğu teyit edilmeli.Çok fazla yönetim yükü çıkar ama bu gibi konularda tüm md üyeleri gönüllü olur.Umarım bir gün bir hata yaparlar...

Başa dön
crunch Çevrimdışı crunch Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ALPER600
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.11.2006 - 01:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlsı bakalım ya aslında ii bir sopa laızm yapanada yaptıranada hakan abinin yazdıkalrından anladım kadarıyla diyer sitelerin md yi kirletmesi için yapıyor bu olabilir aslında

yakaladınmı affetmemek lazım bunları
r1guray_59
Üye
Üye

Nereden: hayraboLu

MesajTarih: 22.11.2006 - 02:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bul hakan abi ve cezasını verelim Öfkeliyim
Başa dön
r1guray_59 Çevrimdışı r1guray_59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CLAW
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aşkın olmadığı yerden

MesajTarih: 22.11.2006 - 02:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alper olum ben dayanamıcam hakan abi alper 200 yaptı ben itiraf ediyorum Çok gülüyorum
e e e e scooter ımı ne zaman almaya gelim Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.11.2006 - 02:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

clawman, aaaaaaaaaaaaaaaaaahahhahaaaaaa

niye söyledin lan hemen 1 2 motor daha isteseydin:)

boku cıkmasın topıgın yazma daha Gülümsüyorum
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 22.11.2006 - 02:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Ben bu olayla ilk karşılaştığım an küfüre cevap vermek yerine ihbar tuşunu kullandım ki ilk gelen yetkili konuyu silsin diye.

Evet en doğrusu bu. Ben Admin-Mod bulamadım. Sonra Eralp abi MSN'e geldi ondan acil kaldırmasını rica ettim ve sanırım o kaldırdı.
StaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbuL

MesajTarih: 22.11.2006 - 10:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben de ihbar tuşunu kuLLandım,fakat onLine yetkiLi yoktu.
Ben herkesten özür dilerim,o soysuza küfür ederek cevap verdiğim için..
Hatta başta güLdüm,daLga geçtim.Ama söz anneme geLdiği an çıLdırdım.Evet bu insanın Lise çağLarında(hatta daha küçük)biri oLduğu kesin ve bu saLdırıLarın süreceği de kesin..
Çünkü biz MD yiz,çünkü KISKANILIYORUZ,çünkü EN İYİSİYİZ..!!!
En iyi çözüm birkaç arkada$ımızın daha moderatör oLması oLacaktır bence..
Çünkü bu insan müsveddeLeri yetkiLi oLmadığı anı seçiyorLar özeLLikLe..
wiseco
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: kybrys/gyrne

MesajTarih: 22.11.2006 - 10:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan abı sana katılıyorum bence bu sitede kufur eden uyelıkden atılsın ve bıdaha giremesın bazı sorular sorulsun tc kımlık numarası falan.... ne cıkarı var bu kısılerın anlamadım cekemeyenler var hakan abı kıskanıyolar bence md dunyasına zarar vermeye calısıyolar bu insanlar senin yanındayız hakan abı Bravo Bravo
Başa dön
wiseco Çevrimdışı wiseco Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
pamati
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 22.11.2006 - 10:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

StaR demiş ki:
Ben de ihbar tuşunu kuLLandım,fakat onLine yetkiLi yoktu.
Ben herkesten özür dilerim,o soysuza küfür ederek cevap verdiğim için..
Hatta başta güLdüm,daLga geçtim.Ama söz anneme geLdiği an çıLdırdım.Evet bu insanın Lise çağLarında(hatta daha küçük)biri oLduğu kesin ve bu saLdırıLarın süreceği de kesin..
Çünkü biz MD yiz,çünkü KISKANILIYORUZ,çünkü EN İYİSİYİZ..!!!
En iyi çözüm birkaç arkada$ımızın daha moderatör oLması oLacaktır bence..
Çünkü bu insan müsveddeLeri yetkiLi oLmadığı anı seçiyorLar özeLLikLe..

merak etme burda kimse seninn cwplarını ayıplamamıstır...konu hakkında az bile soyledın bence....
olay mutlaka kanuni yerlere getirilecektir bu konuda Hakan abiye güveniyoruz...
yeterki sende kişi bulunduğunda sessiz kalma şikayetçi ol...
allah tüm MD ailesini böle pisliklerden korusun arkadaşlar
Başa dön
pamati Çevrimdışı pamati Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
wiseco
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: kybrys/gyrne

MesajTarih: 22.11.2006 - 10:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan abı sana katılıyorum bence bu sitede kufur eden uyelıkden atılsın ve bıdaha giremesın bazı sorular sorulsun tc kımlık numarası falan.... ne cıkarı var bu kısılerın anlamadım cekemeyenler var hakan abı kıskanıyolar bence md dunyasına zarar vermeye calısıyolar her zaman senin yanındayız hakan abı Bravo Bravo
Başa dön
wiseco Çevrimdışı wiseco Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
2. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal