Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motosikletçiler uyanın! Seçim çanları çalıyor!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motosikletçiler uyanın! Seçim çanları çalıyor!

Motosikletçiler uyanın! Seçim çanları çalıyor!
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Mantar Pano
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
StaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbuL

MesajTarih: 24.11.2006 - 14:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rabbit, OK Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
_Zagor_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 24.11.2006 - 14:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit, Gerekli uyarı dikkate alınmıştır!,ilginize çok teşekkür ederim,sevgiyle kalın.

KAWAKARTAL, Rica ederim abi,görüşmek umuduyla.

FcPro, Koç özledim valla sesini,yüzünü,kendine iyi bak kardeşim.

"Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır"..
Başa dön
_Zagor_ Çevrimdışı _Zagor_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
ysrdnc
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.11.2006 - 14:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlık başkadır ırk,millet,bayrak,devlet başka..herkes bunu anlarsa eminim toplum olarak daha iyiye gidilir..bugün buna tepki gösterilmezse yarın daha ağır küfürler edilir..herkes daha duyarlı olsun..
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI

MesajTarih: 24.11.2006 - 14:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit,
Hepimizin gorevi bulundugumuz toplulugu elimizden geldigince ,daha iyi duruma getirmektir ve bunun icin hepimizin daha duyarli olmasi gerektigini dusunuyorum.
EGITIM SART....
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 24.11.2006 - 14:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_Zagor_, Emre abim bende her açtığın konuyu, her savunduğun düşüncenin arkasındayım.. Ancak sözler verdim.. Biraz dilim sivri diye.. Şimdilik izleyici olarak katılıyorum biraz.. Ama sevgim, saygım hep sizlerleyim.. Bravo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.11.2006 - 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya ben kimseyle dalaşmak istemiyorum..burayı seviyorum burda sizlerle olmaktan mutluyum..bu benim ikinci vukuat..ikisininde nedeni aynı..forum kurallarını okuyun ya bi ne diyo bakın..siyaset,politika,din kendinize saklayın bunları..bura kimsenin özel msn adresi değil..ben aşırı milliyetçi değilim sadece duyarlı bi insanım..yapılması gerekenii yapıyorum..karşımdaki çok samimi bi arkadaşımda olsa herkesin gözü önünde onu uyarırım..olması gereken bu..
wiseco
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: kybrys/gyrne

MesajTarih: 24.11.2006 - 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlısı kardesım Bravo Bravo
Başa dön
wiseco Çevrimdışı wiseco Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 24.11.2006 - 14:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum vay vayy vayy,bu ablayla evlenecek adama Allah sabır versin,ne diyeyim.

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

-------- pardon ya yanlış yere yazmışım------- bu konu hakkında yorumumu daha sonra yapayım ben
0 554 824 44 17
Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 24.11.2006 - 15:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar şu türkiyenin gerçeğidir. Bizde kaşığıyla verirler sapıyla geri alırlar. Herşey oy alıncaya kadardır. Oy alınır herşey eski tas eski hamam olur. Yani hiç böyle bi düşünceye gerek yok bence....
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ysrdnc
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.11.2006 - 15:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

freewing, banamı dedin abla diye?..erkeğim ben..
murdocklawless
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul / Moda

MesajTarih: 24.11.2006 - 15:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MythShaman demiş ki:
murdocklawless demiş ki:
_Zagor_, siyasetçi sadece dinler, hatta dinler gibi yapar. yersen ona oy verirsin, yemezsende paket yaptırırsın. neticede seni yönetecek olan yine odur. zira memlekette o kadar çok aptal insan varki, onların oyları ile seçilenler tarafından yönetiliyoruz.

alenalper, farketmez onlara, başa gelirlerse birde, ötv %100 olur.

SGOR, sen hiç on kelimeden fazla kelimeden oluşan cümleler kurdunmu cidden merak ettim?

Arkadaşım memlekette o kadar çok aptal insan var ne demek.. ?? bu memleketin büyük çoğunlugunu kimler oluşturuyor..?? yaşayan bizler kimleriz. .?? bilmeyecegini zannetmiyorum ama yinede söyleyeyim: Burası Türkiye ve biz Türk milletiyiz. aptal insanlar çok demekle neyi ima ediyorsun.. ? Sen kendi milletine hakaret etmeye nasıl cürret edersin..?? Savundugun bu cümleyi sanal ortamda degilde, toplum içinde kullansana..!! Öfkeliyim

aloo.. moderatör yokmu. moderatör.. en ufak mesajin ince ayrintısına kadar yakalayip editleyen, silen moderatörler.. ne oluyor size.. bu sahıs sizin arkadasinizmi..?? yoksa sizinde fikirleriniz onun gibimi .. ??

böyle bir mesaj nasıl dikkatten kacar..? yada okadar okuyan kişiden hiçbiri nasıl müdahele etmez anlamiş degilim.. Öfkeliyim

burdaki hakaretin hepimizin sahsına gelmiş oldugunu düşünüyor ve arkadastan acil bir acıklama bekliyorum.. Öfkeliyim

burası motosiklet sitesi burada böyle konusulmaz diyenlerede bal gibi konusulur diyorum.. çünkü motosiklet, otomobil, yada başka ayrıntılardan önce. milletimizi ve birbirimizi tutmalıyız diye düşünüyorum..

saygılar..

sevgili arkadaşlar, ben aziz nesin ile aynı fikirdeyim sadece olan biten bu. aptal bir toplum olmamız sadece bizim suçumuz mu, değil tabiki? eğitim denen şeyin e'si varmı ki bu memlekette? yok maalesef. hiç bir zaman güzel bir eğitim politikamız olmadı ki. eğitimsiz bir milletinde akıllı olabileceğini iddia eden çıkarmı bilmem ama sanırım çıkmaz. tabi biz türküz doğuştan akıllıyız teranelerinin arkasına sığınıp medet umacaklar için şimdiden üzgünüm.
ysrdnc
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.11.2006 - 15:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu tip fikirlerini kendine sakla..çok bilmişliği bırak ve sus!!
murdocklawless
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul / Moda

MesajTarih: 24.11.2006 - 15:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ysrdnc, arkadaşım sen hangi kesimdensin bir ona karar ver istersen, cahil kısmından mı, akıllımı? ben sende pek akıl emaresi göremedim ama umarım yanılmışımdır.

önce insanların fikirlerine saygı göster, varsa elinde antitez gözümüze sok, yoksa sus ve otur, hakaretlerinle gittikçe batıyorsun zira.
StaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbuL

MesajTarih: 24.11.2006 - 15:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ysrdnc, önce kendini yargıLamaya ne dersin ?
Bak benimLe de tartıştın,bir çok kişiyLe de..
Ama ben probLemin bende oLmadığnı biLiyorum.. Çünkü;her 10 mesajından 8 inde tartı$ıyorsun.Sence de bir garipLik yok mu ?
Sana cevap biLe yazmak istemezdim ya abiLerime kar$ı düzgün cümLeLer kurarsan,sevinirim..
Ne _Zagor_'u ne de murdocklawless'i tanıyorsun.Merak ediyorum.Kimsin nesin nereden geLdin ?
Kaç kere topLantıya katıLdın,kimLeri tanıdın? Kim seni tanıyor ?
İnsanLarı tanımadan yargıLama,ben sıkıLdım senin poLemikLerinden..
Önce saygı OK
ysrdnc
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.11.2006 - 15:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cahillik başka aptallık başka..sözlerine dikkat et..forum kurallarını oku..ve uzatma..
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Mantar Pano Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal