Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Full korumalı , çok kaliteli ve çok cazip fiyata montlar

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Full korumalı , çok kaliteli ve çok cazip fiyata montlar

Full korumalı , çok kaliteli ve çok cazip fiyata montlar
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Motosiklet Mağazaları-Sürücü Kursları-Sektörel Şirketler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
recep34
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 23.11.2006 - 12:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

heryerde var er5 7-8 arası gs500 6-7 arası 2005 modeller sevislerde satıcıların adresleri vs var.
Başa dön
recep34 Çevrimdışı recep34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
GaleriSayan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 23.11.2006 - 17:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mertaltinok demiş ki
Alıntı:
bu arada yukardaki resimde gösterilen mont ile sitedeki mont aynı değil. Yukarıda Rukka marka mont ve o montun reklamlarında oynayan Calgonun adamı kılıklı adam var. Bkz. Mototal katalog.

Resimde gördüğünüz mont ve manken firmamıza aittir.Manken arkadışımız Galeri Sayan Ümraniye şube müdürü Hakan bey dir.Saygılarımızla...

heroone demiş ki
Alıntı:
fiyatlar cok guzel ya onlarla beraber kalite varmi acaba?????????

Gerçekten kalitesi çok iyi yakından görmenizi tavsiye ediyoruz.(not: Bugüne kadar görmeye gelen motorcu arkadaşlarımızın %98 i bu ürünü alarak mağazamızdan çıkmışlardır..)

Kalitesini görünce çok şaşıracaksınız
Sadece 179 Yeni Türk Lirası Üstelik 6 Taksitle
Tam Full Korumalı (Omuz, dirsek, bel ve ense korumalı), reflektörlü
Su, rüzgar, soğuk geçirmez,
İç termali çıkabilir Yaz kış kullanım rahatlığı

YKB & BONUS KARTLARA 9 TAKSİT SIFIR FAİZ ÜSTELİK TÜM AKSESUARLARDA GEÇERLİ

www.galerisayan.com
www.kanunim.com
Başa dön
GaleriSayan Çevrimdışı GaleriSayan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
DeLiMiYiZzZ
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 24.11.2006 - 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

bu arada yukardaki resimde gösterilen mont ile sitedeki mont aynı değil. Yukarıda Rukka marka mont ve o montun reklamlarında oynayan Calgonun adamı kılıklı adam var. Bkz. Mototal katalog.

mertaltinok
bak sevgili Md arkadaşım burda resimde gördüklerine inanmayabilirsin ! Gülümsüyorum
Ama senin düşüncelerinede saygı duyarım burada senin gibi olumsuz düşünen arkadaşlarımız varsa herzaman Ümraniye Şb.'ye gelip montları görmenizi isterim. tanışmışda oluruz böylelikle:-) Ayrıca montları kendim denedim çünki buradaki Md aiLesini yalnış bilgilendirip kazık atmak niyetinde deilim bizler geçiciyiz fakat dostluklar Md kalıcı herzaman Göz kırpıyorum
gelince bir kahvemide içsen nedemişler 40 yıl hatırı vardır...
Delirdim
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 24.11.2006 - 12:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abıcım bende ıstıyorum boyum 1.89 sanırım bana xl olması lazım ben düzcedeyım sızınle nasıl ırtıbata gece bılırım bana yardım edermısınız......
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 26.11.2006 - 14:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazy_81 demiş ki:
abıcım bende ıstıyorum boyum 1.89 sanırım bana xl olması lazım ben düzcedeyım sızınle nasıl ırtıbata gece bılırım bana yardım edermısınız......

Merhaba,

www.galerisayan.com
0216 474 89 55 - 474 91 82
bilgilerinden ulaşabilirsiniz...
Başa dön
GaleriSayan Çevrimdışı GaleriSayan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
coolmekan
Üye
Üye

MesajTarih: 29.11.2006 - 16:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar,Sayan dan Mont'tan
sonra bir tanede cox trip mat kask aldım vizörlü içi çıkabilen avrupa standartlarına uygun bir kask aynı zamanda çeneside açılıyor...
Galeri Sayan a uğramadan önce bir kere daha düşünmenizi tavsiye ediyorum çünkü adamların güler yüzlü
samimi davranışları ve fiyatlarda sağladıkları kolaylıklarla gerçekten ürünü almanızı sağlıyor.
Başa dön
coolmekan Çevrimdışı coolmekan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
GaleriSayan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 01.12.2006 - 10:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

390 YTL
110€

Kalitesini görünce çok şaşıracaksınız
Sadece 179 Yeni Türk Lirası Üstelik 6 Taksitle
Tam Full Korumalı (Omuz, dirsek, bel ve ense korumalı), reflektörlü
Su, rüzgar, soğuk geçirmez,
İç termali çıkabilir Yaz kış kullanım rahatlığı

YKB & BONUS KARTLARA 9 TAKSİT SIFIR FAİZ ÜSTELİK TÜM AKSESUARLARDA GEÇERLİ

www.galerisayan.com
www.kanunim.com
Başa dön
DeLiMiYiZzZ
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 08.12.2006 - 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MD lilere özel, Montlarda 18-aralık-2006 Tarihine kadar Peşin alımlarda %15 iskonto Not:(Mağazamıza geldiğinizde MD nickinizi hatırlatınız)
motorcu35
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 08.12.2006 - 12:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

insallah uğrarıcam cok lazımGülümsüyorum Bravo
Başa dön
motorcu35 Çevrimdışı motorcu35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Gece
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 10.12.2006 - 17:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Uzun bel enduro tarz montlarınız gelicekmi ?

Yolun Sonu yok bizim i?in... A?ylamayacak engel yok. T?rk Endurocusuyuz biz...
Başa dön
Gece Çevrimdışı Gece Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
crash
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: çesme-alaçati

MesajTarih: 10.12.2006 - 17:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok iyi fiyatlar gerçekten
en yakın zamanda görüşmek üzere
Başa dön
crash Çevrimdışı crash Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MEDYA
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 10.12.2006 - 17:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bayanlar için özellikle ixon diva marka 4 mevsimlik m-s-xs beden montların fiyatları baya bir uygunmuş. Bravo Bravo İzmirde bu fiyatların iki katı diyebilirim.
Başa dön
MEDYA Çevrimdışı MEDYA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ismailbilge
Üye
Üye

Nereden: istanbul/kartal

MesajTarih: 10.12.2006 - 18:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzel de o kdr kalıtelımı acaba kumas fln duzgun duruomudur acaba ? ?
Başa dön
ismailbilge Çevrimdışı ismailbilge Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
GaleriSayan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 24.12.2006 - 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gece demiş ki:
Uzun bel enduro tarz montlarınız gelicekmi ?

110 € Kdv dahil Peşin fiyatına 6+3 = 9 Ay taksit

179 YTL Kdv dahil Peşin fiyatına 6+3 = 9 Ay taksit
Başa dön
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 24.12.2006 - 17:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Netten online alışveriş şansımız yokmu acaba..?

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Motosiklet Mağazaları-Sürücü Kursları-Sektörel Şirketler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal