arkadaşlık başkadır ırk,millet,bayrak,devlet başka..herkes bunu anlarsa eminim toplum olarak daha iyiye gidilir..bugün buna tepki gösterilmezse yarın daha ağır küfürler edilir..herkes daha duyarlı olsun.. _________________ Hergün güne? do?ar yeterki açyk olsun perdeler!!
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 1263 Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI
Tarih: 24.11.2006 - 14:48 Mesaj konusu:
Rabbit,
Hepimizin gorevi bulundugumuz toplulugu elimizden geldigince ,daha iyi duruma getirmektir ve bunun icin hepimizin daha duyarli olmasi gerektigini dusunuyorum.
EGITIM SART.... _________________ SEVDIKLERINIZI DUSUNUN VE FAZLA GAZLAMAYIN:)))
_Zagor_, Emre abim bende her açtığın konuyu, her savunduğun düşüncenin arkasındayım.. Ancak sözler verdim.. Biraz dilim sivri diye.. Şimdilik izleyici olarak katılıyorum biraz.. Ama sevgim, saygım hep sizlerleyim.. _________________
ya ben kimseyle dalaşmak istemiyorum..burayı seviyorum burda sizlerle olmaktan mutluyum..bu benim ikinci vukuat..ikisininde nedeni aynı..forum kurallarını okuyun ya bi ne diyo bakın..siyaset,politika,din kendinize saklayın bunları..bura kimsenin özel msn adresi değil..ben aşırı milliyetçi değilim sadece duyarlı bi insanım..yapılması gerekenii yapıyorum..karşımdaki çok samimi bi arkadaşımda olsa herkesin gözü önünde onu uyarırım..olması gereken bu.. _________________ Hergün güne? do?ar yeterki açyk olsun perdeler!!
vay vayy vayy,bu ablayla evlenecek adama Allah sabır versin,ne diyeyim.
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
-------- pardon ya yanlış yere yazmışım------- bu konu hakkında yorumumu daha sonra yapayım ben _________________ Genel görelelik yasasının özü büyük fotoğrafı önceden görmektir..."Meister"
T E C H N I C A L S U P P O R T
tr_ghostrider@hotmail.com
0 554 824 44 17
arkadaşlar şu türkiyenin gerçeğidir. Bizde kaşığıyla verirler sapıyla geri alırlar. Herşey oy alıncaya kadardır. Oy alınır herşey eski tas eski hamam olur. Yani hiç böyle bi düşünceye gerek yok bence....
_Zagor_, siyasetçi sadece dinler, hatta dinler gibi yapar. yersen ona oy verirsin, yemezsende paket yaptırırsın. neticede seni yönetecek olan yine odur. zira memlekette o kadar çok aptal insan varki, onların oyları ile seçilenler tarafından yönetiliyoruz.
alenalper, farketmez onlara, başa gelirlerse birde, ötv %100 olur.
SGOR, sen hiç on kelimeden fazla kelimeden oluşan cümleler kurdunmu cidden merak ettim?
Arkadaşım memlekette o kadar çok aptal insan var ne demek.. ?? bu memleketin büyük çoğunlugunu kimler oluşturuyor..?? yaşayan bizler kimleriz. .?? bilmeyecegini zannetmiyorum ama yinede söyleyeyim: Burası Türkiye ve biz Türk milletiyiz. aptal insanlar çok demekle neyi ima ediyorsun.. ? Sen kendi milletine hakaret etmeye nasıl cürret edersin..?? Savundugun bu cümleyi sanal ortamda degilde, toplum içinde kullansana..!!
aloo.. moderatör yokmu. moderatör.. en ufak mesajin ince ayrintısına kadar yakalayip editleyen, silen moderatörler.. ne oluyor size.. bu sahıs sizin arkadasinizmi..?? yoksa sizinde fikirleriniz onun gibimi .. ??
böyle bir mesaj nasıl dikkatten kacar..? yada okadar okuyan kişiden hiçbiri nasıl müdahele etmez anlamiş degilim..
burdaki hakaretin hepimizin sahsına gelmiş oldugunu düşünüyor ve arkadastan acil bir acıklama bekliyorum..
burası motosiklet sitesi burada böyle konusulmaz diyenlerede bal gibi konusulur diyorum.. çünkü motosiklet, otomobil, yada başka ayrıntılardan önce. milletimizi ve birbirimizi tutmalıyız diye düşünüyorum..
saygılar..
sevgili arkadaşlar, ben aziz nesin ile aynı fikirdeyim sadece olan biten bu. aptal bir toplum olmamız sadece bizim suçumuz mu, değil tabiki? eğitim denen şeyin e'si varmı ki bu memlekette? yok maalesef. hiç bir zaman güzel bir eğitim politikamız olmadı ki. eğitimsiz bir milletinde akıllı olabileceğini iddia eden çıkarmı bilmem ama sanırım çıkmaz. tabi biz türküz doğuştan akıllıyız teranelerinin arkasına sığınıp medet umacaklar için şimdiden üzgünüm. _________________ Honda 600F -
ysrdnc, arkadaşım sen hangi kesimdensin bir ona karar ver istersen, cahil kısmından mı, akıllımı? ben sende pek akıl emaresi göremedim ama umarım yanılmışımdır.
önce insanların fikirlerine saygı göster, varsa elinde antitez gözümüze sok, yoksa sus ve otur, hakaretlerinle gittikçe batıyorsun zira. _________________ Honda 600F -
Tarih: 24.11.2006 - 15:22 Mesaj konusu:
ysrdnc, önce kendini yargıLamaya ne dersin
Bak benimLe de tartıştın,bir çok kişiyLe de..
Ama ben probLemin bende oLmadığnı biLiyorum.. Çünkü;her 10 mesajından 8 inde tartı$ıyorsun.Sence de bir garipLik yok mu
Sana cevap biLe yazmak istemezdim ya abiLerime kar$ı düzgün cümLeLer kurarsan,sevinirim..
Ne _Zagor_'u ne de murdocklawless'i tanıyorsun.Merak ediyorum.Kimsin nesin nereden geLdin
Kaç kere topLantıya katıLdın,kimLeri tanıdın? Kim seni tanıyor
İnsanLarı tanımadan yargıLama,ben sıkıLdım senin poLemikLerinden..
Önce saygı _________________ GüzeLLik sıradandır ya onunLa doğarsınız ya da parayLa satın aLırsınız,önemLi oLan kendinizin ne oLduğunuzdur..
cahillik başka aptallık başka..sözlerine dikkat et..forum kurallarını oku..ve uzatma.. _________________ Hergün güne? do?ar yeterki açyk olsun perdeler!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız