Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motosikletçiler uyanın! Seçim çanları çalıyor!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motosikletçiler uyanın! Seçim çanları çalıyor!

Motosikletçiler uyanın! Seçim çanları çalıyor!
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Mantar Pano
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balmumcu, Istanbul

MesajTarih: 24.11.2006 - 12:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben daha fazla yorum yapıp da sinirimi bozmayacağım. Söyleyeceğimi söyledim zaten.
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
_Zagor_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 24.11.2006 - 12:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ysrdnc, ya densiz insan, sen kime hesap sorma cesaretini kendinde görüyorsun?,utanmaz!,bu topiğin amacını neden saptırmak gafletinde ısrarcısın?,rahatına düşkün bir insan mısın sen kardeşim?,memleketin durumundan bir habermiş gibi,salak salak yorumlar niye yapıyorsun?senin gibi beyinsiz koyunlar yüzünden yağmalanmış bu memleket!hesap sormassan,muhalefet yapmazsan,senin gibi salaklara kalır bu milletin kaderi !

"Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır"..
Başa dön
_Zagor_ Çevrimdışı _Zagor_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
ysrdnc
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.11.2006 - 12:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

moderatörler siz ne düşünüosunuz?
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI

MesajTarih: 24.11.2006 - 12:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herseyi cok guzel ve net bir sekilde anlatmak motorsiklet sevenin ve motor kullananlarin ihtiyaci olan seyleri tek tek irdelemek ve bu konuda projeler olusturmak lazim eger siz ciddi bir sekilde bu konuya egilirseniz karsinizdaki size o kadar yakinlasir ve bu isin olabilirsligi daha da artar.

Simdi dusunun Almanyada bir tane pist var bu pist 20 km uzunlugunda halka acik bir pist peki bu pist ne zaman yapilmis 1929 yilinda idi sanirim isteyen herkez sitedigi zamanda bu piste gidip istedigi gibi yarisiyor ister araba ile ister motor ile .

Simdi yuksek sesli dusunuyorum;
Turkiye icin boyle bir yere ihtiyac yokmu sizce , bence kesinlikle var hepimizin hakkidir bu bu motor sporlarini destekler, yeni sporcularin yetismesini saglar, saglikli, bilincli, mutlu, sosyal bir toplumun yaratilmasina fayda saglar, caddedeki gazlamalarin ve gereksiz olumlerin onune gecilmis ve genclerimizn de onun acilmis olmazmi.

Bunun icin ne yapmaliziyiz bize dusen gorev MD olarak hep lay lay lom dan veya toplanacak mekan yeri tartismasindan daha cok bu tip konulara proje uretmeliyiz, tartismaliyiz, danismaliyiz,konusmaliyiz ;

Eger biz bugun birseyler yaparsak yarin bizim cocuklarimiz ,torunlarimiz rahat eder gelecegimizi kendimiz yaratmaliyiz.

Bu nasil olur ;

1-Ilk once proje
2-Tum motor sporlari ile ilgilenen kurumlarin destegi
3-Sponsor destegi
4-Basin destegi
5-Politikacilarin destegi
6-Otomobil veya motorsiklet ureticilerin destegi.......

Belki bu cok zor gibi gozukebilir ama bize dusen gorev;
kivilcimi cakmaktir.

HERSEY YARINLAR ICIN
Henry
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Balıkesir

MesajTarih: 24.11.2006 - 12:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawakartal, her kelimesine katılıyorum.. Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Death is certain,life is not... ChiLdreN'n*
Başa dön
Henry Çevrimdışı Henry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ysrdnc
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.11.2006 - 12:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MDSK siz türkiyenin bi spor kulübü olarak bunların türk milletine yapmış olduğu hakaretler hakkında ne düşünüosunuz?
chocolateman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 24.11.2006 - 12:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_zagor_ a katılıyorum. Eğitim şart. Hatta üzerine ekleme yapayım, bizi aptal yerine koyan o kadar çok insan var ki!

Dedem zamanı siyasetçileri halen meydanda cirit atıyor. Bir adama 6 kez araba vermişin her seferinde gitmiş bir yere toslamış, 7. kes araba vermek aptallık değil midir. Halen o insanlara oy veren kendi fikirleri olmadan, kulaktan duymalarla, padişahlık gibi babadan oğula partizanlık devrederek oy kullanan bireyler var. Bu aptallık değilde nedir?

Seçim zamanı, para hatta inek dağıtıp oy toplayanlarda bizleri aptal yerine koyanlar değil midir?

Bazen rahat batar insanlara.

Saygılar.
Başa dön
chocolateman Çevrimdışı chocolateman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
_Zagor_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.11.2006 - 13:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan demiş ki:
Yarası olan gocunur arkadaşlar. Boşverin. Aptal diyen arkadaşlara ben hiç kızmadım. Aptal veya eğitimsiz demiş... Ne farkeder. Sonuçta bu ülkeyi yönetenleri biz mi seçiyoruz? Biz seçiyoruz. Şu an ülkenin gidişatı ne? Ben doğduğumdan beri olduğu gibi yine bombok. O zaman yanlış insanlar getirilmiş yine. Bu varlıkları seçenler de biz olduğumuza göre bu durumda murdocklawless ve _Zagor_'un dedikleri doğru olmuş oluyor. İster aptal desinler, ister salak, ister dangalak, ister eğitimsiz... Sonuçta bir bozukluk var ortada.

Bu arkadaşlar aptal kelimesini kullandığında, ben hiç sinirlenmedim açıkcası. Çünkü kendimin ne olduğunu biliyorum. Bir öğretmen sınıfa karşı "Hiç çalışmıyorsunuz, başarınızda bir düşüş var" dediğinde, sınıftaki tembel öğrenciler eğilip, bükülür. Çalışkanlar dimdik oturur sırasında. Çünkü çalışkanlar ne olduğundan emindir ve öğretmenin kendilerini kastetmediğini biliyorlardır. Diğerleriyse kızarıp bozarır. (Tabii bu eskidendi, şimdi o da kalmadı. Ahlak iyice bozuldu memlekette).

Sonuç olarak yarası olan gocunur.

Ayrıca herkes fikrini söylemekte serbestir. Direk şahsa söylenmiş bir söz yok bu topicte. Topici yine atış alanına çevirmeyelim lütfen.

Alkışlıyorum üstadım zihnine ve diline sağlık,benim anlatmaktan asla bıkmayacağım bu aptallık vurdumduymazlığını ne güzel özetlemişsin kardeşim Bravo

Başa dön
_Zagor_ Çevrimdışı _Zagor_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
ysrdnc
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.11.2006 - 13:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

akşama kadar bekliorum..ya bi özür açıklaması yapılacak yada hakaret eden şahıslar burdan uzaklaştırılacak..bütün bu konuşmaların kaydını aldım..benim isteğim konunun burda kapanması..ama dediğim gibi akşama kadar bekliorum..
Başa dön
ysrdnc Çevrimdışı ysrdnc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.11.2006 - 13:15    Mesaj konusu: Sabote edenlere karsi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ysrdnc,
ya arkadasim sen kimsin nesin neden agresifsin anlamis degilim,
(MDSK siz türkiyenin bi spor kulübü olarak bunların türk milletine yapmış olduğu hakaretler hakkında ne düşünüosunuz)

"DIYE DUSUNDUGUNE VE BUNLARIN" diye hitap ettigine gore sen bizden degilsin ve amacin ne ben anlayamadim.

Ayrica ZAGOR nickli EMRE arkadasimizi tanimadan onun ne kadar kibar ve duyarli ve kulturlu birisi oldugunu bilmeden nasil boyle hitap ediyorsun anlamis degilim.

Benim anladigim simdi banada saldiracagin ve MD yi sabote edecegindir.
ysrdnc
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.11.2006 - 13:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim kimseyle kişisel bi problemim yok..sizi bizi olmaz bu gibi hassas konuların..ben burda kapanmasını istiorum konun..gerekeni söyledim
_Zagor_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.11.2006 - 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KAWAKARTAL, Abi teveccüh etmişsiniz,ama lütfen uzatmıyalım bu konuyu isterseniz,bu üstün ırktan şahsiyeti Tanrı' ya havale ediyorum şimdilik,çünkü atışarak seviyesiz köşe yazarlarından biri gibi hissettim kendimi bir an,sizlerden de özür diliyorum sürç'ü lisan ettiysem,,bağışlayın,komik durumlara düştük vesselam!

Başa dön
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 24.11.2006 - 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_Zagor_, Cem Batırbaygil yazısını buraya eklemekteki amacı ne yönetim şeklini,ne milleti,ne de Türk milletinin zekasını tartışmaya açmaktı.Fakat yazılanları okuduğumda anladım ki çözüm bulmak yerine çamur atmayı tercih eden bireyler olmaya devam ediyoruz..

Yazıyı tekrar okumanızı tavsiye ederim..

Motosiklet camiası olarak her fırsatta dile getirdiğiniz sorunlarınızı dinletebileceğiniz bir döneme giriyoruz.Moted ve TMF planlı bir şekilde harekete geçerse,her birey tek tek motosikletin ve motosikletçilerin ülkemizdeki imajını yükseltme çabasında olursa sesimizi duyurabiliriz demek istemiş Cem Batırbaygil Fakat herzaman ki gibi konuyu alıp başka yerlere çekip bırakmışsınız.

murdocklawless, sözü fazla ağır olmuş.Haddini aşmış fakat Murdock farklı birşey anlatmaya çalışmış.Yinede konuyu yönetim şekline veya milletin zeka seviyesine getirilip tartışılması hiç hoş değil..

MythShaman, Milliyetçilik duygularınıza katılıyorum.murdocklawless arkadaşım olmadığı gibi onun mesajlarını kayırdığım falanda yok..Anlatmak istediğini anlatamamış,haddini aşan bir cümle kurmuş.Bunu telafi edeceğine inanıyorum..

KAWAKARTAL, başlığın açılma amacını şaşırmadan mantıklı cevap verdiğiniz için ,adıma teşekkür ederim..

ysrdnc,
Alıntı:
MDSK siz türkiyenin bi spor kulübü olarak bunların türk milletine yapmış olduğu hakaretler hakkında ne düşünüosunuz?

Bir kere mesajlarına cevap vermemi istiyorsan Türkçe'ni düzelt.Yukarıda ki cümlede, vatanına ve milletine sahip çıkmaya çalışan birini görmüyorum ben.İyi bir vatandaşsan sıkı bir milliyetçiysen ilk önce Türkiye ve Türk kelimelerini yazarken imla hatalarını düzelt.

Bu başlık ve yazılanlar hakkındaki düşüncelerimi oldukça açıklayıcı bir biçimde dile getirdim.

MD Forumunda ,bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazilar yazılamaz.murdocklawless haddini aştığını belirten bir yazı yazacaktır...

Aptal insan yoktur ,Eğitimsiz insan vardır.Eğitim ŞART!!!

En son Rabbit tarafından 24.11.2006 - 13:35 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Rabbit Çevrimdışı Rabbit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.11.2006 - 13:33    Mesaj konusu: Seviye Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_Zagor_,
Seviye karsindakinin sana gosterdigi saygiyla sinirli kaliyor maalesef.
Actigin topik icin sana tesekkur edememistim ,
Ama ne yazikki topigin ana konusundan cok baska seyler dikkat cekti vaya sana denk geldi sanirim tesadufen senin seviyeyi dusurmedigin icin sevindim.
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 24.11.2006 - 13:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit, teşekkür ederim ablam..
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Mantar Pano Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal