Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Devir teslim işlemleri ??

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Devir teslim işlemleri ??

Devir teslim işlemleri ??
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Mantar Pano
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
scorpx
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ankara + istanbul

MesajTarih: 23.11.2006 - 20:26    Mesaj konusu: Devir teslim işlemleri ?? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar pazartesi gunu kısmet olursa ilk motorum DERBİ 125 naked a kovusucam. Maddi imkanlarımı sonuna kadar zorlayip parayı denklestirebildim motoru ikinci el aliyorum acaba devir teslim ne kadar tutar. Orda hazirliksiz yakalanmak istemiyorum. Birde ilk motorum olucak daha once arkadaslarimin motorlarini cok kisa sureli kullandim 3 sene oncede motor kullanma egitimi almistim sizce ilk motor için iyi secimmi ilk kullanislarda dikkat etmem gereken seyler neler ?

Devir teslim işlemlerinin ne kadar oldugunu forumlarda aradım ama bulamadim o yuzden yeni topic actim kusura bakmayim...
scorpx Çevrimdışı scorpx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Arcan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.11.2006 - 20:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorun kasko ucretine gore hesaplaniyordu sanırım. Yaniliyorda olabilirim ama 2006 Kanuni Tiger i ben yanlis hatirlamiyorsam asagi yukari 180YTL tutmustu devir teslimi.. Bilgine.
Kazasiz belasiz sürüşler..
Başa dön
Arcan Çevrimdışı Arcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 23.11.2006 - 20:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

scorpx, merhaba arkadaşım hayırlı olsun önce satışı alacagını söylemişsin ben sigortacıyım fakat şöyle bir durum var söyleyeceğim fiyat değişebilir şöyleki aynı plaka üzerinde kalacakmı ? veya başka plaka bulundugun yerin plakasımı olacak bunları göz önünde bulundurarak sana aşağıdaki listeyi hazırladım bakarsın

noter:200 ytl civarında

sigortacı:

ruhsat:55 ytl
dosya:5 ytl
plaka:8 ytl aynı plaka üzerinde devir olacaksa değişmesine gerek yok
sigortası:20 ytl her halukarda kesilecek yenilenecek
vizesi:50 ytl varsa gerek yok
ve emek ücreti: İyi fikir

anlaşıldı sanırım
scorpx
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 23.11.2006 - 20:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR çok teşekkurler tahminimden hayli fazlaymis çok kotu oldu bu benim için. Aslında istanbul da yaşıyorum ama okul nedeniyle ankaradayim plakayi ayni biraksam sanirim daha az ugrasirim ve daha az para harcarim...Motor yeni sanirim vize sorunu olmayacak...
simdi senden gereken evraklari sorsam cokmu yuzsuzluk olucak ?
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 23.11.2006 - 21:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

scorpx, ok şöyle noter şatışını yapman için isimli olan ruhsat borcu yoktur yazısı ve alıcı satıcı

daha sonra aynı plaka üzerinde kalacaksa vizeside varsa 3 ek1 formu tek tescil belgesi doldurıp trafik tescile müracatını yapacaksın okadar

yabancı (diğer il) plakaysa ve sen bunu bulundugun plaka yapacaksan visesi varsa yine 3 ek1 formu 1 çift ruhsat trafi tescile müracatını yapacaksın

anlaşıldı sanırım başka varmı ?
mraccent
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 23.11.2006 - 21:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR, bırsey sorucam ikince el alırken plakayı degistirme imkanı varsa o kac para tutar peki?
Başa dön
mraccent Çevrimdışı mraccent Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
scorpx
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 23.11.2006 - 21:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İlk önce borcu yoktur yazısı
sonra 3ek 1 form la trafik tescile muracat yapicam(vizesi var ayni plaka)
sonra notere gidip satisi gerceklestiricez ???

yanlis anlamamisimdir insallah ?
adama parayi ne zmn vericem =) ilk ikinci el alisverisimde =)
kendimi anlayisi kit hissettim
çok teşekkurler yardim icin...
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 23.11.2006 - 21:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

scorpx, kardeşim motorun ruhsatı ve borcu yoktur yazısı ile alıcı satıcı notere satış yapmaya gideceksiniz noterde işin bittikten sonra motor kanunen senin parayı verebilirisin daha sonra trafik işlemleri yapmak için herhangi bir sigortacıya gidersen daha güzel olur bence Bravo

mraccent, motosiklet plakası 8 ytl arkadaşım
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 23.11.2006 - 21:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlısı olsun yeni motorunun arkadaşım.....
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mraccent
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 23.11.2006 - 21:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR, ya kusura bakma kavrayamadım olayı 18 saatir işteki hesaplarla ugrastim.yani 34 AAA 34 plakayı ben 8 ytl karsılıgı 34 MD 34 olarak yapabılır mıyım eger plaka bostaysa yoksa rusvet bastırıp mı yaptırıcam birde işin o kısmı var.
sagol.sabrın için
Başa dön
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 23.11.2006 - 21:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biz anlaşamadık sanırım

motor senin üstündemi yoksa başkasının üztündemi plaka nerenin plakası ve nasıl değiştirmek istiyorsun

örnek istanbul plakanı başka bir istanbul plakası yapacaksın ?

veya sadece bir plakamı istiyorsun hatıra maksadıyla

tam olarak yazarmısın neye nasıl cevap vereceğim tam olarak anlayamadım üzgünüm kusura bakma
mraccent
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 23.11.2006 - 22:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

diyelim ben ahmetın 34 AAA 34 plakalı motorunu ikinci el olarak ruhsatını kendı uzerıme aldım ama plakayı 34MD34 degıstırebılır mıyım bu ozel plaka anlamına gelip 8 ytl den cok ödemezmiyim?
daha baska ne masraf cıkarırlar onu demek istedim ben.
Başa dön
summer_night
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.11.2006 - 23:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun öncelikle. Aldığın motor başlangıç olarak güzel. Ayrıca 3 sene önce motor eğitimi almışsın, bunu motor almadan yapan kişi sayısı bence çok azdır, tebrikler. Kazasız sürüşler diliyorum.
Başa dön
summer_night Çevrimdışı summer_night Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
r1guray_59
Üye
Üye

Nereden: hayraboLu

MesajTarih: 24.11.2006 - 00:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR, dostum bn de motor almayı düşünüyorum ama çok tutuyomuş notor masrafı .vizesi ,sigortası aşa yukarı 400ytl üzüldüm yani Üzgünüm
cezz
Üye
Üye

Nereden: izmir urla

MesajTarih: 24.11.2006 - 01:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sıfır motor max 150 yi buluo...ikinci el satışta notere max 200 oda modeline göre deişio zaten.......satışı aldıktan sonra trafikte 15 veya 20ytl ruhsat kağıdı 50 veya 60 harç gibi bişidi yani hemen hemen 100 gibi oluo toplam 300 ü geçmez belki 250 yi bile bulmaz...ama sen tedbirli git bu devletin sağı solu belli olmaz............ayrıca alacağın motor 2 zamanlı ve oldukça güçlü ve seri bi makina kullanır ken çok dikkat et motor 125 kg ve 23 bg aman kardeşim kazasız balasız şimdiden hayırlı olsun..............
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Mantar Pano Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal